Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Resultaat brainstormavond

Op vrijdag 2 september 2022 is er met een 25-tal actieve Phoenix-leden gesproken over de richting die we met Phoenix op willen gaan. Aan de hand van persoonlijke Phoenix-dromen is er in groepjes met elkaar gesproken. Deze dromen konden wonderwel geclusterd worden in een viertal onderwerpen, zodat die in groepjes verder uitgewerkt konden worden.

Onderwerpen

  • Topsportbeleid | Hoe gaan we dit nieuw leven inblazen en verder uitwerken?
  • Verbinding | Er zijn veel actieve leden en veel actieve groepen: jeugd, studenten, selectie, Mila, recreanten etc. Toch weten en zien we te weinig van elkaar. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we elkaar meer zien?
  • Een leven lang lopen | Veel Phoenix-leden starten jong en blijven lang bij de vereniging. Anderen starten als recreant en willen, ook als ‘oudere’ atletiek actief kunnen blijven beoefenen. Hoe kunnen we dat beter vormgeven?
  • Samenwerking met U-Track | Er wordt al veel met U-Track samengewerkt. Hoe kunnen we dat verder uitbouwen? Is er een wederzijdse wens tot meer samenwerking en tot fusie?

In verschillende groepen gaat ’t een en ander verder uitgewerkt worden. Het bestuur komt hier binnenkort op terug. Speciale dank nog aan Karola die werkelijk een fantastische vegetarische maaltijd had voorbereid.

Actueel

Clubnieuws

Uitnodiging huldiging NK-medaillewinnaars

20-03-2023

Er zijn weer een boel NK’s geweest (indoor, weg & cross). En daar zijn uiteraard weer veel Utrechtse successen (Hellas, U-Track en Phoenix) behaald. Hoog tijd om deze atleten in

lees verder...
Clubnieuws

Clubkampioenschappen Cross 2023

16-03-2023

Op zondag 2 april worden de Clubkampioenschappen Cross 2023 gehouden in het Panbos. Ook interessant:Runnersworld Track Meeting 16 mei: uitslagen en foto’sAV Phoenix organiseert Nederlandse Kampioenschap U20 & U18…Competitiewedstrijden voor

lees verder...
Studentennieuws

NSK Indoor

16-03-2023

Op zaterdag 11 maart zijn de studenten afgereisd naar Apeldoorn voor het NSK Indoor. Na een week waarin het wisselend regende en sneeuwde, begon de dag met zonneschijn🌞. Door de

lees verder...

Agenda

maart 2023
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« feb   apr »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in