Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Nog enkele kaarten voor oriëntatieloop

De officiële inschrijftermijn voor de eerste Phoenix oriëntatieloop is verstreken, maar we hebben nog een paar kaarten over. Inschrijven via de website kan niet meer, maar als je morgen besluit om toch naar Soest te komen, is er een goede kans dat je alsnog mee kan doen.

Aangezien het aantal beschikbare kaarten beperkt is kunnen we deelname dan niet garanderen maar je zult zien dat de omgeving, het weer en het enthousiasme van de deelnemers de moeite meer dan waard zullen maken!

Nog even de oriëntatie- en lintenloop in het kort:

  • Wanneer: zondag 27 januari 2008
  • Waar: Lange Duinen, Soest (zie routebeschrijving en kaartje hieronder)
  • Hoe laat: eerste start om 12:00 uur
  • Eind: afh. van aantal deelnemers waarschijnlijk zijn de starts tussen 12:00 en 13:00 uur
  • Inschrijven: ter plaatse (beperkt aantal kaarten over)
  • Inschrijfgeld: lintenloop € 2,- per deelnemer, oriëntatieloop € 3,- (betaling op dag zelf)
  • Kompas: als je er een hebt, neem mee!. De organisatie heeft er maar een paar beschikbaar.
  • Afstanden: oriëntatieloop 2* 3 km, lintenloop 2 km
Phoenix organiseert orientatieloop
Kaart Lange Duinen

Veelgestelde vragen

1) Is er ook een familie-estafette?

Nee sorry, deze keer niet. Vanwege het overweldigende succes van de familie-estafette is er echter wel voor gekozen om ook een klassement voor teams in het leven te roepen. Twee familieleden of clubgenoten kunnen in teamverband de route afleggen.

2) Kan ik direct om twaalf uur starten?

Op de dag zelf kunnen de stempelkaarten opgehaald worden. De startindeling gaat in principe in de volgorde van afhalen.

3) Is het moeilijk zo’n oriëntatieloop?

Dat hangt er van af aan wie je het vraagt. Zelf ben ik, Jasper, wel een paar keer verkeerd gelopen maar dat overkomt me bij een Berekuilloop ook, dus misschien ligt dat aan mij. We hebben er bewust voor gekozen om deze oriëntatieloop wat minder moeilijk te maken dan de oriëntatielopen die voor doorgewinterde oriëntatielopers worden georganiseerd. Hierdoor is er voor hardlopers een betere balans tussen het hardlopen en oriënteren.

4) Zijn er voorzieningen aanwezig aldaar?

De start is in het bos. Er zijn geen openbare toiletten. Er is wel een kiosk (koffie, frisdrank, broodjes, e.d.) die (als het goed is) open zou moeten zijn.

5) Hoe kom ik daar?

De start van de oriëntatieloop is op de parkeerplaats aan de Foekenlaan, te Soest. Vanuit Utrecht, neem de A28 richting Amersfoort. Neem de afslag richting Soesterberg, later Soestduinen. Dit is de N413. Volg de N413 tot je spoor over bent.
Nadat je het spoor over bent na ongeveer 1 kilometer linksaf, de Denneweg op. Vervolg de weg de Esdoornlaan op en sla op de Foekenlaan linksaf. Bestemming bereikt. Bijgevoegd ook een plaatje, voor de echte oriëntatieloper wellicht heel handig.

Actueel

Clubnieuws

Partner-overeenkomst AV Phoenix en Olympos getekend

27-06-2022

Om de samenwerking tussen Phoenix en Olympos verder te stimuleren is er een partnerovereenkomst getekend! De regeling is al een paar maanden van kracht, maar nu is ie ein-de-lijk ondertekend

lees verder...
Clubnieuws

🥳 NK Atletiek 2022: zilver Ineke van Koldam op 1500m

26-06-2022

De ASICS NK Atletiek op 24, 25 en 26 juni zal één van de laatste momenten zijn om de Nederlands top nog in actie te zien voor onder andere de

lees verder...
Jeugdnieuws

Bliksemmeerkamp 2022

26-06-2022

Het is een traditie om in de week vóór de zomervakantie een bliksemmeerkamp te organiseren voor alle pupillen en junioren. Dit is een leuke gezamenlijke wedstrijd, waarbij een aantal atletiekonderdelen

lees verder...

Agenda

juni 2022
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30    
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in