Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Toppers op de training

De afgelopen weken hebben een aantal van onze senioren wedstrijdatleten een gasttraining aan de verschillende pupillen en junioren groepen gegeven, zowel op Overvecht als op Maarschalkerweerd, waarin ze de atleten de fijne kneepjes van hun specialisme hebben bijgebracht.

Deze ‘Toppers in de training’-events werden door zowel de atleten als de gasttrainers als een supertoffe ervaring gezien en het was dan ook een enorm succes. De toppers die al meegedaan hebben: Doortje, Ineke & Annemarie, Rutger, Nienke, Eric, Daniël, Helge, Eri & Bente, Marco, Anyk (U-Track), Marcus en Hanad/Jelle. En dat zag er zó uit:

(klik op de afbeelding op te vergroten)

Topper T-Shirt

Als dank kregen de gasttrainers een heus Topper T-shirt, inmiddels een gewild item om aan je kledingcollectie toe te voegen. Dit project was zo leuk dat er vast een tweede editie van gaat plaatsvinden in het najaar/winterseizoen.

Toppers bedankt! En speciale dank aan trainer Marjon voor het regelen van dit leuke initiatief!

Actueel

Clubnieuws

Loop mee met de Jannet Vermeulen Lichtjesloop

06-12-2023

De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Lichtjesloop, en dit keer niet zomaar een lichtjesloop, maar de enige echte ‘Jannet Vermeulen Lichtjesloop’! Verlicht

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag november

06-12-2023

Dat was november voor USAG Phoenix! In november zijn wij wezen poolen, was er een bouw-je-lampion borrel, vond dé cobo plaats, was er een uitwisseling met Helios en hebben wij

lees verder...
Clubnieuws

Actie van dichtbij meemaken? Word NK vrijwilliger

24-11-2023

Het NK Junioren U18 & U20 komt van 14 – 16 juni 2024 weer naar Utrecht en wordt natuurlijk weer door de drie Utrechtse verenigingen georganiseerd. Hier willen we uiteraard

lees verder...

Agenda

december 2023
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in