VacaturesLid worden?Traningstijden

And the winner is…..

Vrijdag 9 januari 2015 stond bij een aantal van onze leden in de agenda omcirkeld. Ze waren namelijk genomineerd voor 1 van de 8 prestatiebekers die Phoenix rijk is. Een hele eer natuurlijk om genomineerd te zijn, maar om er 1 te winnen dat is natuurlijk een uniek moment om van te dromen.

Door Bas Jubels

Bij binnenkomst bij de Run2Day kon iedereen zijn jas ophangen en kreeg je een mooi zelfgemaakt strikje of corsage (door Gerrieke) en boven kreeg iedereen (boven de 18) eerst een lekker glaasje bubbels. Rond 19:45 zag ik een aantal gespannen koppen mijn kant uit kijken toen ik met mijn presentatie begon. Daarnaast ook een hoop vrolijke gezichten. Want naast bijna alle genomineerde waren er ook een hoop mensen op het gala en de nieuwjaarsborrel afgekomen die allen het slechte weer hadden getrotseerd.

Het beloofde een spannende avond te worden want het lag in een aantal categorieën dicht bij elkaar. Dit jaar werd er namelijk voor het eerst in de historie ook een publieksstem uitgebracht en dat maakte het spannend. De presentatie was zo opgebouwd dat we met de spannendste categorie afsloten, waarbij het verschil slechts 1 stem betrof. Ik vond het zelf enorm leuk om te zien dat vele van jullie de moeite hadden genomen om even het formulier in te vullen om te stemmen, 74 in het totaal, super!

Hopelijk motiveerde dit evenement iedereen om komend seizoen weer het beste uit zich zelf te halen. Bedankt voor een ieders aanwezigheid en dan zie ik jullie graag volgend jaar weer op het gala.

De winnaars

Senioren

  • Vrouwen senioren: Marijke de Visser
  • Mannen senioren: Leon Graumans
  • Vrouwen masters: Pascale Schure
  • Mannen masters: Lars Janssen
  • Aanmoedigingsbeker senioren: Lisa de Ruiter

Junioren

  • Meisjes: Meisjes B estafette ploeg (Fieke Witte, Jinke van der Sluis, Nida Huijben en Yara van Dee)
  • Jongens: Luc Orbons
  • Aanmoedigingsbeker junioren: Femke Brouwer

Beeld: Pixabay (bewerkt)

Actueel

In Memoriam

In memoriam Theo Maasdijk

13-04-2021
In memoriam Theo Maasdijk

Na een kort ziekbed is zaterdag 10 april jl. Theo Maasdijk overleden aan de gevolgen van corona. Theo werd 76 jaar. Ook interessant:Hoe schrijf je een artikel voor de website?In

lees verder...
Clubnieuws

X-Match 3: Sprint is in the air op zondag 25 april – schrijf je nu in!

12-04-2021
X-Match 3: Sprint is in the air op zondag 25 april - schrijf je nu in!

Aan de tweede U-Match en X-Match wedstrijd van 11 april deden maar liefst 120 atleten mee. En dat met alleen technische onderdelen. Gezien de vele positieve reacties, gaan we voor

lees verder...
Clubnieuws

Springen is weer in the air! X-Match: dé spring- en werpwedstrijd (UITSLAGEN)

11-04-2021
springen is in the air wedstrijd poster

Op 11 april organiseerde AV Phoenix de tweede X-Match, een spring- en werpwedstrijd voor leden t/m 26 jaar op Maarschalkerweerd. Tussen 14:00 – 17:00 uur sneuvelden er weer flink wat

lees verder...

Agenda

april 2021
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
« mrt   mei »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in