Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Resultaat brainstormavond

Op vrijdag 2 september 2022 is er met een 25-tal actieve Phoenix-leden gesproken over de richting die we met Phoenix op willen gaan. Aan de hand van persoonlijke Phoenix-dromen is er in groepjes met elkaar gesproken. Deze dromen konden wonderwel geclusterd worden in een viertal onderwerpen, zodat die in groepjes verder uitgewerkt konden worden.

Onderwerpen

  • Topsportbeleid | Hoe gaan we dit nieuw leven inblazen en verder uitwerken?
  • Verbinding | Er zijn veel actieve leden en veel actieve groepen: jeugd, studenten, selectie, Mila, recreanten etc. Toch weten en zien we te weinig van elkaar. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we elkaar meer zien?
  • Een leven lang lopen | Veel Phoenix-leden starten jong en blijven lang bij de vereniging. Anderen starten als recreant en willen, ook als ‘oudere’ atletiek actief kunnen blijven beoefenen. Hoe kunnen we dat beter vormgeven?
  • Samenwerking met U-Track | Er wordt al veel met U-Track samengewerkt. Hoe kunnen we dat verder uitbouwen? Is er een wederzijdse wens tot meer samenwerking en tot fusie?

In verschillende groepen gaat ’t een en ander verder uitgewerkt worden. Het bestuur komt hier binnenkort op terug. Speciale dank nog aan Karola die werkelijk een fantastische vegetarische maaltijd had voorbereid.

Actueel

Clubnieuws

Wist je dat de Atletiekunie een nieuwe wedstrijdkalender heeft?

04-12-2022

Ook dit jaar organiseren AV Phoenix en U-Track weer de Indoor Utrecht wedstrijden. De eerste is al op 18 december aanstaande. Misschien heb je deze indoorwedstrijden nog niet kunnen vinden…

lees verder...
Clubnieuws

Derde plek voor Ineke van Koldam op NK korte cross

01-12-2022

Na periode van herstel is het voor onze Ineke meteen al bij de eerste de beste wedstrijd raak. Hoppa, plek 3 en meteen weer tussen de nationale top! Well done

lees verder...
Clubnieuws

Lichtjesloop 2022

01-12-2022

🎄 De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Phoenix Lichtjesloop! Verlicht jezelf en Utrecht en ren gezellig mee! Ook interessant:💡 Lichtjesloop 2021: it

lees verder...

Agenda

december 2022
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in