Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Bliksemmeerkamp 2022

Het is een traditie om in de week vóór de zomervakantie een bliksemmeerkamp te organiseren voor alle pupillen en junioren. Dit is een leuke gezamenlijke wedstrijd, waarbij een aantal atletiekonderdelen aan bod komen en kinderen hun prestaties kunnen laten zien.

Deze avond wordt afgesloten met een gezellig diner, voor de kinderen, ouders en trainers. Neem allemaal wel zelf iets te eten mee, een stoeltje of een gezellig picknickkleed. Dan zorgt de organissatie voor het toetje (verrassing!). Op donderdag zijn er drankjes te verkrijgen bij de bar in het Paviljoen. Op de maandag graag zelf drinken meenemen.

⚡️ Gezocht: extra bliksemhandjes

We kunnen voor de bliksemmeerkamp nog hulp gebruiken:

  • ouders die diploma’s schrijven (behaalde prestaties overschrijven van de deelnemerslijsten);
  • ouders die deelnemerslijsten ophalen bij de trainers;
  • ouders die meehelpen bij het meten van prestaties (verspringen, fluitraket en speerwerpen).

Interesse?

👉 Laat het de trainer of Marjon weten of stuur een mailtje naar [email protected].

De bliksemmeerkamp wordt op twee avonden gehouden:

  • Maandag 4 juli op Overvecht, aanvang 17:30 uur
  • Donderdag 7 juli op Maarschalkerweerd, aanvang 17:30 uur

LET OP: zowel op maandag als donderdag beginnen we om 17:30 uur. Dat geldt zowel voor de pupillen als de junioren. Om 19:00 uur starten we met het eten.

In de zomervakantie vervallen in principe alle trainingen. Deze starten weer in de week van 22 augustus. Als trainers toch een training willen geven in deze periode, communiceren ze dit via de appgroepen.

Actueel

Clubnieuws

Uitnodiging huldiging NK-medaillewinnaars

20-03-2023

Er zijn weer een boel NK’s geweest (indoor, weg & cross). En daar zijn uiteraard weer veel Utrechtse successen (Hellas, U-Track en Phoenix) behaald. Hoog tijd om deze atleten in

lees verder...
Clubnieuws

Clubkampioenschappen Cross 2023

16-03-2023

Op zondag 2 april worden de Clubkampioenschappen Cross 2023 gehouden in het Panbos. Ook interessant:Runnersworld Track Meeting 16 mei: uitslagen en foto’sAV Phoenix organiseert Nederlandse Kampioenschap U20 & U18…Competitiewedstrijden voor

lees verder...
Studentennieuws

NSK Indoor

16-03-2023

Op zaterdag 11 maart zijn de studenten afgereisd naar Apeldoorn voor het NSK Indoor. Na een week waarin het wisselend regende en sneeuwde, begon de dag met zonneschijn🌞. Door de

lees verder...

Agenda

maart 2023
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« feb   apr »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in