Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Juniorencommissie in 2012

De juniorencommissie onderneemt voor ALLE A, B en C junioren van AV Phoenix gezellige en sociale activiteiten naast het sporten. Iedereen sport wel met elkaar, maar vaak kennen we elkaar niet erg goed en spreken we buiten sport niet met elkaar af. Wij willen zorgen dat de atleten een leuke groep worden, die ook naast het sporten lol met elkaar hebben.

Om dit te bereiken organiseren we verschillende activiteiten. We gaan een aantal keer per jaar iets gezelligs met elkaar doen zoals uit eten, naar de film of bowlen. Ook organiseren we een keer per jaar een juniorenkamp, dat altijd een groot succes is.

De activiteiten die we in 2012 in ieder geval organiseren, zijn:

21 januari: Schaatsen + Nieuwjaarsbijeenkomst

Om het nieuwe jaar goed in te gaan heeft de juniorencommissie een leuke activiteit gepland, namelijk schaatsen met vervolgens een nieuwjaarsbijeenkomst. Dit houdt in dat we met de junioren gaan schaatsen op de Vechtse Banen, en daarna met z’n allen gezellig wat gaan drinken plus wat hapjes gaan nuttigen in de kantine bij de baan van Overvecht. Deze activiteit wil je niet missen, zet het dus alvast in je agenda!

6, 7 en 8 april: Junioren Kamp

Zoals vanouds gaan we met het paasweekend weer op kamp. De sfeer en accommodatie van dit jaar zullen weer hartstikke gezellig zijn, net zoals afgelopen jaren. We gaan er een leuk weekend van maken vol met leuke activiteiten en natuurlijk een bijpassend thema! Dit mag je niet missen!

25 juni: Junioren Picknick bij de Maarseveenseplassen

Wat is leuk om te doen in de zomer en als afsluiting van een leuk atletiek jaar? Juist ja! Trainen en daarna picknicken bij de Maarseveenseplassen. Alle junioren zijn welkom, en iedereen neemt wat lekkers te eten of te drinken mee. We hopen je te zien dan!

21 oktober: Maliebaanloop

Een heel nieuwe activiteit van de juniorencommissie. We doen met een grote groep junioren mee aan de Maliebaanloop op 21 oktober. Veel van jullie doen elk jaar al mee, maar het is natuurlijk nog leuker met z’n allen. We hopen dat er zoveel mogelijk junioren meedoen en we hopen dan allemaal een toptijd neer te zetten!

Aanmelden

Je aanmelden voor een activiteit kan door een mailtje te sturen naar ons [email protected]. Uiteraard wordt je ook nog gemaild wanneer er een activiteit aankomt.

Meehelpen?

Als je in de juniorencommissie zit, help je mee met het organiseren van de activiteiten. We komen ongeveer één keer per maand voor ongeveer een uurtje bij elkaar. Het is heel leuk om de activiteiten te organiseren, je merkt dat veel junioren het leuk vinden om mee te gaan, en dat iedereen het erg gezellig met elkaar heeft.

Als het je leuk lijkt om te helpen, heb je leuke ideeën of misschien wel wat vragen ? Stuur dan een mailtje naar onderstaand e-mailadres!

Tot snel bij één van de activiteiten!

De juniorencommissie
Jurre, Roos, Iris, Rebekka, Kyra en Koen
[email protected]

Actueel

Bestuurnieuws

Kom naar de huldiging van onze Utrechtse Toppers

30-09-2023

Graag nodigen wij jullie namens de besturen van de Utrechtse atletiek- en triathlonverenigingen uit voor een huldiging van de Utrechtse atleten, die dit outdoor seizoen een medaille hebben gewonnen op

lees verder...
Recreantennieuws

Goed trainen: de basisprincipes. Trainer Bart legt uit!

22-09-2023

Altijd al willen weten hoe je meer uit je training kunt halen? En waarom korter en vaker beter is dan een keer lang? Trainer Bart vertelt je aanstaande woensdag 27

lees verder...
Studentennieuws

Gezocht: Studententrainer voor Technische Atletiek Onderdelen

16-09-2023

De Studentengroep van AV Phoenix zoekt een nieuwe technische trainer!

lees verder...

Agenda

oktober 2023
MDWDVZZ
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      
« sep   nov »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in