Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Run To The Start: Zandvoort Circuit Run!

Zin in een uitdaging? Phoenix start met Run to The Start: Zandvoort Circuit Run. Run to The Start is een speciale voorbereidingscursus op de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. In Utrecht gaat op 6 januari deze 12-weekse cursus van start.

Het voorbereidingstraject Run to The Start

Run to The Start is een bewezen effectief hardloop voorbereidingsprogramma van de Atletiekunie en de Runner’s World Zandvoort Circuit Run in samenwerking met lokale verenigingen en loopgroepen. Ook Phoenix doet mee! Run to The Start helpt je om jouw persoonlijke doelstelling op de 5 of 12 kilometer bij de Runner’s World Zandvoort Circuit Run op zondag 30 maart 2014 te halen. Dat kan het uitlopen van de wedstrijd zijn, maar ook het verbreken van je persoonlijke record. In 12 weken train je onder begeleiding van ervaren en deskundige trainers, zodat jij het heuvelachtige circuit en het stand met gemak aan kunt! De eerste training begint op 6 januari om 19:00 uur. Verzamellocatie is Atletiekbaan Overvecht.

Een training bestaat uit een stuk theorie en minimaal een uur praktijk. Je traint wekelijks 90 minuten in groepsverband. De trainers behandelen per sessie een onderwerp, zoals blessurepreventie, wedstrijdvoorbereiding, krachttraining en looptechniek. De theorie kun je nog in dezelfde les toepassen in de praktijk. Na afloop krijg je een trainingsschema mee zodat je thuis verder kunt trainen (2x per week). Daarnaast ontvang je in het deelnemerspakket een aantal leuke extra’s.

Het complete deelnemerspakket bestaat uit:

  • wekelijkse groepstraining (12 weken lang)
  • een trainingsschema
  • speciale ontvangstruimte bij de Runner’s World Zandvoort Circuit Run met sportverzorging (sportdrank + massage)
  • drie edities van Runner’s World Magazine
  • een functioneel deelnemersshirt
  • de brochure ‘Gezond en veilig lopen’
  • vier maanden lid Atletiekunie (alleen voor niet-Atletiekunieleden)
  • wekelijkse digitale nieuwsbrieven met jouw hardloopschema

Ook voor leden van Phoenix

Als lid van Phoenix kun je door Run to The Start evenementgericht trainen. Bovendien krijg je met het speciale deelnemerspakket een aantal extra’s bovenop je normale verenigingslidmaatschap. Zo ontvang je drie nummers Runner’s World Magazine en kun je op de dag zelf rustig omkleden en gebruik maken van sportverzorging (spotdrank en sportmassage) in een speciale ontvangstruimte.

Kosten en aanmelden

Deelname aan de Run to The Start Zandvoort Circuit Run trainingen kost € 60,-. Daarvoor krijg je 12 weken training en alle andere zaken uit het deelnemerspakket. Voor Dutch Runners (€ 50,-) en leden van Phoenix (€ 20,-) zijn er aantrekkelijke kortingstarieven.

De inschrijving voor Run to The Start Zandvoort Circuit Run is reeds geopend. Via het inschrijfformulier van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run kun je je opgeven voor de trainingen. Twijfel niet langer en schrijf je nu in voor het evenement en regel je perfecte voorbereiding via Run to The Start.

De Runner’s World Zandvoort Circuit Run

Op 30 maart 2014 staat het meest afwisselende parcours van Nederland weer op de programma. De heuvels van het racecircuit met opzwepende muziek, het uitdagende strandparcours langs de skyline van Zandvoort, het sfeervolle centrum en de enthousiaste supporters maakt het een evenement die je niet mag missen!

Na je geweldige prestatie is er de gelegenheid om na te genieten bij het Dorpsfeest Zandvoort, waar o.a. diverse restaurants het speciale ‘Zin in Zandvoort Menu’ aanbieden. Meer informatie over de Runner’s World Zandvoort Circuit Run vind je op zandvoortcircuitrun.nl.

De trainers van Phoenix zijn er klaar voor om je te begeleiden op weg naar de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. Doe mee met Run to The Start Zandvoort Circuit Run, dan ben jij er straks ook klaar voor!

Neem voor meer informatie contact op met Karola Mulder via [email protected] of 06-13169375.

Beeld: Instagram Zandvoort Circuit Run

Actueel

Clubnieuws

UP-Gala: save the date & geef je mening

10-07-2024

Op zaterdag 12 oktober dit jaar organiseert de UP-Gala commissie een gala voor zowel U-Track als Phoenix!

lees verder...
Clubnieuws

Jongens U12 winnen 3e pupillencompetitiewedstrijd op Maarschalkerweerd

09-07-2024
pupillencompetitie

Op zaterdag 6 juli was de 3e pupillencompetitie weer op eigen baan, ditmaal georganiseerd door Hellas. De Phoenix-pupillen lieten zich weer van hun goede kant zien met maar liefst 44

lees verder...
Clubnieuws

NK Atletiek 2024: Maaike van Gelder 10e op NK 5000 meter

03-07-2024

Afgelopen vrijdag 28 juni heeft Maaike van Gelder een mooie 10e plaats behaald op de 5000 meter op het NK atletiek.

lees verder...

Agenda

juli 2024
MDWDVZZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     
« jun   aug »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten en wedstrijdatleten vaak binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in