Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Resultaat brainstormavond

Op vrijdag 2 september 2022 is er met een 25-tal actieve Phoenix-leden gesproken over de richting die we met Phoenix op willen gaan. Aan de hand van persoonlijke Phoenix-dromen is er in groepjes met elkaar gesproken. Deze dromen konden wonderwel geclusterd worden in een viertal onderwerpen, zodat die in groepjes verder uitgewerkt konden worden.

Onderwerpen

  • Topsportbeleid | Hoe gaan we dit nieuw leven inblazen en verder uitwerken?
  • Verbinding | Er zijn veel actieve leden en veel actieve groepen: jeugd, studenten, selectie, Mila, recreanten etc. Toch weten en zien we te weinig van elkaar. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we elkaar meer zien?
  • Een leven lang lopen | Veel Phoenix-leden starten jong en blijven lang bij de vereniging. Anderen starten als recreant en willen, ook als ‘oudere’ atletiek actief kunnen blijven beoefenen. Hoe kunnen we dat beter vormgeven?
  • Samenwerking met U-Track | Er wordt al veel met U-Track samengewerkt. Hoe kunnen we dat verder uitbouwen? Is er een wederzijdse wens tot meer samenwerking en tot fusie?

In verschillende groepen gaat ’t een en ander verder uitgewerkt worden. Het bestuur komt hier binnenkort op terug. Speciale dank nog aan Karola die werkelijk een fantastische vegetarische maaltijd had voorbereid.

Actueel

Clubnieuws

Weinig records door warmte en drukte op parcours bij Utrecht Marathon. Deze Phoenix-bikkels waren erbij

19-05-2024

Persoonlijk records werden niet of nauwelijks gelopen, deze zondag tijdens de Utrecht Marathon. Dat had natuurlijk alles te maken met de warmte. En ondanks dat die hitte voor lopers niet

lees verder...
Clubnieuws

2e competitiewedstrijd junioren U16 & U14 in Woerden: 42 PR’s en een clubrecord

19-05-2024

Op zaterdag 18 mei was de tweede competitiewedstrijd voor junioren U16 & U14 in Woerden. Het was de zaterdag voor Pinksteren, waardoor het deelnemersaantal dit keer op 24 junioren bleef

lees verder...
Clubnieuws

ZomerAvondCup 2: Jasmijn Sibma wint de 5KM, bikkels weer van de partij

15-05-2024

De tweede avond van 42 editie van de ZomerAvondCup zit er ook weer op. Met 25 graden bij de kidsrun en een paar flinke hoosbuien voor en tijdens de 10km

lees verder...

Agenda

mei 2024
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« apr   jun »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten en wedstrijdatleten vaak binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in