Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Loop jij mee met Sameena’s Runnersworld Ultrarun?

Maandag 13 juni komt Sameena rond 12:00 uur aan bij Runnersworld Utrecht, en vertrekt na een korte pauze weer verder naar de volgende filiaal (Ede). Lopers kunnen een kort stuk met haar mee lopen en na afloop staat er wat lekkers klaar in de winkel. Loop je mee?

Samen sterk tegen straatintimidatie

Op vrijdag 10 juni start Sameena een ultrarun langs alle Runnersworld filialen om aandacht te vragen voor de toenemende vormen van straatintimidatie. Tijdens dit event zal Sameena een week lang langs alle Runnersworld filialen lopen en iedereen oproepen om een stuk met haar mee te lopen. En jij kunt ook meelopen, jouw verhaal kwijt en je hebt de mogelijkheid om HOKA’s te testen. Loop jij mee?

Meld je hier aan

© Runnersworld

Time to change

Veel mensen, zowel mannen als vrouwen, hebben er last van: straatintimidatie en een onveilig gevoel op straat. Volgens de CBS-veiligheidsmonitor zijn hardlopers zelfs twee keer zo vaak slachtoffer van geweld of de dreiging ervan. Tijd om hier verandering in te brengen. Om aandacht te vragen voor toenemende vormen van straat intimidatie gaat Sameena een ultrarun lopen langs alle Runnersworld filialen. Ze daagt iedereen uit zijn/haar ervaringen te delen en een deel van de route mee te lopen. Samen staan we sterker en proberen we op deze manier daders in te laten zien dat straatintimidatie niet oke is. Zo dragen we met z’n allen bij aan een veiligere leefomgeving.

Over Sameena

Sameena van der Mijden is een Nederlandse ultraloopster en HOKA-racer. Met het ultralopen legt ze verbinding met maatschappelijke thema’s als seksueel geweld, mensenhandel en straatintimidatie: Sharing Stories While Running. Ze is geen onbekende van Runnersworld. Ze heeft namelijk een tijd gewerkt bij Runnersworld Arnhem en kom regelmatig bij diverse filialen. Tevens is haar boek ‘Sameena, mijn ultrarun uit de gedwongen prostitutie’ te koop bij diverse filialen. Je kunt Sameena volgen op Instagram.

Meer info & route

Actueel

Clubnieuws

Loop mee met de Jannet Vermeulen Lichtjesloop

06-12-2023

De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Lichtjesloop, en dit keer niet zomaar een lichtjesloop, maar de enige echte ‘Jannet Vermeulen Lichtjesloop’! Verlicht

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag november

06-12-2023

Dat was november voor USAG Phoenix! In november zijn wij wezen poolen, was er een bouw-je-lampion borrel, vond dé cobo plaats, was er een uitwisseling met Helios en hebben wij

lees verder...
Clubnieuws

Actie van dichtbij meemaken? Word NK vrijwilliger

24-11-2023

Het NK Junioren U18 & U20 komt van 14 – 16 juni 2024 weer naar Utrecht en wordt natuurlijk weer door de drie Utrechtse verenigingen georganiseerd. Hier willen we uiteraard

lees verder...

Agenda

december 2023
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in