Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Wist je dat de Atletiekunie een nieuwe wedstrijdkalender heeft?

Ook dit jaar organiseren AV Phoenix en U-Track weer de Indoor Utrecht wedstrijden. De eerste is al op 18 december aanstaande. Misschien heb je deze indoorwedstrijden nog niet kunnen vinden… En dat kan kloppen, want de Atletiekunie heeft een nieuwe wedstrijdkalender!

Wedstrijdkalender

Je vindt de kalender nu via bovenstaande button of via de url atletiek.nl/wedstrijdkalender. Dit is de enige wedstrijdkalender met alle goedgekeurde wedstrijden nu naast Atletiek.nu ook het pakket van SELTEC live is.

Atletiekunie en SELTEC slaan handen ineen

‘Het is een grote wens van de Atletiekunie om één platform te creëren voor wedstrijdatletiek, alle clubs, atleten, coaches en fans. Denk daarbij aan de officiële wedstrijdkalender, uitslagen en ranglijsten. Dit lukte ons helaas niet met Atletiek.nu waardoor we een verkenning in Europa hebben gedaan’, zo licht algemeen directeur Pieke de Zwart toe. ‘Dit leidde ons naar SELTEC, een gerenommeerd bedrijf wiens atletiek wedstrijd administratieprogramma ‘Track & Field’ inmiddels in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg gebruikt. Samen met SELTEC en Volta zorgen we dat alle wedstrijd gerelateerde administratie overzichtelijk onder één paraplu valt. Effectief en (kosten)efficiënt voor de gehele atletiekcommunity.

En nu zijn we live. Wat inhoudt dat alle clubs wedstrijden kunnen aanmelden voor de wedstrijdkalender via Volta. Op deze wijze komt er een eenduidige wedstrijdkalender, en is in één oogopslag duidelijk welke wedstrijd voor prestatie-erkenning in aanmerking komt. Clubs kunnen vervolgens gratis gebruik maken van SELTEC Track & Field voor alle wedstrijden. Ook wordt gebouwd aan een koppeling om het tijdschema en de (live)uitslagen goed zichtbaar te maken op de club-website(s).

Over SELTEC

SELTEC is een bedrijf dat is opgericht in Oostenrijk, en zich bezig houdt met het ontwikkelen van high-end software met een focus voor sport datamanagement en automatisering in de sport. Wil je meer informatie over SELTEC? Ga dan naar de website.

AV Phoenix als een van de eerste over op nieuwe wedstrijdkalender van de Atletiekunie

Iris Steverink:

We zijn waarschijnlijk wel de eerste, maar zeker niet de laatste organisatie die overstapt naar het nieuwe pakket. Dus als je geen wedstrijden wilt missen, raden we je aan om deze wedstrijdkalender standaard te gebruiken.

Wat houdt dit voor jou in?

Wil je meedoen aan onze (of andere) wedstrijden, ga dan naar atletiek.nl/wedstrijdkalender of klik op onderstaande button:

Wedstrijdkalender

We hopen jullie weer als vanouds in grote getale in Utrecht te zien! En natuurlijk als eerste op 18 december bij onze Indoor wedstrijden. Geef je snel op!

Beeld: Michel Reij

Actueel

Wedstrijdatletieknieuws

Superzondag in de seniorencompetitie: vrouwen strijden voor lijfsbehoud in, mannen voor promotie naar Tweede Divisie

21-06-2024

Aankomende zondag 23 juni is de 3e wedstrijd in de seniorencompetitie. Zowel voor de Phoenix-mannen als voor de vrouwen belooft het een spannende wedstrijd te worden.

lees verder...
Clubnieuws

Phoenix is een niveau 4 trainer rijker: gefeliciteerd Bart van de Sande

20-06-2024

Leuk nieuws dit weekend! Bart van de Sande is geslaagd voor zijn looptrainer 4 opleiding. En daar zijn wij als bestuur natuurlijk erg blij mee, en trots op natuurlijk. Mayke

lees verder...
Clubnieuws

NK Junioren 2024: PR voor Teun Westein op 3000 meter NKU18

14-06-2024

Op de laatste dag van het NK Junioren komen geen Phoenix-junioren meer in actie, maar Teun Westein heeft de afgelopen dagen een mooi debuut gemaakt.

lees verder...

Agenda

juni 2024
MDWDVZZ
      1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten en wedstrijdatleten vaak binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in