Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Phoenix doet mee met de Utrechtse beweegweek 17-26 september

Wat is Utrechtse beweegweek? De Utrechtse beweegweek is een week waarin sportaanbieders en partners activiteiten organiseren en/of hun deuren open zetten om iedereen kennis te laten maken met het sportaanbod. Het doel is om iedere Utrechter in beweging te brengen door kennis te laten maken met een sport of beweegactiviteit in zijn of haar wijk.

Sport Utrecht is de ambassadeur/aanjager van de Utrechtse Beweegweek en heeft als doel sportaanbieders & partners te mobiliseren om activiteiten te organiseren waar Utrechters aan deel kunnen nemen. Niet alleen in de beweegweek maar juist ook erna willen we platform bieden voor alle partners in de wijk.

En daar doet AV Phoenix natuurlijk ook aan mee!

Vrouwenloopgroep: Looptest voor vrouwen

Wil je een keer uitproberen of je het leuk vindt om hard te lopen met een groep vrouwen. Dan kan je dat dinsdag 21 september komen uitproberen. Voor beginnende en gevorderde vrouwelijke lopers.

Recreanten: Coopertest

Kom jij woensdag 22 september meetrainen? We doen die avond een coopertest. Een coopertest is een oefening waarbij de conditie van een deelnemer wordt gemeten. Je loopt 12 minuten een zo groot mogelijke afstand. Ieder op zijn of haar eigen niveau.

  • Datum: woensdag 22 september
  • Tijd: 19.30-21.00 uur
  • Locatie: Atletiekbaan Maarschalkerweerd, Mytylweg 79 (route)
  • Aanmelden: gratis via een mail naar [email protected]
  • Meer informatie over de recreanten groepen van AV Phoenix

beweegweek utrecht

Actueel

Clubnieuws

Phoenix Jaarkalender: handig voor op de koelkast

23-04-2024

Wisten jullie dat we op de site ook een handige kalendermodule hebben? Scroll maar eens naar beneden als je op de home van onze site zit, of kijk aan de

lees verder...
Jeugdnieuws

Ook goede start voor pupillen bij eerste competitiewedstrijd op eigen baan

20-04-2024

Een week na de junioren mochten de pupillen op zaterdag 13 april aantreden voor hun eerste competitiewedstrijd, wederom met mooi weer op eigen baan en met maar lieftst 40 Phoenix-pupillen

lees verder...
Jeugdnieuws

Goede sfeer en prestaties van de Phoenix U18/U20 junioren in Amersfoort

19-04-2024

Zondag 14 april was de eerste competitiewedstrijd in Amersfoort voor de junioren U18 en U20. De goede onderlinge sfeer en gezelligheid zijn de sterkste punten van deze ploeg. Maar er

lees verder...

Agenda

april 2024
MDWDVZZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30      
« mrt   mei »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in