Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

23ste Brecheisen Makelaars Maliebaanloop

Op zondag 21 oktober 2007 organiseert AV Phoenix de 23ste Brecheisen Makelaars Maliebaanloop. De in prachtige herfstkleuren gehulde Utrechtse Maliebaan is al jaren het decor voor een gezellig loopevenement voor zowel jeugd, trimmer als wedstrijdloper.

Vorig jaar was de 22ste Maliebaanloop een wedstrijd om niet te vergeten. Zo stond er een record aantal deelnemers aan de start, werd het parcoursrecord bij de mannen aangescherpt tot 29.06 en sneuvelden vele persoonlijke records op het snelle parcours.

Voor elke atleet, beginner of wedstrijdloper is er een geschikte afstand. De allerjongste jeugd kan kiezen uit de 1000 meter Vitens Kidsrun. Voor de oudere jeugd is er de 3000 meter Vitens Kidsrun (vanaf 8 jaar). De recreanten zullen hun opwach- ting maken bij de ING Prestatielopen over 6 of 10 km. Tot slot zullen de wedstrijdatleten aan de start verschijnen van de Van Diepen Van der Kroef KNAU wedstrijdloop over precies 10000 meter. Tevens vormt de wedstrijdloop ook het podium voor de Nederlandse Studenten Kampioenschappen 10 km op de weg, waardoor er een sterk veld aan de start zal verschijnen.

De organiserende atletiekvereniging Phoenix heeft er ook dit jaar alles aangedaan om ook dit jaar een gezellig en snel evenement neer te zetten. Zo is er dit jaar voor het eerst elektrische tijdswaarneming voor alle lopers. Nieuw is ook de mogelijkheid tot voorinschrijving en betaling, waardoor de afhandeling van de inschrijvingen op de wedstrijddag voorspoedig zal verlopen. Inschrijven voor alle afstanden is al mogelijk op de website maliebaanloop.nl. Tot slot zijn er voor het eerst bij de wedstrijdloop geldbonussen te verdienen voor heren die onder de 32.30 lopen en dames die sneller zijn dan 38.30. Al met al belooft het ook dit jaar weer een gezellig breedtesport evenement te worden, waar wederom vele nieuwe records gebroken gaan worden.

In vorige jaren was het geel-zwart van Phoenix op de verschillende afstanden veelvuldig te zien. Ook dit jaar rekenen we weer op een grote Phoenix-deelname. Dus: tot zondag 21 oktober op de Maliebaan!

Voor meer informatie, inschrijven en uitslagen, bezoek maliebaanloop.nl.

Actueel

Clubnieuws

Partner-overeenkomst AV Phoenix en Olympos getekend

27-06-2022

Om de samenwerking tussen Phoenix en Olympos verder te stimuleren is er een partnerovereenkomst getekend! De regeling is al een paar maanden van kracht, maar nu is ie ein-de-lijk ondertekend

lees verder...
Clubnieuws

🥳 NK Atletiek 2022: zilver Ineke van Koldam op 1500m

26-06-2022

De ASICS NK Atletiek op 24, 25 en 26 juni zal één van de laatste momenten zijn om de Nederlands top nog in actie te zien voor onder andere de

lees verder...
Jeugdnieuws

Bliksemmeerkamp 2022

26-06-2022

Het is een traditie om in de week vóór de zomervakantie een bliksemmeerkamp te organiseren voor alle pupillen en junioren. Dit is een leuke gezamenlijke wedstrijd, waarbij een aantal atletiekonderdelen

lees verder...

Agenda

juni 2022
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30    
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in