Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

23ste Brecheisen Makelaars Maliebaanloop

Op zondag 21 oktober 2007 organiseert AV Phoenix de 23ste Brecheisen Makelaars Maliebaanloop. De in prachtige herfstkleuren gehulde Utrechtse Maliebaan is al jaren het decor voor een gezellig loopevenement voor zowel jeugd, trimmer als wedstrijdloper.

Vorig jaar was de 22ste Maliebaanloop een wedstrijd om niet te vergeten. Zo stond er een record aantal deelnemers aan de start, werd het parcoursrecord bij de mannen aangescherpt tot 29.06 en sneuvelden vele persoonlijke records op het snelle parcours.

Voor elke atleet, beginner of wedstrijdloper is er een geschikte afstand. De allerjongste jeugd kan kiezen uit de 1000 meter Vitens Kidsrun. Voor de oudere jeugd is er de 3000 meter Vitens Kidsrun (vanaf 8 jaar). De recreanten zullen hun opwach- ting maken bij de ING Prestatielopen over 6 of 10 km. Tot slot zullen de wedstrijdatleten aan de start verschijnen van de Van Diepen Van der Kroef KNAU wedstrijdloop over precies 10000 meter. Tevens vormt de wedstrijdloop ook het podium voor de Nederlandse Studenten Kampioenschappen 10 km op de weg, waardoor er een sterk veld aan de start zal verschijnen.

De organiserende atletiekvereniging Phoenix heeft er ook dit jaar alles aangedaan om ook dit jaar een gezellig en snel evenement neer te zetten. Zo is er dit jaar voor het eerst elektrische tijdswaarneming voor alle lopers. Nieuw is ook de mogelijkheid tot voorinschrijving en betaling, waardoor de afhandeling van de inschrijvingen op de wedstrijddag voorspoedig zal verlopen. Inschrijven voor alle afstanden is al mogelijk op de website maliebaanloop.nl. Tot slot zijn er voor het eerst bij de wedstrijdloop geldbonussen te verdienen voor heren die onder de 32.30 lopen en dames die sneller zijn dan 38.30. Al met al belooft het ook dit jaar weer een gezellig breedtesport evenement te worden, waar wederom vele nieuwe records gebroken gaan worden.

In vorige jaren was het geel-zwart van Phoenix op de verschillende afstanden veelvuldig te zien. Ook dit jaar rekenen we weer op een grote Phoenix-deelname. Dus: tot zondag 21 oktober op de Maliebaan!

Voor meer informatie, inschrijven en uitslagen, bezoek maliebaanloop.nl.

Actueel

Clubnieuws

Wist je dat de Atletiekunie een nieuwe wedstrijdkalender heeft?

04-12-2022

Ook dit jaar organiseren AV Phoenix en U-Track weer de Indoor Utrecht wedstrijden. De eerste is al op 18 december aanstaande. Misschien heb je deze indoorwedstrijden nog niet kunnen vinden…

lees verder...
Clubnieuws

Derde plek voor Ineke van Koldam op NK korte cross

01-12-2022

Na periode van herstel is het voor onze Ineke meteen al bij de eerste de beste wedstrijd raak. Hoppa, plek 3 en meteen weer tussen de nationale top! Well done

lees verder...
Clubnieuws

Lichtjesloop 2022

01-12-2022

🎄 De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Phoenix Lichtjesloop! Verlicht jezelf en Utrecht en ren gezellig mee! Ook interessant:💡 Lichtjesloop 2021: it

lees verder...

Agenda

december 2022
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in