Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Loop jij mee met Sameena’s Runnersworld Ultrarun?

Maandag 13 juni komt Sameena rond 12:00 uur aan bij Runnersworld Utrecht, en vertrekt na een korte pauze weer verder naar de volgende filiaal (Ede). Lopers kunnen een kort stuk met haar mee lopen en na afloop staat er wat lekkers klaar in de winkel. Loop je mee?

Samen sterk tegen straatintimidatie

Op vrijdag 10 juni start Sameena een ultrarun langs alle Runnersworld filialen om aandacht te vragen voor de toenemende vormen van straatintimidatie. Tijdens dit event zal Sameena een week lang langs alle Runnersworld filialen lopen en iedereen oproepen om een stuk met haar mee te lopen. En jij kunt ook meelopen, jouw verhaal kwijt en je hebt de mogelijkheid om HOKA’s te testen. Loop jij mee?

Meld je hier aan

© Runnersworld

Time to change

Veel mensen, zowel mannen als vrouwen, hebben er last van: straatintimidatie en een onveilig gevoel op straat. Volgens de CBS-veiligheidsmonitor zijn hardlopers zelfs twee keer zo vaak slachtoffer van geweld of de dreiging ervan. Tijd om hier verandering in te brengen. Om aandacht te vragen voor toenemende vormen van straat intimidatie gaat Sameena een ultrarun lopen langs alle Runnersworld filialen. Ze daagt iedereen uit zijn/haar ervaringen te delen en een deel van de route mee te lopen. Samen staan we sterker en proberen we op deze manier daders in te laten zien dat straatintimidatie niet oke is. Zo dragen we met z’n allen bij aan een veiligere leefomgeving.

Over Sameena

Sameena van der Mijden is een Nederlandse ultraloopster en HOKA-racer. Met het ultralopen legt ze verbinding met maatschappelijke thema’s als seksueel geweld, mensenhandel en straatintimidatie: Sharing Stories While Running. Ze is geen onbekende van Runnersworld. Ze heeft namelijk een tijd gewerkt bij Runnersworld Arnhem en kom regelmatig bij diverse filialen. Tevens is haar boek ‘Sameena, mijn ultrarun uit de gedwongen prostitutie’ te koop bij diverse filialen. Je kunt Sameena volgen op Instagram.

Meer info & route

Actueel

Clubnieuws

Uitnodiging huldiging NK-medaillewinnaars

20-03-2023

Er zijn weer een boel NK’s geweest (indoor, weg & cross). En daar zijn uiteraard weer veel Utrechtse successen (Hellas, U-Track en Phoenix) behaald. Hoog tijd om deze atleten in

lees verder...
Clubnieuws

Clubkampioenschappen Cross 2023

16-03-2023

Op zondag 2 april worden de Clubkampioenschappen Cross 2023 gehouden in het Panbos. Ook interessant:Runnersworld Track Meeting 16 mei: uitslagen en foto’sAV Phoenix organiseert Nederlandse Kampioenschap U20 & U18…Competitiewedstrijden voor

lees verder...
Studentennieuws

NSK Indoor

16-03-2023

Op zaterdag 11 maart zijn de studenten afgereisd naar Apeldoorn voor het NSK Indoor. Na een week waarin het wisselend regende en sneeuwde, begon de dag met zonneschijn🌞. Door de

lees verder...

Agenda

maart 2023
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« feb   apr »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in