VacaturesLid worden?Traningstijden

NSK Baan 2021 georganiseerd door AV Phoenix

Ben jij er klaar voor? Op 5 en 6 juni 2021 heeft AV Phoenix de eer om de Nederlandse Studenten Kampioenschappen (NSK) baanatletiek te organiseren. Houd deze data dus vrij in je agenda en het trainen kan beginnen!

Wedstrijd

Het NSK Baan is een jaarlijks evenement uitgeschreven door N.S.A.F. Zeus, aangesloten bij Studentensport Nederland. Het NSK Baan staat open voor alle huidige hbo- en wo-studenten of zij die in het voorgaande jaar afgestudeerd zijn. Studentenatleten strijden om de prachtige titel ‘Nederlands Studentenkampioen’.

Corona

Het is nu nog onbekend welke coronamaatregelen van toepassing zullen zijn in juni. Het is dus nog onzeker in welke vorm het evenement door kan gaan. Vanzelfsprekend zullen we ons aan deze maatregelen houden en het evenement zo coronaproof mogelijk organiseren.

Locatie

Atletiekbaan Nieuw Maarschalkerweerd in Utrecht.
Adres: Mytylweg 79, 3585 LK Utrecht (klik hier).

Meer informatie

Meer informatie over inschrijven, het programma, vrijwilligers, het feest, het diner en overnachten volgt later. Houd deze site, atletiek.nu of onze Instagram– en Facebookpagina in de gaten!

Contact

Vragen? Neem contact op met ons door te mailen naar [email protected].
Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

We zien jullie op 5 en 6 juni in Utrecht!

Actueel

Recreantennieuws

Recreanten houden (va)ART erin

02-03-2021
Recreanten houden (va)ART erin

Nu de streetart runs nog even niet door kunnen gaan, is het tijd voor een nieuwe (wandel)uitdaging. Carla houdt de vaART erin! En heeft weer een mooie kunstroute uitgedacht. Welke

lees verder...
Recreantennieuws

Recreanten trainingen per week

01-03-2021
Recreanten trainingen per week

We hebben goed nieuws: we mogen via baanslots weer trainen op de baan. YES! Alleen het training geven door een trainer is nog niet mogelijk. Gelukkig mag er wel een

lees verder...
Phoenix Momenten

Het Phoenix-moment van Marianne de la Houssaye

26-02-2021
Marianne de la Houssaye

Mijn naam is Marianne de la Houssaye Correia. Tussen 1986 en 1992 ben ik lid geweest van Phoenix. In die tijd trainde ik bij Jos Beernink voor de meerkamp, maar

lees verder...

Agenda

maart 2021
MDWDVZZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     
« feb   apr »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in