Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Jeugdtrainingen

Zoals eerder aangekondigd, starten veel jeugdatleten per 2 november aanstaande in hun nieuwe categorie, en dus veelal nieuwe groep. Daarbovenop hebben we voor de binnenlocaties te maken met aanvullende corona maatregelen. In dit bericht zetten we alles zo duidelijk als mogelijk op een rij.

Vanaf nu is de inschrijving via AllUnited weer mogelijk voor komende week, maar let erop dat de (leeftijd)indeling is gewijzigd (zie hieronder):

Pupillen mini/C/B

Dit is de leeftijdscategorie geboortejaar 2012 en jonger.
Op maandag wordt getraind in de sporthal de Dreef (Schooneggendreef 27, Utrecht) om 17.15-18.15.
Op donderdag wordt getraind in Sportcentrum Galgenwaard, Herculesplein (in FC Utrecht stadion nabij Q park) om 17.30-18.30
De appgroep voor ouders is een handige plek om bij aan te sluiten.

Pupillen A1/A2

Dit is de leeftijdscategorie geboortejaar 2010-2011.
Op maandag wordt getraind door de pup A1 in de sporthal de Dreef (Schooneggendreef 27, Utrecht) om 17.15-18.15.
Op maandag wordt getraind door de pup A2 buiten op de atletiekbaan Overvecht om 17.30-18.45.
Op donderdag wordt getraind door de pup A2/A1 in Sportcentrum Galgenwaard, Herculesplein (in FC Utrecht stadion nabij Q park) om 17.30-18.30
De appgroep voor ouders is een handige plek om bij aan te sluiten.

Junioren D

Dit is de leeftijdscategorie geboortejaar 2008-2009.
Op maandag wordt getraindbuiten op de atletiekbaan Overvecht om 17.30-19.00.
Op donderdag wordt binnen getraind in Sportcentrum Galgenwaard, Herculesplein (in FC Utrecht stadion nabij Q park) om 18.30-20.00.
De appgroep voor ouders is een handige plek om bij aan te sluiten.

Junioren CBA

Dit is de leeftijdscategorie geboortejaar 2002-2007.
Op maandag wordt getraind buiten op de atletiekbaan Overvecht om 17:30-19:00.
Op donderdag wordt getraind buiten op de atletiekbaan Maarschalkerweerd om17.15-18:45
 

(Corona)regels in de sporthallen:

  • Ouders mogen niet naar binnen en moeten buiten moeten wachten (op 1,5m afstand).
  • Kinderen dienen in sportkleding naar de sporthal te komen en hebben alleen in de gang op aangewezen plekken de mogelijkheid om hun binnen schoeisel aan te trekken evt trainingsbroek uit te trekken.
  • Draag alleen schone binnenschoenen zonder zwarte zolen en die nooit buiten zijn gebruikt.
  • De kleedkamers zijn gesloten en er is beperkte toegang tot toilet.
  • Eten en drinken in de zaal verboden, dus flesjes en dergelijke blijven in de tas.
  • Er staan ontsmettingszuilen en er zijn looproutes aangegeven.

Appgroepen voor ouders:

Bij de overgang van pupillen B naar A, en van pupillen A naar junioren D is het nu dus de tijd om de oude groep te verlaten en bij de nieuw groep aan te sluiten

 

‘Afscheid’ Sacha Boomkens als jeugdcoördinator

Sacha heeft jarenlang in haar functie als buurtsportcoach de coördinatie van de jeugdtrainingen op haar genomen. Recent is haar opdracht gewijzigd en gaat zij zich meer richten op de werving en opleiding van jeugdtrainers voor alle drie de Utrechtse atletiekverenigingen. Zij heeft daarmee haar verschillende taken als coördinator overgedragen aan een aantal jeugdtrainers. Daarmee zal zij niet langer het aanspreekpunt voor ouders zijn. Waar kun je dan wel terecht? De trainers kunnen de meeste vragen heel goed beantwoorden. Deze zitten in de appgroepen en zijn ook persoonlijk benaderbaar voor vragen over de training. Via de email[email protected]kun je je overige vragen kwijt.

We zijn blij dat Sacha niet helemaal “verdwenen” is en ons de komende jaren in haar nieuwe rol blijft versterken. We bedanken haar voor al het werk dat zij voor de jeugd heeft gedaan.

 

Oproep voor ondersteuning (‘ uurtje in de week’)

Helaas ontkomt ook Phoenix niet de corona-gevolgen, in die zin dat ook onze vrijwilligers-pool momenteel onder druk komt omdat een aantal mensen ‘in de ziekenboeg’ terecht komt. We zoeken dus momenteel een aantal handjes die ons kunnen helpen om bijv. de trainingen in AllUnited te ‘ beheren’, een klus die ongeveer (max) 1 uur per week kost. Mocht je interesse hebben laat het dan ook even weten via [email protected] of [email protected] .

 

Mocht je naar aanleiding van deze mail nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Beeld: Michel Reij

Actueel

Clubnieuws

Uitnodiging huldiging NK-medaillewinnaars

20-03-2023

Er zijn weer een boel NK’s geweest (indoor, weg & cross). En daar zijn uiteraard weer veel Utrechtse successen (Hellas, U-Track en Phoenix) behaald. Hoog tijd om deze atleten in

lees verder...
Clubnieuws

Clubkampioenschappen Cross 2023

16-03-2023

Op zondag 2 april worden de Clubkampioenschappen Cross 2023 gehouden in het Panbos. Ook interessant:Runnersworld Track Meeting 16 mei: uitslagen en foto’sAV Phoenix organiseert Nederlandse Kampioenschap U20 & U18…Competitiewedstrijden voor

lees verder...
Studentennieuws

NSK Indoor

16-03-2023

Op zaterdag 11 maart zijn de studenten afgereisd naar Apeldoorn voor het NSK Indoor. Na een week waarin het wisselend regende en sneeuwde, begon de dag met zonneschijn🌞. Door de

lees verder...

Agenda

maart 2023
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« feb   apr »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in