Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Nieuw bestuurslid Studenten: Eri

En als je nieuw bestuurslid bent… dan stellen we je graag voor 😉. Maak kennis met Eri.

Ik ben Eri en ik train sinds april bij de studenten van AV Phoenix. Sinds september zit ik in de studentencommissie. Je ziet me op maandag, donderdag en zaterdag op de baan. Donderdag en zaterdag bij de studenten en op maandag doe ik mee met de springgroep.

De studentengroep is heel gezellig en we doen veel dingen samen die georganiseerd worden door de studentencommissie. Zo zijn we laatst wezen nachtkanoën en hebben we een uitwisseling met Softijs (studentenschaats vereniging) gehad. Daarnaast bezoeken we ook met z’n allen veel leuke wedstrijden. We zitten met zeven in de StudentCIE en samen proberen we in ieder geval elke maand een activiteit of uitwisseling met andere sporten te organiseren. Ook zorgen we dat de NSK’s teams worden gevormd, zodat wij Utrecht goed kunnen vertegenwoordigen.

Eri

Ik ga met veel plezier de proefperiode van Bestuurslid Studenten aan, om de groeiende studentengroep van Phoenix nog beter op de kaart te zetten.

Actueel

Clubnieuws

Partner-overeenkomst AV Phoenix en Olympos getekend

27-06-2022

Om de samenwerking tussen Phoenix en Olympos verder te stimuleren is er een partnerovereenkomst getekend! De regeling is al een paar maanden van kracht, maar nu is ie ein-de-lijk ondertekend

lees verder...
Clubnieuws

🥳 NK Atletiek 2022: zilver Ineke van Koldam op 1500m

26-06-2022

De ASICS NK Atletiek op 24, 25 en 26 juni zal één van de laatste momenten zijn om de Nederlands top nog in actie te zien voor onder andere de

lees verder...
Jeugdnieuws

Bliksemmeerkamp 2022

26-06-2022

Het is een traditie om in de week vóór de zomervakantie een bliksemmeerkamp te organiseren voor alle pupillen en junioren. Dit is een leuke gezamenlijke wedstrijd, waarbij een aantal atletiekonderdelen

lees verder...

Agenda

juni 2022
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30    
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in