Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Phoenix doet mee met de Utrechtse beweegweek 17-26 september

Wat is Utrechtse beweegweek? De Utrechtse beweegweek is een week waarin sportaanbieders en partners activiteiten organiseren en/of hun deuren open zetten om iedereen kennis te laten maken met het sportaanbod. Het doel is om iedere Utrechter in beweging te brengen door kennis te laten maken met een sport of beweegactiviteit in zijn of haar wijk.

Sport Utrecht is de ambassadeur/aanjager van de Utrechtse Beweegweek en heeft als doel sportaanbieders & partners te mobiliseren om activiteiten te organiseren waar Utrechters aan deel kunnen nemen. Niet alleen in de beweegweek maar juist ook erna willen we platform bieden voor alle partners in de wijk.

En daar doet AV Phoenix natuurlijk ook aan mee!

Vrouwenloopgroep: Looptest voor vrouwen

Wil je een keer uitproberen of je het leuk vindt om hard te lopen met een groep vrouwen. Dan kan je dat dinsdag 21 september komen uitproberen. Voor beginnende en gevorderde vrouwelijke lopers.

Recreanten: Coopertest

Kom jij woensdag 22 september meetrainen? We doen die avond een coopertest. Een coopertest is een oefening waarbij de conditie van een deelnemer wordt gemeten. Je loopt 12 minuten een zo groot mogelijke afstand. Ieder op zijn of haar eigen niveau.

  • Datum: woensdag 22 september
  • Tijd: 19.30-21.00 uur
  • Locatie: Atletiekbaan Maarschalkerweerd, Mytylweg 79 (route)
  • Aanmelden: gratis via een mail naar [email protected]
  • Meer informatie over de recreanten groepen van AV Phoenix

beweegweek utrecht

Actueel

Clubnieuws

Wist je dat de Atletiekunie een nieuwe wedstrijdkalender heeft?

04-12-2022

Ook dit jaar organiseren AV Phoenix en U-Track weer de Indoor Utrecht wedstrijden. De eerste is al op 18 december aanstaande. Misschien heb je deze indoorwedstrijden nog niet kunnen vinden…

lees verder...
Clubnieuws

Derde plek voor Ineke van Koldam op NK korte cross

01-12-2022

Na periode van herstel is het voor onze Ineke meteen al bij de eerste de beste wedstrijd raak. Hoppa, plek 3 en meteen weer tussen de nationale top! Well done

lees verder...
Clubnieuws

Lichtjesloop 2022

01-12-2022

🎄 De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Phoenix Lichtjesloop! Verlicht jezelf en Utrecht en ren gezellig mee! Ook interessant:💡 Lichtjesloop 2021: it

lees verder...

Agenda

december 2022
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in