Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Studenten maandverslag januari

Welkom bij dit maandverslag van januari. In dit maandverslag lees je wat de studentengroep van AV Phoenix allemaal heeft gedaan in de maand januari.

De maand januari werd feestelijk ingeluid met vuurwerk (en sterretjes) en een feest waar nog tot de laatste uren werd gedanst. Half nog aan het bijkomen van dat feest waren er een aantal studenten aanwezig bij de nieuwjaarsborrel van de scheidsrechters, waar iedereen net gekleed aanwezig was. Ook waren de studenten aanwezig bij het door het Phoenix bestuur georganiseerde nieuwjaarsborrel. Hier was een dresscode minder aanwezig dan bij de nieuwjaarsborrel van de scheidsrechters, maar kon er wel genoten worden van de overheerlijke (vega)burgers van Karola!

Wedstrijden

Voor de rest waren in januari, na 2 jaar corona, weer volop indoor- en crosswedstrijden. Zo schitterde onze studenten bij de Florijnwinterloop, indoor Utrecht, Leemkuilcross en indoor Dordrecht. Ook werd er volop getraind voor het NSK Trappenloop. Onder leiding van Hilde werd in het gebouw van Johanna, het beklimmen van de trappen geoefend. Wil je weten hoe onze studenten het NSK trappenloop is afgegaan en hoe andere evenementen zijn gegaan? Houd het studentennieuws in de gaten voor de sfeerverslagen!

Uitwisseling

Vorig jaar trainde op zaterdag de sprintgroep ook al eens samen met de studenten. Waar het vorig jaar op de baan was, was het dit keer met een heerlijke winterse ochtendzon door het Panbos heen denderen.

De activiteitencommissie is hard bezig om andere uitwisselingen te plannen voor de lange termijn, op korte termijn staan er al twee gepland. Met op 8 februari de uitwisseling met Zinkstuk en op 22 februari staat de uitwisseling met Softijs op de planning!

Activiteiten

Tot slot werd er een Kahoot toernooi gehouden op de nieuwe beamer (r.i.p. paarse filter beamer). Hier werden Kahoot quizzen gekozen die al op de website stonden, in de categorie beter goed gejat dan slecht bedacht. Er werd niet alleen maar de algemene kennis getest, maar ook de kennis over onnozele weetjes alsook koppeltjes raden of het dating or siblings zijn…

Vooruitblik

In de maand februari staan er veel activiteiten op de planning. Wanneer je dit leest is er bijvoorbeeld al gelasergamed en is het NSK Trappenloop geweest. Voor de rest staan er nog uitwisseling op het programma, Valentijnsdag staat om de hoek en aan het einde van de maand is er ook nog het NSK Cross. Wil je niks missen van een van deze activiteiten, houd de Phoenix events whatsappgroep goed in de gaten!

Vind je het leuk om (foto/video) verslag te maken van een van deze activiteiten en wil je niet per se in de commissie stappen, dan kun je het altijd insturen naar iemand van de promocie.

Je zult meer van ons zien!

Liefs, de promocie (Anja en Hajo)

Studenten Trainingstijden Studentennieuws

Actueel

Clubnieuws

Actie van dichtbij meemaken? Word NK vrijwilliger

24-11-2023

Het NK Junioren U18 & U20 komt van 14 – 16 juni 2024 weer naar Utrecht en wordt natuurlijk weer door de drie Utrechtse verenigingen georganiseerd. Hier willen we uiteraard

lees verder...
Clubnieuws

38e NN Zevenheuvelenloop: Kiplimo evenaart wereldrecord, Chepkoech wint en podiumplek voor Van Koldam

20-11-2023

Bij de 38e NN Zevenheuvelenloop evenaarde Kiplimo het wereldrecord wat zijn landgenoot Joshua Cheptegei in 2018 liep. Filmon Tesfu finishte als eerste Nederlandse man. Bij de vrouwen won Beatrice Chepkoech

lees verder...
Clubnieuws

HUP Daghap: jij eet toch ook mee?

19-11-2023

We gaan samen met de Utrechtse atletiekverenigingen en de SVDU kijken of het haalbaar is om 1x per maand een ‘HUP Daghap’ te maken.

lees verder...

Agenda

november 2023
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30    
« okt   dec »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in