Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Bestel nu het boek ‘Is dat jouw oma?’ van trainer Jannet

Hoera! Je kunt nu het boek ‘Is dat jouw oma?’ – geschreven door Jannet Vermeulen-Stulen – bestellen. Lees snel verder voor meer informatie over dit unieke kijkje in het leven van onze trainer Jannet.

Trainer en nu ook auteur 😉 Jannet Vermeulen-Stulen:

Mijn eerste jaar als gepensioneerde met een hoofd vol (loop)plannen. Met hulp van m’n cursus ‘Creatief Schrijven’ mooie verhalen schrijven over alle binnenlandse en buitenlandse avonturen. Niet dus, corona. Of toch, over alles wat in de plaats kwam van die gecancelde plannen. Met ups en downs.

Is dat jouw oma?

jannet vermeulen

‘Is dat jouw oma?’ is een zoektocht naar nieuw geluk en terugblik op oud geluk. Met kleinkinderavonturen, met schrijfperikelen en een moeilijk te bedwingen berg aan loopverhalen waaronder Jannets populaire Utrechtpad-serie. Ruim 400 pagina’s leesplezier met meer dan 60 kleurenfoto’s.

Lees hier ook Jannets interview in Runnersworld

Ja, ik wil dat boek

Wil je het boek ‘Is dat jouw oma?’ aanschaffen stuur dan een mail naar [email protected] en vermeld je adres en mobiele telefoonnummer. Je kunt het boek op de baan afhalen of laten verzenden (€ 5,00 extra).

Het boek is uitgegeven bij Mijnbestseller Nederland, ISBN 9789403650135.

Recensies

  • De teksten leven echt door de levendige schrijfstijl.
  • Wie wil er nou niet zo’n sportieve oma. Leuk zo’n jaartje mee ‘lopen’.
  • Moeiteloos word je meegezogen in heerlijke loopavonturen.
  • Meteen begonnen met lezen, heel boeiend.
  • Leest makkelijk weg. Wat mooi, ‘speels’ beschreven. Petje af!

Foto’s

Actueel

Clubnieuws

Loop mee met de Jannet Vermeulen Lichtjesloop

06-12-2023

De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Lichtjesloop, en dit keer niet zomaar een lichtjesloop, maar de enige echte ‘Jannet Vermeulen Lichtjesloop’! Verlicht

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag november

06-12-2023

Dat was november voor USAG Phoenix! In november zijn wij wezen poolen, was er een bouw-je-lampion borrel, vond dé cobo plaats, was er een uitwisseling met Helios en hebben wij

lees verder...
Clubnieuws

Actie van dichtbij meemaken? Word NK vrijwilliger

24-11-2023

Het NK Junioren U18 & U20 komt van 14 – 16 juni 2024 weer naar Utrecht en wordt natuurlijk weer door de drie Utrechtse verenigingen georganiseerd. Hier willen we uiteraard

lees verder...

Agenda

december 2023
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in