Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Paviljoen open? 👉 Alleen met CoronaCheck

Door de nieuwe coronamaatregelen is er weer het een en ander veranderd. Het paviljoen – onze kantine – mag weer open, maar alleen voor mensen met een CoronaCheck.

Binnen het paviljoen

  • de 1,5 meter is afgeschaft, maar daarentegen moet wel iedereen die het paviljoen van de SVDU binnen gaat worden gescand. Dus neem je telefoon mee en toon je CoronaCheck app.

Het is de taak van de sleutelhouder, die meestal op dat moment bardienst doet, dit te controleren. Het blijkt, dat er door de BOA’s scherp op wordt toegezien dat deze regel wordt nageleefd. Op het moment dat de atletiekverenigingen dus in het paviljoen zijn, van eht paviljoen gebruik maken, het hun verantwoordelijkheid is om te zorgen dat iedereen wordt gescand (dat kan via deze app) en dat de regels nageleefd worden. De boete (en die is niet mals) zal op de atletiekverenigingen worden verhaald.

Het is geen leuke maatregel, maar wij zullen er ons allemaal aan moeten houden. Nog even volhouden!

Meer over de CoronaCheck app

Beeld: Xavier Turpain via Pixabay

Actueel

Bestuurnieuws

Track Meeting 13 mei: Lars Janssen Memorial (Uitslagen, Foto’s & Highlights)

17-05-2022
Lars Janssen

Na het plotselinge overlijden van Lars Janssen eerder dit jaar is door het bestuur gezocht naar een moment in het wedstrijdseizoen om stil te staan bij dit grote verlies. De

lees verder...
Clubnieuws

Doe mee met de Swim Bike Run

16-05-2022
Swim Bike Run 2019

Op zaterdag 9 juli a.s. vindt er eindelijk weer een Swim Bike Run voor de recreanten van Phoenix plaats. Voor ieder wat wils! Ook interessant:Runnersworld Track Meeting 16 mei: uitslagen

lees verder...
Recreantennieuws

40ste Zomeravondcup: uitslagen 10 mei

11-05-2022

Dit jaar organiseert Hellas voor de 40-ste keer de Zomeravondcup. Na de Maliebaanloop het gezelligste wegatletiek-evenement in de regio Utrecht. Ook interessant:40ste Zomeravondcup: uitslagen 19 aprilInschrijving Maliebaanloop 2021 – wij

lees verder...

Agenda

mei 2022
MDWDVZZ
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      
« apr   jun »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in