Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Phoenix doet mee met de Utrechtse beweegweek 17-26 september

Wat is Utrechtse beweegweek? De Utrechtse beweegweek is een week waarin sportaanbieders en partners activiteiten organiseren en/of hun deuren open zetten om iedereen kennis te laten maken met het sportaanbod. Het doel is om iedere Utrechter in beweging te brengen door kennis te laten maken met een sport of beweegactiviteit in zijn of haar wijk.

Sport Utrecht is de ambassadeur/aanjager van de Utrechtse Beweegweek en heeft als doel sportaanbieders & partners te mobiliseren om activiteiten te organiseren waar Utrechters aan deel kunnen nemen. Niet alleen in de beweegweek maar juist ook erna willen we platform bieden voor alle partners in de wijk.

En daar doet AV Phoenix natuurlijk ook aan mee!

Vrouwenloopgroep: Looptest voor vrouwen

Wil je een keer uitproberen of je het leuk vindt om hard te lopen met een groep vrouwen. Dan kan je dat dinsdag 21 september komen uitproberen. Voor beginnende en gevorderde vrouwelijke lopers.

Recreanten: Coopertest

Kom jij woensdag 22 september meetrainen? We doen die avond een coopertest. Een coopertest is een oefening waarbij de conditie van een deelnemer wordt gemeten. Je loopt 12 minuten een zo groot mogelijke afstand. Ieder op zijn of haar eigen niveau.

  • Datum: woensdag 22 september
  • Tijd: 19.30-21.00 uur
  • Locatie: Atletiekbaan Maarschalkerweerd, Mytylweg 79 (route)
  • Aanmelden: gratis via een mail naar [email protected]
  • Meer informatie over de recreanten groepen van AV Phoenix

beweegweek utrecht

Actueel

Clubnieuws

Uitnodiging huldiging NK-medaillewinnaars

20-03-2023

Er zijn weer een boel NK’s geweest (indoor, weg & cross). En daar zijn uiteraard weer veel Utrechtse successen (Hellas, U-Track en Phoenix) behaald. Hoog tijd om deze atleten in

lees verder...
Clubnieuws

Clubkampioenschappen Cross 2023

16-03-2023

Op zondag 2 april worden de Clubkampioenschappen Cross 2023 gehouden in het Panbos. Ook interessant:Runnersworld Track Meeting 16 mei: uitslagen en foto’sAV Phoenix organiseert Nederlandse Kampioenschap U20 & U18…Competitiewedstrijden voor

lees verder...
Studentennieuws

NSK Indoor

16-03-2023

Op zaterdag 11 maart zijn de studenten afgereisd naar Apeldoorn voor het NSK Indoor. Na een week waarin het wisselend regende en sneeuwde, begon de dag met zonneschijn🌞. Door de

lees verder...

Agenda

maart 2023
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« feb   apr »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in