Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Nieuwe picknicktafel in het Panbos

Al zolang de recreanten op zaterdag in het Panbos trainen, maken ze ná de training gebruik van de picknicktafel bij de parkeerplaats.

De recreanten drinken er altijd koffie, eten taart of iets anders lekkers. Een prachtige ontmoetingsplek. Totdat, op een goede dag, bleek dat de tafel opeens verdwenen was. Bij navraag bij het Utrechts Landschap, bleek dat omwonenden hadden geklaagd vanwege overlast. Niet door de atleten natuurlijk, maar wel door mensen die de tafel voornamelijk ’s avonds gebruikten, hun rotzooi achterlieten en lawaai maakten. Helaas voor de vaste prik op zaterdag, want er viel met het Utrechts Landschap niet te praten over een nieuwe tafel én ook niet over een eventueel andere plek.

Vorig jaar overleed ons recreantenlid Knud Boucher. Knud was op zaterdag vrijwel altijd bij de training. Ook toen hij te ziek was om mee te doen, kwam hij toch vaak na de training koffie drinken en bijpraten. De zaterdagochtendgroep was hem zeer dierbaar. Op verzoek van de familie en vrienden van Knud zijn de recreanten (en dan voornamelijk Ernestine Elkenbracht) opnieuw in gesprek gegaan met het Utrechts Landschap, omdat een nieuwe picknicktafel ook een mooie herinneringsplek voor Knud zou kunnen zijn. In mei jl. kreeg AV Phoenix toestemming van het Utrechts Landschap om een nieuwe picknicktafel te plaatsen. Belangrijk was, dat de tafel niet vanaf de weg zichtbaar zou zijn en dat de recreanten hem zelf zouden bekostigen.

Samen met de boswachter is een plek uitgekozen en deze is op 17 september, in aanwezigheid van familie en vrienden van Knud, ingewijd.

Klik op een van de afbeeldingen om te vergroten. Gebruik daarna de pijltjes om te navigeren:

Actueel

Clubnieuws

UP-Gala: save the date & geef je mening

10-07-2024

Op zaterdag 12 oktober dit jaar organiseert de UP-Gala commissie een gala voor zowel U-Track als Phoenix!

lees verder...
Clubnieuws

Jongens U12 winnen 3e pupillencompetitiewedstrijd op Maarschalkerweerd

09-07-2024
pupillencompetitie

Op zaterdag 6 juli was de 3e pupillencompetitie weer op eigen baan, ditmaal georganiseerd door Hellas. De Phoenix-pupillen lieten zich weer van hun goede kant zien met maar liefst 44

lees verder...
Clubnieuws

NK Atletiek 2024: Maaike van Gelder 10e op NK 5000 meter

03-07-2024

Afgelopen vrijdag 28 juni heeft Maaike van Gelder een mooie 10e plaats behaald op de 5000 meter op het NK atletiek.

lees verder...

Agenda

juli 2024
MDWDVZZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     
« jun   aug »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten en wedstrijdatleten vaak binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in