Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Bestel nu het boek ‘Is dat jouw oma?’ van trainer Jannet

Hoera! Je kunt nu het boek ‘Is dat jouw oma?’ – geschreven door Jannet Vermeulen-Stulen – bestellen. Lees snel verder voor meer informatie over dit unieke kijkje in het leven van onze trainer Jannet.

Trainer en nu ook auteur 😉 Jannet Vermeulen-Stulen:

Mijn eerste jaar als gepensioneerde met een hoofd vol (loop)plannen. Met hulp van m’n cursus ‘Creatief Schrijven’ mooie verhalen schrijven over alle binnenlandse en buitenlandse avonturen. Niet dus, corona. Of toch, over alles wat in de plaats kwam van die gecancelde plannen. Met ups en downs.

Is dat jouw oma?

jannet vermeulen

‘Is dat jouw oma?’ is een zoektocht naar nieuw geluk en terugblik op oud geluk. Met kleinkinderavonturen, met schrijfperikelen en een moeilijk te bedwingen berg aan loopverhalen waaronder Jannets populaire Utrechtpad-serie. Ruim 400 pagina’s leesplezier met meer dan 60 kleurenfoto’s.

Lees hier ook Jannets interview in Runnersworld

Ja, ik wil dat boek

Wil je het boek ‘Is dat jouw oma?’ aanschaffen stuur dan een mail naar [email protected] en vermeld je adres en mobiele telefoonnummer. Je kunt het boek op de baan afhalen of laten verzenden (€ 5,00 extra).

Het boek is uitgegeven bij Mijnbestseller Nederland, ISBN 9789403650135.

Recensies

  • De teksten leven echt door de levendige schrijfstijl.
  • Wie wil er nou niet zo’n sportieve oma. Leuk zo’n jaartje mee ‘lopen’.
  • Moeiteloos word je meegezogen in heerlijke loopavonturen.
  • Meteen begonnen met lezen, heel boeiend.
  • Leest makkelijk weg. Wat mooi, ‘speels’ beschreven. Petje af!

Foto’s

Actueel

Clubnieuws

Wist je dat de Atletiekunie een nieuwe wedstrijdkalender heeft?

04-12-2022

Ook dit jaar organiseren AV Phoenix en U-Track weer de Indoor Utrecht wedstrijden. De eerste is al op 18 december aanstaande. Misschien heb je deze indoorwedstrijden nog niet kunnen vinden…

lees verder...
Clubnieuws

Derde plek voor Ineke van Koldam op NK korte cross

01-12-2022

Na periode van herstel is het voor onze Ineke meteen al bij de eerste de beste wedstrijd raak. Hoppa, plek 3 en meteen weer tussen de nationale top! Well done

lees verder...
Clubnieuws

Lichtjesloop 2022

01-12-2022

🎄 De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Phoenix Lichtjesloop! Verlicht jezelf en Utrecht en ren gezellig mee! Ook interessant:💡 Lichtjesloop 2021: it

lees verder...

Agenda

december 2022
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in