Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Paviljoen open? 👉 Alleen met CoronaCheck

Door de nieuwe coronamaatregelen is er weer het een en ander veranderd. Het paviljoen – onze kantine – mag weer open, maar alleen voor mensen met een CoronaCheck.

Binnen het paviljoen

  • de 1,5 meter is afgeschaft, maar daarentegen moet wel iedereen die het paviljoen van de SVDU binnen gaat worden gescand. Dus neem je telefoon mee en toon je CoronaCheck app.

Het is de taak van de sleutelhouder, die meestal op dat moment bardienst doet, dit te controleren. Het blijkt, dat er door de BOA’s scherp op wordt toegezien dat deze regel wordt nageleefd. Op het moment dat de atletiekverenigingen dus in het paviljoen zijn, van eht paviljoen gebruik maken, het hun verantwoordelijkheid is om te zorgen dat iedereen wordt gescand (dat kan via deze app) en dat de regels nageleefd worden. De boete (en die is niet mals) zal op de atletiekverenigingen worden verhaald.

Het is geen leuke maatregel, maar wij zullen er ons allemaal aan moeten houden. Nog even volhouden!

Meer over de CoronaCheck app

Beeld: Xavier Turpain via Pixabay

Actueel

Bestuurnieuws

Resultaat brainstormavond

26-09-2022

Op vrijdag 2 september 2022 is er met een 25-tal actieve Phoenix-leden gesproken over de richting die we met Phoenix op willen gaan. Aan de hand van persoonlijke Phoenix-dromen is

lees verder...
Clubnieuws

Geef je nu op voor het Phoenix Jeugdkamp

25-09-2022

Tussen 7 en 9 oktober gaat de jeugd weer een weekend lang gezellig op kamp! Het belooft een ontzettend leuk, sportief en vooral gezellig geheel te worden. Dat wil je

lees verder...
Bestuurnieuws

Veilig Sporten bij AV Phoenix

25-09-2022

Wat wij heel belangrijk vinden, is dat AV Phoenix een veilige vereniging is voor al haar leden en dat er geen onderscheid wordt gemaakt op grond van geslacht, ras, godsdienst,

lees verder...

Agenda

september 2022
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
« aug   okt »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in