Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Nieuw bestuurslid Studenten: Eri

En als je nieuw bestuurslid bent… dan stellen we je graag voor 😉. Maak kennis met Eri.

Ik ben Eri en ik train sinds april bij de studenten van AV Phoenix. Sinds september zit ik in de studentencommissie. Je ziet me op maandag, donderdag en zaterdag op de baan. Donderdag en zaterdag bij de studenten en op maandag doe ik mee met de springgroep.

De studentengroep is heel gezellig en we doen veel dingen samen die georganiseerd worden door de studentencommissie. Zo zijn we laatst wezen nachtkanoën en hebben we een uitwisseling met Softijs (studentenschaats vereniging) gehad. Daarnaast bezoeken we ook met z’n allen veel leuke wedstrijden. We zitten met zeven in de StudentCIE en samen proberen we in ieder geval elke maand een activiteit of uitwisseling met andere sporten te organiseren. Ook zorgen we dat de NSK’s teams worden gevormd, zodat wij Utrecht goed kunnen vertegenwoordigen.

Eri

Ik ga met veel plezier de proefperiode van Bestuurslid Studenten aan, om de groeiende studentengroep van Phoenix nog beter op de kaart te zetten.

Actueel

Clubnieuws

Uitnodiging huldiging NK-medaillewinnaars

20-03-2023

Er zijn weer een boel NK’s geweest (indoor, weg & cross). En daar zijn uiteraard weer veel Utrechtse successen (Hellas, U-Track en Phoenix) behaald. Hoog tijd om deze atleten in

lees verder...
Clubnieuws

Clubkampioenschappen Cross 2023

16-03-2023

Op zondag 2 april worden de Clubkampioenschappen Cross 2023 gehouden in het Panbos. Ook interessant:Runnersworld Track Meeting 16 mei: uitslagen en foto’sAV Phoenix organiseert Nederlandse Kampioenschap U20 & U18…Competitiewedstrijden voor

lees verder...
Studentennieuws

NSK Indoor

16-03-2023

Op zaterdag 11 maart zijn de studenten afgereisd naar Apeldoorn voor het NSK Indoor. Na een week waarin het wisselend regende en sneeuwde, begon de dag met zonneschijn🌞. Door de

lees verder...

Agenda

maart 2023
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« feb   apr »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in