Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Graag stellen wij voor: trainerscoördinator Rick Gijzen

Hoera! We hebben een nieuwe trainerscoördinator voor de Recreanten. We stellen voor:

Rick Gijzen:

Mijn naam is Rick Gijzen en in 2008 ben ik begonnen met hardlopen in een team van MBB dat jaarlijks, gedurende 3 maanden op de dinsdagavonden, enthousiast werd getraind door Jannet Vermeulen. Aangestoken door het hardloopvirus ben ik daarna lid geworden van Phoenix en in eerste instantie op de maandagavonden gaan trainen. Daar kwamen in de loop van de tijd ook de bostraining op zaterdag en niet lang daarna ook de baantraining op woensdagavond bij. Vrijwel elke week ben ik op deze trainingen te vinden.

Rick Gijzen

Naast het lopen fiets ik graag (af en toe op de MTB en in de zomer op de racefiets met de fietsgroep bij mij om de hoek, de Maximus Stampers) en sta ik in de winter graag op de schaats.

Eind 2021 ben ik gevraagd om het stokje van Mayke Verweij over te nemen als trainerscoördinator recreanten. Ik heb hier ja op gezegd omdat ik al jarenlang lid van Phoenix ben en het me leuk lijkt om me ook vanuit een andere invalshoek in te zetten voor de club.

De trainers vormen de kern en het gezicht van Phoenix. Ik ga mijn best doen om ze vanuit de vereniging optimaal te faciliteren, zodat zij hun trainerstaken zo goed en plezierig mogelijk kunnen uitvoeren.

Met dank aan Mayke voor haar jarenlange inzet als trainerscoördinator neem ik met plezier haar taken over, zodat zij zich volledig kan richten op haar nieuwe bestuursfunctie.

Actueel

Clubnieuws

🥳 NK Atletiek 2022: zilver Ineke van Koldam op 1500m

26-06-2022

De ASICS NK Atletiek op 24, 25 en 26 juni zal één van de laatste momenten zijn om de Nederlands top nog in actie te zien voor onder andere de

lees verder...
Jeugdnieuws

Bliksemmeerkamp 2022

26-06-2022

Het is een traditie om in de week vóór de zomervakantie een bliksemmeerkamp te organiseren voor alle pupillen en junioren. Dit is een leuke gezamenlijke wedstrijd, waarbij een aantal atletiekonderdelen

lees verder...
Jeugdnieuws

Zó leuk was de strandtraining voor de jeugd

25-06-2022

Het was weer een super leuke strandtraining voor onze pupillen en junioren! Bekijk de foto’s! Ook interessant:Jeugdtraining in de herfst 2021Het Phoenix-moment van Herman LenferinkMeld je nu aan voor de

lees verder...

Agenda

juni 2022
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30    
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in