Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Noodoproep! Wie helpt mee de Maliebaanloop te organiseren?

Noodoproep! We hebben mensen nodig die de AV Phoenix Maliebaanloop op 16 oktober 2022 willen gaan organiseren! Van de huidige commissie hebben een aantal leden aangeven dit jaar te stoppen met de organisatie van de Maliebaanloop. Het valt net ongelukkig samen dat er meer tegelijk stoppen.

Daarom een oproep aan alle Phoeniciërs! Als vereniging zouden we het erg jammer vinden als er straks geen Maliebaanloop meer door Phoenix georganiseerd zou kunnen worden. Kom ons dus helpen.

De voorbereidingen moeten nu echt gaan beginnen, uiterlijk 15 april zal een commissie gevormd moeten zijn, anders – helaas – geen Maliebaanloop dit jaar.

Maliebaanloop

Voor AV Phoenix is de Maliebaanloop natuurlijk een mooi visitekaartje, waarmee we laten dat we met een groep vrijwilligers een mooi hardloopevenement in Utrecht kunnen organiseren voor jong en oud (en: ook nog eens de snelste en #UtrechtsMooiste). Voor de commissieleden is het natuurlijk een mooie klus waar je met een team een aantal maanden naar toe werkt. Het is altijd zonnig en het event altijd geslaagd.

Qua tijdsbesteding moet je denken aan 1x vergaderen per maand (in de komende maanden). Met daarbij wat tijd om zaken te regelen en af te stemmen (dat gaat nooit vanzelf). Naarmate het evenement nadert, wordt er vaker vergaderd, en de laatste dagen is het natuurlijk de puntjes op de i zetten. Er ligt een goed draaiboek, en met het nieuwe parcours zijn ook een aantal randvoorwaarden (afzettingen, verkeersregelaars, etc.) eenvoudiger geworden. En natuurlijk willen de vertrekkende leden nog kennis overdragen en helpen waar nodig en waar het kan. Op de dag zelf zijn er natuurlijk weer vele Phoenix-vrijwilligers om alles soepel te laten verlopen.

We zoeken:

  • Een kartrekker, die de grote lijnen bewaakt en het draaiboek beheert;
  • Iemand die vergunningen kan aanvragen, het parcours kan vaststellen, afspraken kan maken met Gemeente, Atletiekunie, etc.;
  • Een coördinator vrijwilligers;
  • Iemand die de promotie kan opzetten en uitvoeren;
  • Iemand die de jeugdloop kan coördineren;
  • Iemand die de inschrijvingen wil coördineren.

Ben je goed in één van deze taken (of een deel!), of wil je het leren 😉 👉 en heb je nog wat uurtjes beschikbaar komende maanden, laat dit snel weten aan Karola via [email protected]

Meer info over de loop: maliebaanloop.nl

Als voldoende mensen er de schouders onder willen zetten, kunnen we de Maliebaan door laten gaan! En vele lopers staan hier al om te springen… Jij toch ook? Dus hup, handjes uit de mouwen 😉. En wil je meer weten? Kom a.s. woensdag naar de baan. Karola is er vanaf 20:30 uur (U-Steck) en er zijn meerdere Maliebaanlopers aanwezig om je te overtuigen!

Actueel

Recreantennieuws

Zó gezellig was de recreanten BBQ (foto’s)

30-06-2022

Zo gezellig was onze traditionele Recreanten-BBQ 🍗🌽. Bekijk de foto’s. Ook interessant:Leon Graumans40ste Zomeravondcup: uitslagen 10 meiRecreanten trainingen per week 20215K Testloop voor Recreanten

lees verder...
Clubnieuws

Partner-overeenkomst AV Phoenix en Olympos getekend

27-06-2022

Om de samenwerking tussen Phoenix en Olympos verder te stimuleren is er een partnerovereenkomst getekend! De regeling is al een paar maanden van kracht, maar nu is ie ein-de-lijk ondertekend

lees verder...
Clubnieuws

🥳 NK Atletiek 2022: zilver Ineke van Koldam op 1500m

26-06-2022

De ASICS NK Atletiek op 24, 25 en 26 juni zal één van de laatste momenten zijn om de Nederlands top nog in actie te zien voor onder andere de

lees verder...

Agenda

juli 2022
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« jun   aug »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in