Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Paviljoen open? 👉 Alleen met CoronaCheck

Door de nieuwe coronamaatregelen is er weer het een en ander veranderd. Het paviljoen – onze kantine – mag weer open, maar alleen voor mensen met een CoronaCheck.

Binnen het paviljoen

  • de 1,5 meter is afgeschaft, maar daarentegen moet wel iedereen die het paviljoen van de SVDU binnen gaat worden gescand. Dus neem je telefoon mee en toon je CoronaCheck app.

Het is de taak van de sleutelhouder, die meestal op dat moment bardienst doet, dit te controleren. Het blijkt, dat er door de BOA’s scherp op wordt toegezien dat deze regel wordt nageleefd. Op het moment dat de atletiekverenigingen dus in het paviljoen zijn, van eht paviljoen gebruik maken, het hun verantwoordelijkheid is om te zorgen dat iedereen wordt gescand (dat kan via deze app) en dat de regels nageleefd worden. De boete (en die is niet mals) zal op de atletiekverenigingen worden verhaald.

Het is geen leuke maatregel, maar wij zullen er ons allemaal aan moeten houden. Nog even volhouden!

Meer over de CoronaCheck app

Beeld: Xavier Turpain via Pixabay

Actueel

Clubnieuws

Jeugdfonds Sport & Cultuur ondersteunt jou

27-01-2023

Door de torenhoge inflatie en de hoge energieprijzen kunnen steeds meer ouders/verzorgers helaas de sport- of cultuurdeelname van hun kinderen niet meer betalen. Mogelijk betreft dit ook onze kinderen. Het

lees verder...
Clubnieuws

Oproep deelnemers onderzoek ontlastingsverlies bij hardlopers

26-01-2023

Ontlastingsaandrang en verlies is een bekend onderwerp onder hardlopers. Op dit moment is er nog nooit onderzoek gedaan naar deze groep dames en weten we niet waarom er niet vaker

lees verder...
Clubnieuws

Clubkampioenschappen door de ogen van trainer Joris… (verslag)

26-01-2023

“De beste stuurlui staan aan wal, dat is algemeen bekend. Ik als trainer, die niet meer zelf traint, ben misschien wel de beste stuurman van Phoenix. Ik beul mijn ABC

lees verder...

Agenda

januari 2023
MDWDVZZ
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      
« dec   feb »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in