Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Paviljoen open? 👉 Alleen met CoronaCheck

Door de nieuwe coronamaatregelen is er weer het een en ander veranderd. Het paviljoen – onze kantine – mag weer open, maar alleen voor mensen met een CoronaCheck.

Binnen het paviljoen

  • de 1,5 meter is afgeschaft, maar daarentegen moet wel iedereen die het paviljoen van de SVDU binnen gaat worden gescand. Dus neem je telefoon mee en toon je CoronaCheck app.

Het is de taak van de sleutelhouder, die meestal op dat moment bardienst doet, dit te controleren. Het blijkt, dat er door de BOA’s scherp op wordt toegezien dat deze regel wordt nageleefd. Op het moment dat de atletiekverenigingen dus in het paviljoen zijn, van eht paviljoen gebruik maken, het hun verantwoordelijkheid is om te zorgen dat iedereen wordt gescand (dat kan via deze app) en dat de regels nageleefd worden. De boete (en die is niet mals) zal op de atletiekverenigingen worden verhaald.

Het is geen leuke maatregel, maar wij zullen er ons allemaal aan moeten houden. Nog even volhouden!

Meer over de CoronaCheck app

Beeld: Xavier Turpain via Pixabay

Actueel

Fusie

Wie doet mee in welke werkgroep UP fusie traject

18-04-2024

Om tot het voorstel tot fusie te komen zijn 8 werkgroepen ingericht. De stuurgroep heeft een eigen opdracht van overkoepelende taken en vanuit de stuurgroep is een vertegenwoordiger toegevoegd aan

lees verder...
Clubnieuws

Phoenix rules the Run & Roast 2024

09-04-2024

Het was weer Fast, Faster, Phoenix afgelopen zaterdag bij de Run & Roast in Utrecht. Iker Bruggink liep keisterk naar een derde plek op de 5km en op de 10km

lees verder...
Jeugdnieuws

Junioren U16 & U14 openen competitieseizoen met mooie wedstrijd op eigen baan

07-04-2024

Met maar liefst 7 competitieploegen was AV Phoenix goed vertegenwoordigd op de eerste competitiewedstrijd voor junioren U16 & U14 op de warmste 6 april ooit gemeten.

lees verder...

Agenda

april 2024
MDWDVZZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30      
« mrt   mei »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in