Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Paviljoen open? 👉 Alleen met CoronaCheck

Door de nieuwe coronamaatregelen is er weer het een en ander veranderd. Het paviljoen – onze kantine – mag weer open, maar alleen voor mensen met een CoronaCheck.

Binnen het paviljoen

  • de 1,5 meter is afgeschaft, maar daarentegen moet wel iedereen die het paviljoen van de SVDU binnen gaat worden gescand. Dus neem je telefoon mee en toon je CoronaCheck app.

Het is de taak van de sleutelhouder, die meestal op dat moment bardienst doet, dit te controleren. Het blijkt, dat er door de BOA’s scherp op wordt toegezien dat deze regel wordt nageleefd. Op het moment dat de atletiekverenigingen dus in het paviljoen zijn, van eht paviljoen gebruik maken, het hun verantwoordelijkheid is om te zorgen dat iedereen wordt gescand (dat kan via deze app) en dat de regels nageleefd worden. De boete (en die is niet mals) zal op de atletiekverenigingen worden verhaald.

Het is geen leuke maatregel, maar wij zullen er ons allemaal aan moeten houden. Nog even volhouden!

Meer over de CoronaCheck app

Beeld: Xavier Turpain via Pixabay

Actueel

Recreantennieuws

Goed trainen: de basisprincipes. Trainer Bart legt uit!

22-09-2023

Altijd al willen weten hoe je meer uit je training kunt halen? En waarom korter en vaker beter is dan een keer lang? Trainer Bart vertelt je aanstaande woensdag 27

lees verder...
Studentennieuws

Gezocht: Studententrainer voor Technische Atletiek Onderdelen

16-09-2023

De Studentengroep van AV Phoenix zoekt een nieuwe technische trainer!

lees verder...
Recreantennieuws

6 september gasttraining van Leon Graumans

01-09-2023

Komende woensdag komt Leon Graumans een gasttraining op de baan verzorgen. Leon is al velen jaren lid van Phoenix en traint in de mila-wedstrijdgroep. Ook gaf hij training voor de

lees verder...

Agenda

september 2023
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
« aug   okt »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in