Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Phoenix doet mee met de Utrechtse beweegweek 17-26 september

Wat is Utrechtse beweegweek? De Utrechtse beweegweek is een week waarin sportaanbieders en partners activiteiten organiseren en/of hun deuren open zetten om iedereen kennis te laten maken met het sportaanbod. Het doel is om iedere Utrechter in beweging te brengen door kennis te laten maken met een sport of beweegactiviteit in zijn of haar wijk.

Sport Utrecht is de ambassadeur/aanjager van de Utrechtse Beweegweek en heeft als doel sportaanbieders & partners te mobiliseren om activiteiten te organiseren waar Utrechters aan deel kunnen nemen. Niet alleen in de beweegweek maar juist ook erna willen we platform bieden voor alle partners in de wijk.

En daar doet AV Phoenix natuurlijk ook aan mee!

Vrouwenloopgroep: Looptest voor vrouwen

Wil je een keer uitproberen of je het leuk vindt om hard te lopen met een groep vrouwen. Dan kan je dat dinsdag 21 september komen uitproberen. Voor beginnende en gevorderde vrouwelijke lopers.

Recreanten: Coopertest

Kom jij woensdag 22 september meetrainen? We doen die avond een coopertest. Een coopertest is een oefening waarbij de conditie van een deelnemer wordt gemeten. Je loopt 12 minuten een zo groot mogelijke afstand. Ieder op zijn of haar eigen niveau.

  • Datum: woensdag 22 september
  • Tijd: 19.30-21.00 uur
  • Locatie: Atletiekbaan Maarschalkerweerd, Mytylweg 79 (route)
  • Aanmelden: gratis via een mail naar [email protected]
  • Meer informatie over de recreanten groepen van AV Phoenix

beweegweek utrecht

Actueel

Recreantennieuws

Goed trainen: de basisprincipes. Trainer Bart legt uit!

22-09-2023

Altijd al willen weten hoe je meer uit je training kunt halen? En waarom korter en vaker beter is dan een keer lang? Trainer Bart vertelt je aanstaande woensdag 27

lees verder...
Studentennieuws

Gezocht: Studententrainer voor Technische Atletiek Onderdelen

16-09-2023

De Studentengroep van AV Phoenix zoekt een nieuwe technische trainer!

lees verder...
Recreantennieuws

6 september gasttraining van Leon Graumans

01-09-2023

Komende woensdag komt Leon Graumans een gasttraining op de baan verzorgen. Leon is al velen jaren lid van Phoenix en traint in de mila-wedstrijdgroep. Ook gaf hij training voor de

lees verder...

Agenda

september 2023
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
« aug   okt »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in