Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Hoera! Er is Phoenix-clubkleding in de maak – kijk je mee?

Herken je dat? Bij een wedstrijd, dat andere clubs zo gezellig in tenue aankomen, en wij als Phoeniciërs alleen met onze trui? Daar gaat NU verandering in komen. Bij een professionale club horen natuurlijk ook gewoon kekke outfits. Daarom heeft Karola Craft benaderd voor wat ontwerpen en die zijn nu binnen 😍.
Laat hier direct weten of je dit wel of niet wil

🚨 UPDATE 🚨

De kleding inkoop ligt even stil (ondanks de vele enthousiaste reacties op deze enquête). Het bestuur heeft zowel overleg met U-Track als een eigen bestuursvergadering waarin dit punt op de agenda staat. Als je graag kleding wil, geef het aan bij het bestuur. Hier is met veel enthousiasme aan gewerkt en er ligt iets moois, maar als we door willen, laat van je horen! Hieronder een mailopzet:

Beste bestuur,

Een tijdje geleden is er een enquête rondgegaan over clubkleding. Daar heb ik aangegeven dat ik wel interesse heb in één van de/meerdere artikelen. Daar heb ik al een tijdje niets meer over gehoord. Hoe staat het daarmee?

Als er wedstrijden zijn, is het namelijk zo mooi om als collega lopen/aanmoediger langs de kant direct te zien wie er namens Phoenix lopen. In tegenstelling tot het clubtenue van andere clubs, hebben wij prachtig geel in ons tenue. Dat spat eruit tussen alle lopers. Als ik dat zie tijdens de wedstrijd, weet ik direct wie ik extra aanmoedig. Maar op dit moment is het erg lastig te zien wie er voor Phoenix lopen, omdat het clubtenue er nog niet is. En dan hebben we het niet over de singletjes. Er is behoefte aan t-shirts, zoals Hellas en U-Track die ook hebben. Daar hebben de atleten wel beschikking over t-shirts. Nu wij nog. De Phoenix hoort zichtbaar te vliegen over de baan! Kunnen die tenues er komen, zodat wij kunnen vliegen?

Ik ben benieuwd.

Sportieve (vliegende) groet,

Copy-paste die tekst en mail [email protected].

Het ontwerp

Bij Craft zijn jasjes, t-shirts (let wel: dit zijn NIET de officiele AV Phoenix-wedstrijd singletjes die bij competitiewedstrijden in clubverband verplicht zijn, maar ze lijken er wel op…) en trainingsbroeken. De trainingsbroeken zijn gewoon zwart met logo, en die heb je vaker gezien bij onze concullega’s van U-Track en Hellas.

Warming-up jacket

Dit zijn de trainingsjasjes, afhankelijk van de interesse zullen de kosten hier ongeveer rond de 56 EUR voor de jeugd zijn en rond de 60-65 EUR voor volwassenen zijn. Uiteraard proberen we de prijs nog te drukken!

T-shirt

Dit zijn de t-shirts, afhankelijk van de interesse zullen de kosten hier ongeveer rond de 22 EUR voor de jeugd zijn en rond de 23-25 EUR voor volwassenen zijn. Uiteraard proberen we de prijs nog te drukken!

Broeken

Mocht je wel eens de Runnersworld ‘smurfen’ gezien hebben, dat is het model warming-up broek 😉 (en dan in de kleur zwart natuurlijk). Afhankelijk van de interesse zullen de kosten hier ongeveer rond de 51 EUR voor de jeugd zijn en rond de 51-54EUR voor volwassenen. Ook hier proberen we de prijs nog te drukken!

Om een scherper kostenplaatje te krijgen, zijn we benieuwd naar de interesse!

Vul het formulier in

Next steps

  • inventariseren bij atleten (week 13-14) ✔
  • bestellen pasmaten (week 14)
  • pasweken inplannen (ntb, afhankelijk van levertijd pasmodellen)
  • in productie nemen design (let op, de levertijd is 6 tot 8 weken, dus des te sneller we reageren en straks passen, des te eerder kunnen we los)
  • alles ligt momenteel bij het bestuur, we kunnen niks over tijden en/of leveringen zeggen. Voor vragen/klachten: neem contact op met [email protected].

Actueel

Clubnieuws

Weinig records door warmte en drukte op parcours bij Utrecht Marathon. Deze Phoenix-bikkels waren erbij

19-05-2024

Persoonlijk records werden niet of nauwelijks gelopen, deze zondag tijdens de Utrecht Marathon. Dat had natuurlijk alles te maken met de warmte. En ondanks dat die hitte voor lopers niet

lees verder...
Clubnieuws

2e competitiewedstrijd junioren U16 & U14 in Woerden: 42 PR’s en een clubrecord

19-05-2024

Op zaterdag 18 mei was de tweede competitiewedstrijd voor junioren U16 & U14 in Woerden. Het was de zaterdag voor Pinksteren, waardoor het deelnemersaantal dit keer op 24 junioren bleef

lees verder...
Clubnieuws

ZomerAvondCup 2: Jasmijn Sibma wint de 5KM, bikkels weer van de partij

15-05-2024

De tweede avond van 42 editie van de ZomerAvondCup zit er ook weer op. Met 25 graden bij de kidsrun en een paar flinke hoosbuien voor en tijdens de 10km

lees verder...

Agenda

mei 2024
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« apr   jun »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten en wedstrijdatleten vaak binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in