Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Shop online en steun AV Phoenix

Met SponsorKliks kun je zelf een financiële bijdrage leveren aan AV Phoenix, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en AV Phoenix ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking en Expedia doen mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar onze club, en het kost jou niets extra!

Wil je Phoenix gratis sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Phoenix. Voor jou een kleine moeite, voor AV. Phoenix zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar SponsorKliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel waar je je online aankopen wilt doen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten zij op de bankrekening van AV Phoenix. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval (dus via SponsorKliks.com) keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw cluppie hier direct van!

Privacy

Noch SponsorKliks, noch AV Phoenix weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld en voor welk bedrag en dat de commissie dan voor AV Phoenix is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Phoenix niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van AV Phoenix

Actueel

Clubnieuws

Uitnodiging huldiging NK-medaillewinnaars

20-03-2023

Er zijn weer een boel NK’s geweest (indoor, weg & cross). En daar zijn uiteraard weer veel Utrechtse successen (Hellas, U-Track en Phoenix) behaald. Hoog tijd om deze atleten in

lees verder...
Clubnieuws

Clubkampioenschappen Cross 2023

16-03-2023

Op zondag 2 april worden de Clubkampioenschappen Cross 2023 gehouden in het Panbos. Ook interessant:Runnersworld Track Meeting 16 mei: uitslagen en foto’sAV Phoenix organiseert Nederlandse Kampioenschap U20 & U18…Competitiewedstrijden voor

lees verder...
Studentennieuws

NSK Indoor

16-03-2023

Op zaterdag 11 maart zijn de studenten afgereisd naar Apeldoorn voor het NSK Indoor. Na een week waarin het wisselend regende en sneeuwde, begon de dag met zonneschijn🌞. Door de

lees verder...

Agenda

maart 2023
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« feb   apr »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in