Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Nog enkele kaarten voor oriëntatieloop

De officiële inschrijftermijn voor de eerste Phoenix oriëntatieloop is verstreken, maar we hebben nog een paar kaarten over. Inschrijven via de website kan niet meer, maar als je morgen besluit om toch naar Soest te komen, is er een goede kans dat je alsnog mee kan doen.

Aangezien het aantal beschikbare kaarten beperkt is kunnen we deelname dan niet garanderen maar je zult zien dat de omgeving, het weer en het enthousiasme van de deelnemers de moeite meer dan waard zullen maken!

Nog even de oriëntatie- en lintenloop in het kort:

  • Wanneer: zondag 27 januari 2008
  • Waar: Lange Duinen, Soest (zie routebeschrijving en kaartje hieronder)
  • Hoe laat: eerste start om 12:00 uur
  • Eind: afh. van aantal deelnemers waarschijnlijk zijn de starts tussen 12:00 en 13:00 uur
  • Inschrijven: ter plaatse (beperkt aantal kaarten over)
  • Inschrijfgeld: lintenloop € 2,- per deelnemer, oriëntatieloop € 3,- (betaling op dag zelf)
  • Kompas: als je er een hebt, neem mee!. De organisatie heeft er maar een paar beschikbaar.
  • Afstanden: oriëntatieloop 2* 3 km, lintenloop 2 km
Phoenix organiseert orientatieloop
Kaart Lange Duinen

Veelgestelde vragen

1) Is er ook een familie-estafette?

Nee sorry, deze keer niet. Vanwege het overweldigende succes van de familie-estafette is er echter wel voor gekozen om ook een klassement voor teams in het leven te roepen. Twee familieleden of clubgenoten kunnen in teamverband de route afleggen.

2) Kan ik direct om twaalf uur starten?

Op de dag zelf kunnen de stempelkaarten opgehaald worden. De startindeling gaat in principe in de volgorde van afhalen.

3) Is het moeilijk zo’n oriëntatieloop?

Dat hangt er van af aan wie je het vraagt. Zelf ben ik, Jasper, wel een paar keer verkeerd gelopen maar dat overkomt me bij een Berekuilloop ook, dus misschien ligt dat aan mij. We hebben er bewust voor gekozen om deze oriëntatieloop wat minder moeilijk te maken dan de oriëntatielopen die voor doorgewinterde oriëntatielopers worden georganiseerd. Hierdoor is er voor hardlopers een betere balans tussen het hardlopen en oriënteren.

4) Zijn er voorzieningen aanwezig aldaar?

De start is in het bos. Er zijn geen openbare toiletten. Er is wel een kiosk (koffie, frisdrank, broodjes, e.d.) die (als het goed is) open zou moeten zijn.

5) Hoe kom ik daar?

De start van de oriëntatieloop is op de parkeerplaats aan de Foekenlaan, te Soest. Vanuit Utrecht, neem de A28 richting Amersfoort. Neem de afslag richting Soesterberg, later Soestduinen. Dit is de N413. Volg de N413 tot je spoor over bent.
Nadat je het spoor over bent na ongeveer 1 kilometer linksaf, de Denneweg op. Vervolg de weg de Esdoornlaan op en sla op de Foekenlaan linksaf. Bestemming bereikt. Bijgevoegd ook een plaatje, voor de echte oriëntatieloper wellicht heel handig.

Actueel

Clubnieuws

Actie van dichtbij meemaken? Word NK vrijwilliger

24-11-2023

Het NK Junioren U18 & U20 komt van 14 – 16 juni 2024 weer naar Utrecht en wordt natuurlijk weer door de drie Utrechtse verenigingen georganiseerd. Hier willen we uiteraard

lees verder...
Clubnieuws

38e NN Zevenheuvelenloop: Kiplimo evenaart wereldrecord, Chepkoech wint en podiumplek voor Van Koldam

20-11-2023

Bij de 38e NN Zevenheuvelenloop evenaarde Kiplimo het wereldrecord wat zijn landgenoot Joshua Cheptegei in 2018 liep. Filmon Tesfu finishte als eerste Nederlandse man. Bij de vrouwen won Beatrice Chepkoech

lees verder...
Clubnieuws

HUP Daghap: jij eet toch ook mee?

19-11-2023

We gaan samen met de Utrechtse atletiekverenigingen en de SVDU kijken of het haalbaar is om 1x per maand een ‘HUP Daghap’ te maken.

lees verder...

Agenda

november 2023
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30    
« okt   dec »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in