Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Recreanten jubileumactiviteiten: paas- en strandtraining in april

In het kader van het Recreanten jubileumjaar dit jaar zijn er verschillende leuke trainingen & activiteiten bedacht. Dat brengt veel lol, maar zal zeker ook een inspanning (die weer wordt beloond met een boel lekkers). De activiteiten in april:

Zaterdag 4 april Speciale paastraining met paasbrunch

Degenen die op zaterdag trainen, kijken er al naar uit: de altijd weer gezellige paasbrunch na afloop van de zaterdagtraining. Iedereen neemt wat lekkers mee om te eten of te drinken, gezinnen sluiten aan, extra tafeltjes worden bijgeschoven, de zon schijnt.

Bijzonder is dat in het kader van ons jubileumjaar dit jaar ook de training zelf in paassfeer is. Dat geeft ongetwijfeld veel lol maar zal zeker ook een inspanning vragen om de training tot een goed einde te brengen. Hoe en wat houden we echter geheim.

Inschrijven is niet nodig. Gewoon komen en iets lekkers meenemen. Gezellig!

Zaterdag 11 april Jubileum strandtraining

(GEEN bostraining die dag) Natuurlijk zetten wij in ons jubileumjaar de mooie traditie om het zomerseizoen in te luiden met onze strandtraining voort. Want training in het bos is leuk, maar trainen op het strand is nog leuker!

Welke grappige opdrachten hebben Paul en Marco dit jaar bedacht? Alleen zij weten het. En houden we de voetjes droog? Niemand weet het. Wie gaat er na afloop de zee in? We zullen het zien.

De training duurt ongeveer 1:45 minuten. Na afloop natuurlijk droge kleren aantrekken en daarna gaan we gezellig picknicken. Willen jullie zelf zorgen voor lunch/koeken/fruit en warme/koude dranken, zoals na de bostraining. Bij slecht weer, of als er behoefte aan is, kan er ook warme Chocomel met taart gegeten worden in restaurant De Duinrand.

De planning is als volgt:

We verzamelen bij de atletiekbaan Overvecht, om 9:00 uur. Kom zoveel mogelijk met de auto. We carpoolen naar Noordwijk.
Aankomst 10.00 uur Noordwijk, route Duindamseweg/ Randweg, 2204 AR Noordwijk. Dan voorbij restaurant Duindamseweg 17, 2204 AR Noordwijk met de bocht iets omhoog mee en na 200 meter links de parkeerkeerplaats de Hollandse Duin.
Vertrek vanaf Noordwijk rond 13:00 uur. Aankomst in Utrecht rond 14:00 uur.
Het is handig te weten hoeveel er meegaan, graag opgave via mail bij [email protected] of groeps apps phoenix

Paul is telefonisch bereikbaar tijdens de strandtraining op 06-23412680.

PS: er is die zaterdag GEEN bostraining. Dus komt allen!

Wij hebben er zin in,

De Jubileumcommissie

Beeld: Thanks for your Like • donations welcome via Pixabay

Actueel

Studentennieuws

NSK Meerkamp

04-06-2023

Tijdens het pinksterweekend (27 en 28 mei) was het zover, de NSK (loop)Meerkamp in Wageningen. Met een kleine delegatie werd er naar de mooie blauwe atletiekbaan van Tartletos afgereisd. Bij

lees verder...
Clubnieuws

En dat is 3… Phoenix-dames verbreken wederom de parcoursrecords bij de Zomeravondcup

01-06-2023

De derde avond van de Zomeravondcup 2023 was er eindelijk weer een met heel veel zon, veel deelnemers en wederom gesneuvelde parcoursrecords. Ook interessant:Phoenix-dames verpletteren wederom parcoursrecords bij de…Zomeravondcup 2023:

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag mei

01-06-2023

Welkom bij het maandverslag van alle activiteiten die op en naast de baan hebben plaatsgevonden binnen de studentengroep in de maand mei. Deze maand stond in het teken van de

lees verder...

Agenda

juni 2023
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in