Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Wist je dat de Atletiekunie een nieuwe wedstrijdkalender heeft?

Ook dit jaar organiseren AV Phoenix en U-Track weer de Indoor Utrecht wedstrijden. De eerste is al op 18 december aanstaande. Misschien heb je deze indoorwedstrijden nog niet kunnen vinden… En dat kan kloppen, want de Atletiekunie heeft een nieuwe wedstrijdkalender!

Wedstrijdkalender

Je vindt de kalender nu via bovenstaande button of via de url atletiek.nl/wedstrijdkalender. Dit is de enige wedstrijdkalender met alle goedgekeurde wedstrijden nu naast Atletiek.nu ook het pakket van SELTEC live is.

Atletiekunie en SELTEC slaan handen ineen

‘Het is een grote wens van de Atletiekunie om één platform te creëren voor wedstrijdatletiek, alle clubs, atleten, coaches en fans. Denk daarbij aan de officiële wedstrijdkalender, uitslagen en ranglijsten. Dit lukte ons helaas niet met Atletiek.nu waardoor we een verkenning in Europa hebben gedaan’, zo licht algemeen directeur Pieke de Zwart toe. ‘Dit leidde ons naar SELTEC, een gerenommeerd bedrijf wiens atletiek wedstrijd administratieprogramma ‘Track & Field’ inmiddels in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg gebruikt. Samen met SELTEC en Volta zorgen we dat alle wedstrijd gerelateerde administratie overzichtelijk onder één paraplu valt. Effectief en (kosten)efficiënt voor de gehele atletiekcommunity.

En nu zijn we live. Wat inhoudt dat alle clubs wedstrijden kunnen aanmelden voor de wedstrijdkalender via Volta. Op deze wijze komt er een eenduidige wedstrijdkalender, en is in één oogopslag duidelijk welke wedstrijd voor prestatie-erkenning in aanmerking komt. Clubs kunnen vervolgens gratis gebruik maken van SELTEC Track & Field voor alle wedstrijden. Ook wordt gebouwd aan een koppeling om het tijdschema en de (live)uitslagen goed zichtbaar te maken op de club-website(s).

Over SELTEC

SELTEC is een bedrijf dat is opgericht in Oostenrijk, en zich bezig houdt met het ontwikkelen van high-end software met een focus voor sport datamanagement en automatisering in de sport. Wil je meer informatie over SELTEC? Ga dan naar de website.

AV Phoenix als een van de eerste over op nieuwe wedstrijdkalender van de Atletiekunie

Iris Steverink:

We zijn waarschijnlijk wel de eerste, maar zeker niet de laatste organisatie die overstapt naar het nieuwe pakket. Dus als je geen wedstrijden wilt missen, raden we je aan om deze wedstrijdkalender standaard te gebruiken.

Wat houdt dit voor jou in?

Wil je meedoen aan onze (of andere) wedstrijden, ga dan naar atletiek.nl/wedstrijdkalender of klik op onderstaande button:

Wedstrijdkalender

We hopen jullie weer als vanouds in grote getale in Utrecht te zien! En natuurlijk als eerste op 18 december bij onze Indoor wedstrijden. Geef je snel op!

Beeld: Michel Reij

Actueel

Clubnieuws

Loop mee met de Jannet Vermeulen Lichtjesloop

06-12-2023

De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Lichtjesloop, en dit keer niet zomaar een lichtjesloop, maar de enige echte ‘Jannet Vermeulen Lichtjesloop’! Verlicht

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag november

06-12-2023

Dat was november voor USAG Phoenix! In november zijn wij wezen poolen, was er een bouw-je-lampion borrel, vond dé cobo plaats, was er een uitwisseling met Helios en hebben wij

lees verder...
Clubnieuws

Actie van dichtbij meemaken? Word NK vrijwilliger

24-11-2023

Het NK Junioren U18 & U20 komt van 14 – 16 juni 2024 weer naar Utrecht en wordt natuurlijk weer door de drie Utrechtse verenigingen georganiseerd. Hier willen we uiteraard

lees verder...

Agenda

december 2023
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in