Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Nieuw bestuurslid Studenten: Eri

En als je nieuw bestuurslid bent… dan stellen we je graag voor 😉. Maak kennis met Eri.

Ik ben Eri en ik train sinds april bij de studenten van AV Phoenix. Sinds september zit ik in de studentencommissie. Je ziet me op maandag, donderdag en zaterdag op de baan. Donderdag en zaterdag bij de studenten en op maandag doe ik mee met de springgroep.

De studentengroep is heel gezellig en we doen veel dingen samen die georganiseerd worden door de studentencommissie. Zo zijn we laatst wezen nachtkanoën en hebben we een uitwisseling met Softijs (studentenschaats vereniging) gehad. Daarnaast bezoeken we ook met z’n allen veel leuke wedstrijden. We zitten met zeven in de StudentCIE en samen proberen we in ieder geval elke maand een activiteit of uitwisseling met andere sporten te organiseren. Ook zorgen we dat de NSK’s teams worden gevormd, zodat wij Utrecht goed kunnen vertegenwoordigen.

Eri

Ik ga met veel plezier de proefperiode van Bestuurslid Studenten aan, om de groeiende studentengroep van Phoenix nog beter op de kaart te zetten.

Actueel

Clubnieuws

Nieuwe site voor Cantina Atletiekbaan Overvecht

14-02-2024

De recreanten zitten er elke maandagavond. Na de training schuiven zij aan om gezellig bij Yet een gezonde maaltijd te nuttigen. En nu is cantinaovervecht.com eindelijk in de lucht. Dan

lees verder...
Jeugdnieuws

Jolien Limpens wint cross Meisjes U11 en meer Phoenix-succes

07-02-2024

Zaterdag 20 januari was de derde crosswedstrijd van de winterse crosscompetitie. Deze keer waren er maar liefst 37 atleten ingeschreven, waarvan er uiteindelijk 28 daadwerkelijk hebben deelgenomen.

lees verder...
Clubnieuws

Goudhaantje Jannet Vermeulen slaat toe bij NK Masters Indoor

04-02-2024

Een gouden weekend voor AV Phoenix! Op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2024 vonden de NK Indoor Masters en Meerkamp U20 & Senioren plaats. Twee dagen atletiekspektakel in Omnisport

lees verder...

Agenda

februari 2024
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29    
« jan   mrt »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in