Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Toegang tot Ledenportaal (persoonlijk account) van AV Phoenix in AllUnited

Als lid van Phoenix heb je een mail gekregen over de opzet van de nieuwe mogelijkheden om op individuele basis te komen trainen op de atletiekbaan (Overvecht of Maarschalkerweerd). Naast de gebruikelijk trainingsuren in de avond komen er ook een aantal mogelijkheden overdag.

Om de bezetting (en ook de aankomst en vertrek) te spreiden maken we gebruik van zogenaamde flexblokken: blokken van een bepaalde tijdsduur, met verschuivende begin- en eindtijd. Hierop kunnen per blok een maximaal aantal leden inschrijven, om te spreiden, en ook het maximale aantal atleten op de baan te kunnen bewaken, we willen ook niet dat het te druk wordt.

We hebben deze aanpak al een keer eerder toegepast, dus voor een aantal leden is dit geen nieuw verhaal. Maar voor iedereen die dit nog niet eerder heeft gedaan sturen we nogmaals de uitleg toe over hoe je moet inloggen in AllUnited, het ledenregistratiesysteem. Mocht je je al eerder een keer hebben aangemeld in AllUnited hoef je dat dus niet opnieuw te doen, de uitleg is alleen bedoeld voor leden die dit nog niet eerder hadden gedaan, of de mail niet meer kunnen vinden.

Aanmelden voor Flexblokken

Na het inloggen in de AllUnited omgeving zie je aan de linkerkant van het scherm een aantal menu-opties. Naast bijvoorbeeld wijzigen van NAW-gegevens kun je ook aanmelden voor flexblokken. Kies een optie, en de rest spreekt vanzelf. Er is een indeling per weekdag gemaakt, zo hoef je niet te zoeken. Het is de bedoeling om in het weekend steeds nieuwe flexblokken aan te maken voor de week erna. Dit is om te voorkomen dat de keuzelijst te lang wordt. Mocht je na inschrijving toch niet kunnen, vergeet dan niet af te melden, anders hou je een plek bezet!

De flexblokken (overdag en s’ avonds) staan open voor alle seniorleden van Phoenix. Dit betekent dat je andere leden uit andere trainingsgroepen kunt tegenkomen, maar ook dat je zelf ook voor een andere dag kunt kiezen i.p.v. je ‘traditionele’ trainingsdag/avond.

Inloggen AllUnited

Als lid van Atletiekvereniging Phoenix heb je toegang tot het persoonlijke account dat specifiek voor jou is gecreëerd. Het persoonlijk account is onderdeel van AllUnited, het systeem waar wij de leden- en financiele adminstratie van Phoenix in doen.

Persoonlijk account

Vanaf nu kun je inloggen in ons Ledenportaal. Dit doe je via de volgende link: https://pr01.allunited.nl/index.php?section=AVPHOENIX
Daarbij is het mogelijk om jouw persoonlijke gegevens, die bij ons bekend zijn, te bekijken via het persoonlijke account en indien nodig aan te passen. Ook kun je je privacy-gegevens veranderen.

En, afhankelijk van de trainingsgroep (!), kun je jezelf ook via dit ledenportaal aanmelden voor een training of flexblok.

Hoe werkt dit?

Ga naar: https://pr01.allunited.nl/index.php?section=AVPHOENIX
Daar zie je een blok ‘Inloggegevens’. Vul bij het veld ‘Gebruikersnaam’ jouw bij onze vereniging bekende e-mailadres in. Daaronder kun je je wachtwoord invullen. Heb je die nog niet of ben je die kwijt, klik op de link ‘Nieuw wachtwoord aanvragen’. Op het betreffende e-mailadres ontvang je vervolgens een mail met daarin een wachtwoord.

Vul bij het veld ‘Wachtwoord’ jouw wachtwoord in en als je die kwijt was, het toegestuurde wachtwoord (gaat het snelst via kopiëren/plakken) en klik op de button ‘Inloggen’. Let op: als je een nieuw wachtwoord aangevraagd heb, kom je eerst in een nieuw scherm waarin je het gestuurde wachtwoord in een eigen wachtwoord moet veranderen. Is dat het geval, lees dan hier verder, zo niet, dan mag je de volgende alinea overslaan:

Vul bij ‘Huidige wachtwoord’ het toegestuurde wachtwoord weer in. En vul bij de twee velden daaronder jouw nieuwe eigen wachtwoord in. Deze moet uit minimaal 6 tekens bestaan, waarvan minimaal 2 cijfers. Klik daarna op de button ‘Bewaren’.

Gedaan? Gefeliciteerd! Jouw account is nu actief.

Help, ik ben met meerdere personen lid

Let op: Je bent met meerdere personen lid en gebruikt hetzelfde e-mailadres?
In dit geval is het beter om niet met het e-mailadres in eerste instantie in te loggen. Gebruik de eerste keer jouw relatienummer (staat in de mail die verstuurd is door de penningmeester). Het proces werkt verder hetzelfde als hierboven, alleen gebruik je het relatienummer in plaats van het e-mailadres. Heb je eenmaal jouw wachtwoord aangemaakt, dan kun je vanaf dat moment ook weer met jouw e-mailadres inloggen. Het wachtwoord bepaalt in dit geval welk persoonlijk account je te zien krijgt.

Eigen account bekijken of gegevens aanpassen

Het moment dat je daadwerkelijk inlogt kom je in het persoonlijke account terecht en kun je je diverse persoonlijke gegevens die bekend zijn bij Atletiekvereniging Phoenix bekijken. Indien van toepassing bij jouw functie of rol binnen de vereniging kun je ook bepaalde (leden)overzichten opvragen. Klopt er iets niet bij de NAW-gegevens? Klik dan op de menuknop ‘Wijzig gegevens’. Hier kun je dan zelf dit soort zaken aanpassen.

Vragen

Als er vragen zijn, schroom dan niet om deze vraag te stellen aan: [email protected]. Ook als het niet lukt om een wijziging door te geven.

Actueel

Bestuur

Gezocht: bestuurslid voor de leukste afdeling van AV Phoenix 👉 de Recreanten

10-09-2021
Recreanten weer terug op de baan

Wie komt het bestuur verstreken? We zoeken een bestuurslid recreanten. Hij/zij is ervoor verantwoordelijk om binnen het bestuur de belangen van de recreanten te behartigen en de informatie vanuit het bestuur

lees verder...
Clubnieuws

De nieuwe Phoenix hardlooptights zijn binnen!

09-09-2021
hardlooptight phoenix

Goed nieuws: de nieuwe Phoenix hardlooptights zijn binnen! Ook interessant:Hoe schrijf je een artikel voor de website?Toegang tot Ledenportaal (persoonlijk account) van…Looptips van een expert: ‘Niet gelijk hard en ver’Topsport

lees verder...
Jeugdnieuws

Geef je snel op voor het jeugdkamp

08-09-2021
Geef je snel op voor het jeugdkamp

Pupillen C, Pupillen B, Pupillen A en junioren D opgelet! Meld je nu aan voor het leukste Phoenix evenement van het jaar: het jeugdkamp! Ook interessant:AV Phoenix jeugdkamp 2020 –

lees verder...

Agenda

september 2021
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30    
« aug   okt »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in