Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Bestel nu het boek ‘Is dat jouw oma?’ van trainer Jannet

Hoera! Je kunt nu het boek ‘Is dat jouw oma?’ – geschreven door Jannet Vermeulen-Stulen – bestellen. Lees snel verder voor meer informatie over dit unieke kijkje in het leven van onze trainer Jannet.

Trainer en nu ook auteur 😉 Jannet Vermeulen-Stulen:

Mijn eerste jaar als gepensioneerde met een hoofd vol (loop)plannen. Met hulp van m’n cursus ‘Creatief Schrijven’ mooie verhalen schrijven over alle binnenlandse en buitenlandse avonturen. Niet dus, corona. Of toch, over alles wat in de plaats kwam van die gecancelde plannen. Met ups en downs.

Is dat jouw oma?

jannet vermeulen

‘Is dat jouw oma?’ is een zoektocht naar nieuw geluk en terugblik op oud geluk. Met kleinkinderavonturen, met schrijfperikelen en een moeilijk te bedwingen berg aan loopverhalen waaronder Jannets populaire Utrechtpad-serie. Ruim 400 pagina’s leesplezier met meer dan 60 kleurenfoto’s.

Lees hier ook Jannets interview in Runnersworld

Ja, ik wil dat boek

Wil je het boek ‘Is dat jouw oma?’ aanschaffen stuur dan een mail naar [email protected] en vermeld je adres en mobiele telefoonnummer. Je kunt het boek op de baan afhalen of laten verzenden (€ 5,00 extra).

Het boek is uitgegeven bij Mijnbestseller Nederland, ISBN 9789403650135.

Recensies

  • De teksten leven echt door de levendige schrijfstijl.
  • Wie wil er nou niet zo’n sportieve oma. Leuk zo’n jaartje mee ‘lopen’.
  • Moeiteloos word je meegezogen in heerlijke loopavonturen.
  • Meteen begonnen met lezen, heel boeiend.
  • Leest makkelijk weg. Wat mooi, ‘speels’ beschreven. Petje af!

Foto’s

Actueel

Clubnieuws

Uitnodiging huldiging NK-medaillewinnaars

20-03-2023

Er zijn weer een boel NK’s geweest (indoor, weg & cross). En daar zijn uiteraard weer veel Utrechtse successen (Hellas, U-Track en Phoenix) behaald. Hoog tijd om deze atleten in

lees verder...
Clubnieuws

Clubkampioenschappen Cross 2023

16-03-2023

Op zondag 2 april worden de Clubkampioenschappen Cross 2023 gehouden in het Panbos. Ook interessant:Runnersworld Track Meeting 16 mei: uitslagen en foto’sAV Phoenix organiseert Nederlandse Kampioenschap U20 & U18…Competitiewedstrijden voor

lees verder...
Studentennieuws

NSK Indoor

16-03-2023

Op zaterdag 11 maart zijn de studenten afgereisd naar Apeldoorn voor het NSK Indoor. Na een week waarin het wisselend regende en sneeuwde, begon de dag met zonneschijn🌞. Door de

lees verder...

Agenda

maart 2023
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« feb   apr »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in