Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Noodoproep! Wie helpt mee de Maliebaanloop te organiseren?

Noodoproep! We hebben mensen nodig die de AV Phoenix Maliebaanloop op 15 oktober 2023 willen gaan organiseren! Van de huidige commissie hebben een aantal leden aangeven dit jaar te stoppen met de organisatie van de Maliebaanloop. Het valt net ongelukkig samen dat er meer tegelijk stoppen.

Daarom een oproep aan alle Phoeniciërs! Als vereniging zouden we het erg jammer vinden als er straks geen Maliebaanloop meer door Phoenix georganiseerd zou kunnen worden. Kom ons dus helpen.

De voorbereidingen moeten nu echt gaan beginnen, uiterlijk begin april zal een commissie gevormd moeten zijn, anders – helaas – geen Maliebaanloop dit jaar.

Maliebaanloop

Voor AV Phoenix is de Maliebaanloop natuurlijk een mooi visitekaartje, waarmee we laten dat we met een groep vrijwilligers een mooi hardloopevenement in Utrecht kunnen organiseren voor jong en oud (en: ook nog eens de snelste en #UtrechtsMooiste). Voor de commissieleden is het natuurlijk een mooie klus waar je met een team een aantal maanden naar toe werkt. Het is altijd zonnig en het event altijd geslaagd.

Qua tijdsbesteding moet je denken aan 1x vergaderen per maand (in de komende maanden). Met daarbij wat tijd om zaken te regelen en af te stemmen (dat gaat nooit vanzelf). Naarmate het evenement nadert, wordt er vaker vergaderd, en de laatste dagen is het natuurlijk de puntjes op de i zetten. Er ligt een goed draaiboek (met dank aan Lara), en met het nieuwe parcours zijn ook een aantal randvoorwaarden (afzettingen, verkeersregelaars, etc.) eenvoudiger geworden. En natuurlijk willen de vertrekkende leden nog kennis overdragen en helpen waar nodig en waar het kan. Op de dag zelf zijn er natuurlijk weer vele Phoenix-vrijwilligers om alles soepel te laten verlopen.

We zoeken:

  • Een kartrekker, die de grote lijnen bewaakt en het draaiboek beheert;
  • Iemand die de promotie kan opzetten en uitvoeren;
  • Iemand die de jeugdloop kan coördineren.

Ben je goed in één van deze taken (of een deel!), of wil je het leren 😉 👉 en heb je nog wat uurtjes beschikbaar komende maanden, laat dit snel weten aan Karola via [email protected].

Meer info over de loop: maliebaanloop.nl

Als voldoende mensen er de schouders onder willen zetten, kunnen we de Maliebaan door laten gaan! En vele lopers staan hier al om te springen… Jij toch ook? Dus hup, handjes uit de mouwen 😉. En wil je meer weten? Tackle op de woensdag een van de vele recreanten die elk jaar vrijwilligen of mail Karola via [email protected].

Actueel

Recreantennieuws

Goed trainen: de basisprincipes. Trainer Bart legt uit!

22-09-2023

Altijd al willen weten hoe je meer uit je training kunt halen? En waarom korter en vaker beter is dan een keer lang? Trainer Bart vertelt je aanstaande woensdag 27

lees verder...
Studentennieuws

Gezocht: Studententrainer voor Technische Atletiek Onderdelen

16-09-2023

De Studentengroep van AV Phoenix zoekt een nieuwe technische trainer!

lees verder...
Recreantennieuws

6 september gasttraining van Leon Graumans

01-09-2023

Komende woensdag komt Leon Graumans een gasttraining op de baan verzorgen. Leon is al velen jaren lid van Phoenix en traint in de mila-wedstrijdgroep. Ook gaf hij training voor de

lees verder...

Agenda

september 2023
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
« aug   okt »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in