Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Loop jij mee met Sameena’s Runnersworld Ultrarun?

Maandag 13 juni komt Sameena rond 12:00 uur aan bij Runnersworld Utrecht, en vertrekt na een korte pauze weer verder naar de volgende filiaal (Ede). Lopers kunnen een kort stuk met haar mee lopen en na afloop staat er wat lekkers klaar in de winkel. Loop je mee?

Samen sterk tegen straatintimidatie

Op vrijdag 10 juni start Sameena een ultrarun langs alle Runnersworld filialen om aandacht te vragen voor de toenemende vormen van straatintimidatie. Tijdens dit event zal Sameena een week lang langs alle Runnersworld filialen lopen en iedereen oproepen om een stuk met haar mee te lopen. En jij kunt ook meelopen, jouw verhaal kwijt en je hebt de mogelijkheid om HOKA’s te testen. Loop jij mee?

Meld je hier aan

© Runnersworld

Time to change

Veel mensen, zowel mannen als vrouwen, hebben er last van: straatintimidatie en een onveilig gevoel op straat. Volgens de CBS-veiligheidsmonitor zijn hardlopers zelfs twee keer zo vaak slachtoffer van geweld of de dreiging ervan. Tijd om hier verandering in te brengen. Om aandacht te vragen voor toenemende vormen van straat intimidatie gaat Sameena een ultrarun lopen langs alle Runnersworld filialen. Ze daagt iedereen uit zijn/haar ervaringen te delen en een deel van de route mee te lopen. Samen staan we sterker en proberen we op deze manier daders in te laten zien dat straatintimidatie niet oke is. Zo dragen we met z’n allen bij aan een veiligere leefomgeving.

Over Sameena

Sameena van der Mijden is een Nederlandse ultraloopster en HOKA-racer. Met het ultralopen legt ze verbinding met maatschappelijke thema’s als seksueel geweld, mensenhandel en straatintimidatie: Sharing Stories While Running. Ze is geen onbekende van Runnersworld. Ze heeft namelijk een tijd gewerkt bij Runnersworld Arnhem en kom regelmatig bij diverse filialen. Tevens is haar boek ‘Sameena, mijn ultrarun uit de gedwongen prostitutie’ te koop bij diverse filialen. Je kunt Sameena volgen op Instagram.

Meer info & route

Actueel

Clubnieuws

Weinig records door warmte en drukte op parcours bij Utrecht Marathon. Deze Phoenix-bikkels waren erbij

19-05-2024

Persoonlijk records werden niet of nauwelijks gelopen, deze zondag tijdens de Utrecht Marathon. Dat had natuurlijk alles te maken met de warmte. En ondanks dat die hitte voor lopers niet

lees verder...
Clubnieuws

2e competitiewedstrijd junioren U16 & U14 in Woerden: 42 PR’s en een clubrecord

19-05-2024

Op zaterdag 18 mei was de tweede competitiewedstrijd voor junioren U16 & U14 in Woerden. Het was de zaterdag voor Pinksteren, waardoor het deelnemersaantal dit keer op 24 junioren bleef

lees verder...
Clubnieuws

ZomerAvondCup 2: Jasmijn Sibma wint de 5KM, bikkels weer van de partij

15-05-2024

De tweede avond van 42 editie van de ZomerAvondCup zit er ook weer op. Met 25 graden bij de kidsrun en een paar flinke hoosbuien voor en tijdens de 10km

lees verder...

Agenda

mei 2024
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« apr   jun »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten en wedstrijdatleten vaak binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in