Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Nieuw! aanmelden voor Flex-blokken op Maarschalkerweerd

De atletiekbanen mogen alleen gebruikt worden als deze zijn gehuurd door de verenigingen. Even trainen overdag als de baan toch leeg is mag dus niet, je riskeert nog altijd een boete.

Voor leden van Phoenix en U-Track willen we tot 1 augustus de mogelijkheid bieden om op de baan te trainen tijdens door ons gereserveerde tijden; we noemen ze Flex-blokken.

Afspraken/voorwaarden om tijdens de flex-blokken te trainen:

  • Je meldt je vooraf aan via de inschrijflink (max 20 atleten op de baan);
  • Je houdt je aan de geldende coronaprotocollen zoals vermeld op de website;
  • Tijdens het trainen hou je 1,5 meter tot alle andere gebruikers van de baan;
  • Met de andere gebruikers afspraken maken indien nodig wie welke ruimte inneemt.

Alle vragen, onduidelijkheden over de flex-blokken kun je mailen naar [email protected], of bellen of WhatsApp naar Karola via 06-13169375.

De Flex-blokken op Maarschalkerweerd zijn vanaf 1 juni te bespreken. Klik in ons AllUnited-systeem op de betreffende dag en het blok en meld je aan.

Over AllUnited

Het aanmelden gaat via AllUnited, log in met je persoonlijke gegevens zoals door het bestuur toegestuurd (check je mail). Vervolgens kun je in de linker kolom “Lessen” selecteren, daar kun je vervolgens inschrijven voor de verschillende flexblokken.

Actueel

Clubnieuws

Gepland onderhoud atletiekbaan Maarschalkerweerd

03-05-2024
av phoenix maarschalkerweerd atletiekbaan

Vanwege onderhoud aan de atletiekbaan Maarschalkerweerd is het voor Phoenix vanaf ca. 16 mei t/m 8 juni niet mogelijk om op de baan te trainen.

lees verder...
Studentennieuws

Phoenix-mannen 3e in Beverwijk, landelijk 7e in Derde Divisie

03-05-2024

Op zondag 21 april reisden de Phoenix-mannen met anderhalve ploeg naar Beverwijk voor hun eerste competitiewedstrijd in de Derde Divisie. En de eerste ploeg is het competitieseizoen goed begonnen!

lees verder...
Clubnieuws

Phoenix-vrouwen 11e in Eindhoven, landelijk 34e in Tweede Divisie

01-05-2024

Zondag 21 april togen de Phoenix-vrouwen af naar Eindhoven voor hun eerste competitiewedstrijd in de Tweede Divisie. Ploegleider Nienke Heida doet verslag!

lees verder...

Agenda

mei 2024
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« apr   jun »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in