Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Marco Jansen

In 2021 is de groep selectie-atleten vastgesteld. Een van onze selectie-atleten is Marco Jansen. Marco traint bij Egbert van den Bol. Hij kan erg hard, maar zijn hart ligt bij het verspringen, toch ‘Jumping Marco’ 😉.

  • Wie ben je

Hey! Ik ben Marco Jansen en ik train in de spring- en sprintgroep. De meeste trainingen volg ik bij Egbert van den Bol. Samen met hem probeer ik vooral mijn oude PR’s te verbeteren.

  • Waar ben je het meest trots op

Het meest trots ben ik op het behalen van de finale verspringen tijdens de NK-atletiek in 2015. In moeilijke weersomstandigheden lukte het om 2cm onder mijn PR te springen, namelijk 6.49m (+2.7m). Genoeg voor een plekje in de finale.

  • Wat is je doel voor 2022?

Voor het komend jaar hoop ik dat we eindelijk weer een vol wedstrijdseizoen kunnen hebben. Met een hoop techniektraining op mijn afzet en veel oefenwedstrijdjes wil ik dan een aanval doen op mijn inmiddels bijna 7 jaar oude PR verspringen.

Volg Marco

Marco Jansen

F I S R

Overzicht Selectie-atleten

Actueel

Clubnieuws

Jeugdfonds Sport & Cultuur ondersteunt jou

27-01-2023

Door de torenhoge inflatie en de hoge energieprijzen kunnen steeds meer ouders/verzorgers helaas de sport- of cultuurdeelname van hun kinderen niet meer betalen. Mogelijk betreft dit ook onze kinderen. Het

lees verder...
Clubnieuws

Oproep deelnemers onderzoek ontlastingsverlies bij hardlopers

26-01-2023

Ontlastingsaandrang en verlies is een bekend onderwerp onder hardlopers. Op dit moment is er nog nooit onderzoek gedaan naar deze groep dames en weten we niet waarom er niet vaker

lees verder...
Clubnieuws

Clubkampioenschappen door de ogen van trainer Joris… (verslag)

26-01-2023

“De beste stuurlui staan aan wal, dat is algemeen bekend. Ik als trainer, die niet meer zelf traint, ben misschien wel de beste stuurman van Phoenix. Ik beul mijn ABC

lees verder...

Agenda

januari 2023
MDWDVZZ
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      
« dec   feb »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in