Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Toppers op de training

De afgelopen weken hebben een aantal van onze senioren wedstrijdatleten een gasttraining aan de verschillende pupillen en junioren groepen gegeven, zowel op Overvecht als op Maarschalkerweerd, waarin ze de atleten de fijne kneepjes van hun specialisme hebben bijgebracht.

Deze ‘Toppers in de training’-events werden door zowel de atleten als de gasttrainers als een supertoffe ervaring gezien en het was dan ook een enorm succes. De toppers die al meegedaan hebben: Doortje, Ineke & Annemarie, Rutger, Nienke, Eric, Daniël, Helge, Eri & Bente, Marco, Anyk (U-Track), Marcus en Hanad/Jelle. En dat zag er zó uit:

(klik op de afbeelding op te vergroten)

Topper T-Shirt

Als dank kregen de gasttrainers een heus Topper T-shirt, inmiddels een gewild item om aan je kledingcollectie toe te voegen. Dit project was zo leuk dat er vast een tweede editie van gaat plaatsvinden in het najaar/winterseizoen.

Toppers bedankt! En speciale dank aan trainer Marjon voor het regelen van dit leuke initiatief!

Actueel

Wedstrijdatletieknieuws

Superzondag in de seniorencompetitie: vrouwen strijden voor lijfsbehoud in, mannen voor promotie naar Tweede Divisie

21-06-2024

Aankomende zondag 23 juni is de 3e wedstrijd in de seniorencompetitie. Zowel voor de Phoenix-mannen als voor de vrouwen belooft het een spannende wedstrijd te worden.

lees verder...
Clubnieuws

Phoenix is een niveau 4 trainer rijker: gefeliciteerd Bart van de Sande

20-06-2024

Leuk nieuws dit weekend! Bart van de Sande is geslaagd voor zijn looptrainer 4 opleiding. En daar zijn wij als bestuur natuurlijk erg blij mee, en trots op natuurlijk. Mayke

lees verder...
Clubnieuws

NK Junioren 2024: PR voor Teun Westein op 3000 meter NKU18

14-06-2024

Op de laatste dag van het NK Junioren komen geen Phoenix-junioren meer in actie, maar Teun Westein heeft de afgelopen dagen een mooi debuut gemaakt.

lees verder...

Agenda

juni 2024
MDWDVZZ
      1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten en wedstrijdatleten vaak binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in