Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Nieuw bestuurslid Studenten: Eri

En als je nieuw bestuurslid bent… dan stellen we je graag voor 😉. Maak kennis met Eri.

Ik ben Eri en ik train sinds april bij de studenten van AV Phoenix. Sinds september zit ik in de studentencommissie. Je ziet me op maandag, donderdag en zaterdag op de baan. Donderdag en zaterdag bij de studenten en op maandag doe ik mee met de springgroep.

De studentengroep is heel gezellig en we doen veel dingen samen die georganiseerd worden door de studentencommissie. Zo zijn we laatst wezen nachtkanoën en hebben we een uitwisseling met Softijs (studentenschaats vereniging) gehad. Daarnaast bezoeken we ook met z’n allen veel leuke wedstrijden. We zitten met zeven in de StudentCIE en samen proberen we in ieder geval elke maand een activiteit of uitwisseling met andere sporten te organiseren. Ook zorgen we dat de NSK’s teams worden gevormd, zodat wij Utrecht goed kunnen vertegenwoordigen.

Eri

Ik ga met veel plezier de proefperiode van Bestuurslid Studenten aan, om de groeiende studentengroep van Phoenix nog beter op de kaart te zetten.

Actueel

Clubnieuws

Wist je dat de Atletiekunie een nieuwe wedstrijdkalender heeft?

04-12-2022

Ook dit jaar organiseren AV Phoenix en U-Track weer de Indoor Utrecht wedstrijden. De eerste is al op 18 december aanstaande. Misschien heb je deze indoorwedstrijden nog niet kunnen vinden…

lees verder...
Clubnieuws

Derde plek voor Ineke van Koldam op NK korte cross

01-12-2022

Na periode van herstel is het voor onze Ineke meteen al bij de eerste de beste wedstrijd raak. Hoppa, plek 3 en meteen weer tussen de nationale top! Well done

lees verder...
Clubnieuws

Lichtjesloop 2022

01-12-2022

🎄 De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Phoenix Lichtjesloop! Verlicht jezelf en Utrecht en ren gezellig mee! Ook interessant:💡 Lichtjesloop 2021: it

lees verder...

Agenda

december 2022
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in