Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

And the winner is…..

Vrijdag 9 januari 2015 stond bij een aantal van onze leden in de agenda omcirkeld. Ze waren namelijk genomineerd voor 1 van de 8 prestatiebekers die Phoenix rijk is. Een hele eer natuurlijk om genomineerd te zijn, maar om er 1 te winnen dat is natuurlijk een uniek moment om van te dromen.

Door Bas Jubels

Bij binnenkomst bij de Run2Day kon iedereen zijn jas ophangen en kreeg je een mooi zelfgemaakt strikje of corsage (door Gerrieke) en boven kreeg iedereen (boven de 18) eerst een lekker glaasje bubbels. Rond 19:45 zag ik een aantal gespannen koppen mijn kant uit kijken toen ik met mijn presentatie begon. Daarnaast ook een hoop vrolijke gezichten. Want naast bijna alle genomineerde waren er ook een hoop mensen op het gala en de nieuwjaarsborrel afgekomen die allen het slechte weer hadden getrotseerd.

Het beloofde een spannende avond te worden want het lag in een aantal categorieën dicht bij elkaar. Dit jaar werd er namelijk voor het eerst in de historie ook een publieksstem uitgebracht en dat maakte het spannend. De presentatie was zo opgebouwd dat we met de spannendste categorie afsloten, waarbij het verschil slechts 1 stem betrof. Ik vond het zelf enorm leuk om te zien dat vele van jullie de moeite hadden genomen om even het formulier in te vullen om te stemmen, 74 in het totaal, super!

Hopelijk motiveerde dit evenement iedereen om komend seizoen weer het beste uit zich zelf te halen. Bedankt voor een ieders aanwezigheid en dan zie ik jullie graag volgend jaar weer op het gala.

De winnaars

Senioren

  • Vrouwen senioren: Marijke de Visser
  • Mannen senioren: Leon Graumans
  • Vrouwen masters: Pascale Schure
  • Mannen masters: Lars Janssen
  • Aanmoedigingsbeker senioren: Lisa de Ruiter

Junioren

  • Meisjes: Meisjes B estafette ploeg (Fieke Witte, Jinke van der Sluis, Nida Huijben en Yara van Dee)
  • Jongens: Luc Orbons
  • Aanmoedigingsbeker junioren: Femke Brouwer

Beeld: Pixabay (bewerkt)

Actueel

Fusie

Wie doet mee in welke werkgroep UP fusie traject

18-04-2024

Om tot het voorstel tot fusie te komen zijn 8 werkgroepen ingericht. De stuurgroep heeft een eigen opdracht van overkoepelende taken en vanuit de stuurgroep is een vertegenwoordiger toegevoegd aan

lees verder...
Clubnieuws

Phoenix rules the Run & Roast 2024

09-04-2024

Het was weer Fast, Faster, Phoenix afgelopen zaterdag bij de Run & Roast in Utrecht. Iker Bruggink liep keisterk naar een derde plek op de 5km en op de 10km

lees verder...
Jeugdnieuws

Junioren U16 & U14 openen competitieseizoen met mooie wedstrijd op eigen baan

07-04-2024

Met maar liefst 7 competitieploegen was AV Phoenix goed vertegenwoordigd op de eerste competitiewedstrijd voor junioren U16 & U14 op de warmste 6 april ooit gemeten.

lees verder...

Agenda

april 2024
MDWDVZZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30      
« mrt   mei »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in