Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Run to The Start: Trainen voor de Zevenheuvelenloop!

Phoenix start met een nieuw initiatief: Run to The Start Zevenheuvelenloop. Run to The Start is een speciale voorbereidingscursus op de Zevenheuvelenloop. In Utrecht gaat op 27 augustus 19:30 tot 21:00 uur deze 12-weekse cursus van start op de atletiekbaan Overvecht.

De cursus Run to The Start

Run to The Start is een nieuw hardloopprogramma van de Atletiekunie en de Zevenheuvelenloop in samenwerking met lokale verenigingen en loopgroepen. Ook Phoenix doet mee! Run to The Start helpt je om jouw persoonlijke doelstelling bij de Zevenheuvelenloop te halen. Dat kan het uitlopen zijn, maar ook het verbreken van je persoonlijke record. In 12 weken train je onder begeleiding van ervaren en deskundige trainers, zodat jij alle zeven heuvels met gemak aan kunt!

Een training bestaat uit een stuk theorie en minimaal een uur praktijk. Je traint wekelijks 90 minuten in groepsverband. De trainers behandelen per sessie een onderwerp, zoals blessurepreventie, wedstrijdvoorbereiding, krachttraining en looptechniek. De theorie kun je nog in dezelfde les toepassen in de praktijk. Na afloop krijg je een trainingsschema mee zodat je thuis verder kunt trainen (2x per week). Daarnaast ontvang je in het deelnemerspakket een aantal leuke extra’s.

Het complete deelnemerspakket bestaat uit:

  • wekelijkse groepstraining (12 weken lang)
  • een trainingsschema
  • speciale ontvangstruimte bij de Zevenheuvelenloop met sportverzorging (sportdrank + massage)
  • drie edities van Runnersworld Magazine
  • de brochure ‘Gezond en veilig lopen’
  • een mooie bidon
  • half jaar lid Atletiekunie (alleen voor niet Atletiekunie-leden)
  • wekelijkse digitale nieuwsbrief met tips

Ook voor leden van Phoenix!

Als lid van Phoenix kun je door Run to The Start evenementgericht trainen. Bovendien krijg je met het speciale deelnemerspakket een aantal extra’s bovenop je normale verenigingslidmaatschap. Zo ontvang je drie nummers Runners World Magazine en kun je op de dag zelf rustig omkleden en gebruik maken van sportverzorging (spotdrank en sportmassage) in een speciale ontvangstruimte.

De ABN AMRO Zevenheuvelenloop: de najaarsklassieker!

Op zondag 18 november 2012 staat de najaarsklassieker weer op het programma: De ABN AMRO Zevenheuvelenloop. In de 30ste editie starten er ruim 25.000 individuele lopers en 1000 businessteams. De Zevenheuvelenloop behoort daarmee tot de populairste loopevenementen van Nederland. Het evenement staat in de volksmond ook wel bekend als ‘De kuitenbijter van Nederland’. Ondanks de glooiingen is het 15 km parcours de snelste ter wereld. Zowel bij de mannen als bij de vrouwen is het wereldrecord bij de Zevenheuvelenloop gelopen. Elk jaar is de absolute wereldtop present. Zo liepen onder andere Haile Gebrselassie, Felix Limo, Paul Tergat en Lornah Kiplagat mee. Sta samen aan de start met deze toppers en ga je persoonlijke uitdaging aan! Meer informatie over de Zevenheuvelenloop vind je op nnzevenheuvelenloop.nl.

Kosten en aanmelden

Deelname aan de Run to The Start Zevenheuvelenloop trainingen kost € 60,-, daarvoor krijg je 12 weken training en alle andere zaken uit het deelnemerspakket. Voor Dutch Runners (€50,-) en leden van Phoenix (€20,-) zijn er aantrekkelijke kortingstarieven.

De inschrijving voor Run to The Start Zevenheuvelenloop is begonnen. Via het inschrijfformulier van de Zevenheuvelenloop kun je jezelf opgeven voor de trainingen. Wees er snel bij, want zowel voor de trainingen als de Zevenheuvelenloop geldt: vol = vol. Twijfel dus niet langer en schrijf je vandaag nog in voor de Zevenheuvelenloop en doe mee met de perfecte voorbereiding via Run to The Start. Voor deelname aan deze cursus is het wel een vereiste dat je minstens driekwartier onafgebroken kan hardlopen.

De trainers van Phoenix zijn er klaar voor om je te begeleiden op weg naar de Zevenheuvelenloop. Doe mee met Run to The Start Zevenheuvelenloop, dan ben jij er straks zeker klaar voor!

Neem voor meer informatie contact op met Karola Mulder via [email protected] of bel 06 131 69375.

Actueel

Studentennieuws

NSK Meerkamp

04-06-2023

Tijdens het pinksterweekend (27 en 28 mei) was het zover, de NSK (loop)Meerkamp in Wageningen. Met een kleine delegatie werd er naar de mooie blauwe atletiekbaan van Tartletos afgereisd. Bij

lees verder...
Clubnieuws

En dat is 3… Phoenix-dames verbreken wederom de parcoursrecords bij de Zomeravondcup

01-06-2023

De derde avond van de Zomeravondcup 2023 was er eindelijk weer een met heel veel zon, veel deelnemers en wederom gesneuvelde parcoursrecords. Ook interessant:Phoenix-dames verpletteren wederom parcoursrecords bij de…Zomeravondcup 2023:

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag mei

01-06-2023

Welkom bij het maandverslag van alle activiteiten die op en naast de baan hebben plaatsgevonden binnen de studentengroep in de maand mei. Deze maand stond in het teken van de

lees verder...

Agenda

juni 2023
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in