Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Noodoproep! Wie helpt mee de Maliebaanloop te organiseren?

Noodoproep! We hebben mensen nodig die de AV Phoenix Maliebaanloop op 15 oktober 2023 willen gaan organiseren! Van de huidige commissie hebben een aantal leden aangeven dit jaar te stoppen met de organisatie van de Maliebaanloop. Het valt net ongelukkig samen dat er meer tegelijk stoppen.

Daarom een oproep aan alle Phoeniciërs! Als vereniging zouden we het erg jammer vinden als er straks geen Maliebaanloop meer door Phoenix georganiseerd zou kunnen worden. Kom ons dus helpen.

De voorbereidingen moeten nu echt gaan beginnen, uiterlijk begin april zal een commissie gevormd moeten zijn, anders – helaas – geen Maliebaanloop dit jaar.

Maliebaanloop

Voor AV Phoenix is de Maliebaanloop natuurlijk een mooi visitekaartje, waarmee we laten dat we met een groep vrijwilligers een mooi hardloopevenement in Utrecht kunnen organiseren voor jong en oud (en: ook nog eens de snelste en #UtrechtsMooiste). Voor de commissieleden is het natuurlijk een mooie klus waar je met een team een aantal maanden naar toe werkt. Het is altijd zonnig en het event altijd geslaagd.

Qua tijdsbesteding moet je denken aan 1x vergaderen per maand (in de komende maanden). Met daarbij wat tijd om zaken te regelen en af te stemmen (dat gaat nooit vanzelf). Naarmate het evenement nadert, wordt er vaker vergaderd, en de laatste dagen is het natuurlijk de puntjes op de i zetten. Er ligt een goed draaiboek (met dank aan Lara), en met het nieuwe parcours zijn ook een aantal randvoorwaarden (afzettingen, verkeersregelaars, etc.) eenvoudiger geworden. En natuurlijk willen de vertrekkende leden nog kennis overdragen en helpen waar nodig en waar het kan. Op de dag zelf zijn er natuurlijk weer vele Phoenix-vrijwilligers om alles soepel te laten verlopen.

We zoeken:

  • Een kartrekker, die de grote lijnen bewaakt en het draaiboek beheert;
  • Iemand die de promotie kan opzetten en uitvoeren;
  • Iemand die de jeugdloop kan coördineren.

Ben je goed in één van deze taken (of een deel!), of wil je het leren 😉 👉 en heb je nog wat uurtjes beschikbaar komende maanden, laat dit snel weten aan Karola via [email protected].

Meer info over de loop: maliebaanloop.nl

Als voldoende mensen er de schouders onder willen zetten, kunnen we de Maliebaan door laten gaan! En vele lopers staan hier al om te springen… Jij toch ook? Dus hup, handjes uit de mouwen 😉. En wil je meer weten? Tackle op de woensdag een van de vele recreanten die elk jaar vrijwilligen of mail Karola via [email protected].

Actueel

Clubnieuws

Nieuwe site voor Cantina Atletiekbaan Overvecht

14-02-2024

De recreanten zitten er elke maandagavond. Na de training schuiven zij aan om gezellig bij Yet een gezonde maaltijd te nuttigen. En nu is cantinaovervecht.com eindelijk in de lucht. Dan

lees verder...
Jeugdnieuws

Jolien Limpens wint cross Meisjes U11 en meer Phoenix-succes

07-02-2024

Zaterdag 20 januari was de derde crosswedstrijd van de winterse crosscompetitie. Deze keer waren er maar liefst 37 atleten ingeschreven, waarvan er uiteindelijk 28 daadwerkelijk hebben deelgenomen.

lees verder...
Clubnieuws

Goudhaantje Jannet Vermeulen slaat toe bij NK Masters Indoor

04-02-2024

Een gouden weekend voor AV Phoenix! Op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2024 vonden de NK Indoor Masters en Meerkamp U20 & Senioren plaats. Twee dagen atletiekspektakel in Omnisport

lees verder...

Agenda

februari 2024
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29    
« jan   mrt »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in