Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Bliksemmeerkamp 2022

Het is een traditie om in de week vóór de zomervakantie een bliksemmeerkamp te organiseren voor alle pupillen en junioren. Dit is een leuke gezamenlijke wedstrijd, waarbij een aantal atletiekonderdelen aan bod komen en kinderen hun prestaties kunnen laten zien.

Deze avond wordt afgesloten met een gezellig diner, voor de kinderen, ouders en trainers. Neem allemaal wel zelf iets te eten mee, een stoeltje of een gezellig picknickkleed. Dan zorgt de organissatie voor het toetje (verrassing!). Op donderdag zijn er drankjes te verkrijgen bij de bar in het Paviljoen. Op de maandag graag zelf drinken meenemen.

⚡️ Gezocht: extra bliksemhandjes

We kunnen voor de bliksemmeerkamp nog hulp gebruiken:

  • ouders die diploma’s schrijven (behaalde prestaties overschrijven van de deelnemerslijsten);
  • ouders die deelnemerslijsten ophalen bij de trainers;
  • ouders die meehelpen bij het meten van prestaties (verspringen, fluitraket en speerwerpen).

Interesse?

👉 Laat het de trainer of Marjon weten of stuur een mailtje naar [email protected].

De bliksemmeerkamp wordt op twee avonden gehouden:

  • Maandag 4 juli op Overvecht, aanvang 17:30 uur
  • Donderdag 7 juli op Maarschalkerweerd, aanvang 17:30 uur

LET OP: zowel op maandag als donderdag beginnen we om 17:30 uur. Dat geldt zowel voor de pupillen als de junioren. Om 19:00 uur starten we met het eten.

In de zomervakantie vervallen in principe alle trainingen. Deze starten weer in de week van 22 augustus. Als trainers toch een training willen geven in deze periode, communiceren ze dit via de appgroepen.

Actueel

Clubnieuws

Wist je dat de Atletiekunie een nieuwe wedstrijdkalender heeft?

04-12-2022

Ook dit jaar organiseren AV Phoenix en U-Track weer de Indoor Utrecht wedstrijden. De eerste is al op 18 december aanstaande. Misschien heb je deze indoorwedstrijden nog niet kunnen vinden…

lees verder...
Clubnieuws

Derde plek voor Ineke van Koldam op NK korte cross

01-12-2022

Na periode van herstel is het voor onze Ineke meteen al bij de eerste de beste wedstrijd raak. Hoppa, plek 3 en meteen weer tussen de nationale top! Well done

lees verder...
Clubnieuws

Lichtjesloop 2022

01-12-2022

🎄 De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Phoenix Lichtjesloop! Verlicht jezelf en Utrecht en ren gezellig mee! Ook interessant:💡 Lichtjesloop 2021: it

lees verder...

Agenda

december 2022
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in