Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Nieuw bestuurslid Studenten: Eri

En als je nieuw bestuurslid bent… dan stellen we je graag voor 😉. Maak kennis met Eri.

Ik ben Eri en ik train sinds april bij de studenten van AV Phoenix. Sinds september zit ik in de studentencommissie. Je ziet me op maandag, donderdag en zaterdag op de baan. Donderdag en zaterdag bij de studenten en op maandag doe ik mee met de springgroep.

De studentengroep is heel gezellig en we doen veel dingen samen die georganiseerd worden door de studentencommissie. Zo zijn we laatst wezen nachtkanoën en hebben we een uitwisseling met Softijs (studentenschaats vereniging) gehad. Daarnaast bezoeken we ook met z’n allen veel leuke wedstrijden. We zitten met zeven in de StudentCIE en samen proberen we in ieder geval elke maand een activiteit of uitwisseling met andere sporten te organiseren. Ook zorgen we dat de NSK’s teams worden gevormd, zodat wij Utrecht goed kunnen vertegenwoordigen.

Eri

Ik ga met veel plezier de proefperiode van Bestuurslid Studenten aan, om de groeiende studentengroep van Phoenix nog beter op de kaart te zetten.

Actueel

Recreantennieuws

Goed trainen: de basisprincipes. Trainer Bart legt uit!

22-09-2023

Altijd al willen weten hoe je meer uit je training kunt halen? En waarom korter en vaker beter is dan een keer lang? Trainer Bart vertelt je aanstaande woensdag 27

lees verder...
Studentennieuws

Gezocht: Studententrainer voor Technische Atletiek Onderdelen

16-09-2023

De Studentengroep van AV Phoenix zoekt een nieuwe technische trainer!

lees verder...
Recreantennieuws

6 september gasttraining van Leon Graumans

01-09-2023

Komende woensdag komt Leon Graumans een gasttraining op de baan verzorgen. Leon is al velen jaren lid van Phoenix en traint in de mila-wedstrijdgroep. Ook gaf hij training voor de

lees verder...

Agenda

september 2023
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
« aug   okt »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in