Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Nieuwe picknicktafel in het Panbos

Al zolang de recreanten op zaterdag in het Panbos trainen, maken ze ná de training gebruik van de picknicktafel bij de parkeerplaats.

De recreanten drinken er altijd koffie, eten taart of iets anders lekkers. Een prachtige ontmoetingsplek. Totdat, op een goede dag, bleek dat de tafel opeens verdwenen was. Bij navraag bij het Utrechts Landschap, bleek dat omwonenden hadden geklaagd vanwege overlast. Niet door de atleten natuurlijk, maar wel door mensen die de tafel voornamelijk ’s avonds gebruikten, hun rotzooi achterlieten en lawaai maakten. Helaas voor de vaste prik op zaterdag, want er viel met het Utrechts Landschap niet te praten over een nieuwe tafel én ook niet over een eventueel andere plek.

Vorig jaar overleed ons recreantenlid Knud Boucher. Knud was op zaterdag vrijwel altijd bij de training. Ook toen hij te ziek was om mee te doen, kwam hij toch vaak na de training koffie drinken en bijpraten. De zaterdagochtendgroep was hem zeer dierbaar. Op verzoek van de familie en vrienden van Knud zijn de recreanten (en dan voornamelijk Ernestine Elkenbracht) opnieuw in gesprek gegaan met het Utrechts Landschap, omdat een nieuwe picknicktafel ook een mooie herinneringsplek voor Knud zou kunnen zijn. In mei jl. kreeg AV Phoenix toestemming van het Utrechts Landschap om een nieuwe picknicktafel te plaatsen. Belangrijk was, dat de tafel niet vanaf de weg zichtbaar zou zijn en dat de recreanten hem zelf zouden bekostigen.

Samen met de boswachter is een plek uitgekozen en deze is op 17 september, in aanwezigheid van familie en vrienden van Knud, ingewijd.

Klik op een van de afbeeldingen om te vergroten. Gebruik daarna de pijltjes om te navigeren:

Actueel

Clubnieuws

Wist je dat de Atletiekunie een nieuwe wedstrijdkalender heeft?

04-12-2022

Ook dit jaar organiseren AV Phoenix en U-Track weer de Indoor Utrecht wedstrijden. De eerste is al op 18 december aanstaande. Misschien heb je deze indoorwedstrijden nog niet kunnen vinden…

lees verder...
Clubnieuws

Derde plek voor Ineke van Koldam op NK korte cross

01-12-2022

Na periode van herstel is het voor onze Ineke meteen al bij de eerste de beste wedstrijd raak. Hoppa, plek 3 en meteen weer tussen de nationale top! Well done

lees verder...
Clubnieuws

Lichtjesloop 2022

01-12-2022

🎄 De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Phoenix Lichtjesloop! Verlicht jezelf en Utrecht en ren gezellig mee! Ook interessant:💡 Lichtjesloop 2021: it

lees verder...

Agenda

december 2022
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in