Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Graag stellen wij voor: trainerscoördinator Rick Gijzen

Hoera! We hebben een nieuwe trainerscoördinator voor de Recreanten. We stellen voor:

Rick Gijzen:

Mijn naam is Rick Gijzen en in 2008 ben ik begonnen met hardlopen in een team van MBB dat jaarlijks, gedurende 3 maanden op de dinsdagavonden, enthousiast werd getraind door Jannet Vermeulen. Aangestoken door het hardloopvirus ben ik daarna lid geworden van Phoenix en in eerste instantie op de maandagavonden gaan trainen. Daar kwamen in de loop van de tijd ook de bostraining op zaterdag en niet lang daarna ook de baantraining op woensdagavond bij. Vrijwel elke week ben ik op deze trainingen te vinden.

Rick Gijzen

Naast het lopen fiets ik graag (af en toe op de MTB en in de zomer op de racefiets met de fietsgroep bij mij om de hoek, de Maximus Stampers) en sta ik in de winter graag op de schaats.

Eind 2021 ben ik gevraagd om het stokje van Mayke Verweij over te nemen als trainerscoördinator recreanten. Ik heb hier ja op gezegd omdat ik al jarenlang lid van Phoenix ben en het me leuk lijkt om me ook vanuit een andere invalshoek in te zetten voor de club.

De trainers vormen de kern en het gezicht van Phoenix. Ik ga mijn best doen om ze vanuit de vereniging optimaal te faciliteren, zodat zij hun trainerstaken zo goed en plezierig mogelijk kunnen uitvoeren.

Met dank aan Mayke voor haar jarenlange inzet als trainerscoördinator neem ik met plezier haar taken over, zodat zij zich volledig kan richten op haar nieuwe bestuursfunctie.

Actueel

Studentennieuws

NSK Meerkamp

04-06-2023

Tijdens het pinksterweekend (27 en 28 mei) was het zover, de NSK (loop)Meerkamp in Wageningen. Met een kleine delegatie werd er naar de mooie blauwe atletiekbaan van Tartletos afgereisd. Bij

lees verder...
Clubnieuws

En dat is 3… Phoenix-dames verbreken wederom de parcoursrecords bij de Zomeravondcup

01-06-2023

De derde avond van de Zomeravondcup 2023 was er eindelijk weer een met heel veel zon, veel deelnemers en wederom gesneuvelde parcoursrecords. Ook interessant:Phoenix-dames verpletteren wederom parcoursrecords bij de…Zomeravondcup 2023:

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag mei

01-06-2023

Welkom bij het maandverslag van alle activiteiten die op en naast de baan hebben plaatsgevonden binnen de studentengroep in de maand mei. Deze maand stond in het teken van de

lees verder...

Agenda

juni 2023
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in