Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Clubkampioenschappen 2023: geef je nu op

Na het succes van voorgaande edities organiseren Phoenix en U-Track weer samen de clubkampioenschappen, en wel op 24 september 2023 op de atletiekbaan in Maarschalkerweerd. Uiteraard weer met BBQ!

  • 📅 zondag 24 september;
  • ⏰ rond 12:00 uur* voor volwassenen, rond 14:00 uur* voor de kids;
  • 🍗 BBQ start rond 17:00 uur* voor de kids, rond 17:30 uur* voor de volwassenen;
  • 🎱 De wedstrijd voor de jeugd bestaat uit een sprint en springonderdeel, een werponderdeel en een minutenloop. Optioneel mogen kinderen ook polsstokverspringen;
  • 🏃‍♀️Speciaal voor ouders en familie is er een ouder-kind estafette.
  • Voor volwassenen is er een meerkamp van 4 onderdelen of een loopmeerkamp (800m en 3000m). Dit is een uitgelezen kans om je ploeggenoten uit te dagen. Wie weet verscherp je je PR of win je een weddenschap van je loopmaatjes.

Aanmelden voor de ‘Clubkampioenschappen’ is mogelijk via deze link.

Aanmelden

Niet sporten, wel mee eten?

Iedereen is welkom om mee te doen aan de BBQ. Ook niet-leden natuurlijk! De kosten voor de BBQ bestaan uit een kleine bijdrage. Niet leden betalen het volledige bedrag.

Phoenix-leden €7,50 (niet-leden €15,00) en kinderen t/m 12 jaar €2,50 (niet-leden €6,00). Inschrijven voor de BBQ kan via de deze link, hierbij kan de keuze voor vlees / vega / glutenvrij / lactosevrij ook meteen aangegeven worden.

Aanmelden BBQ

Hulp gezocht

Wij zoeken nog naar hulp! Iris en Alex regelen de clubkampioenschappen, maar met z’n tweeen is dat best een aardige kluif werk. Nu heeft Alex wel enerige voor vier, maar extra handjes zijn dus meer dan welkom. Lijkt het je leuk om mee te helpen of mee te denken? We kunnen je enthousiasme goed gebruiken! Laat het dan weten aan Alex via [email protected] (dit mag uiteraard ook als je moeite hebt met het aanmelden 😉).

*Let op: de aanvangstijden kunnen nog veranderen, we zijn afhankelijk van het deelnemersaantallen.

Actueel

Recreantennieuws

Goed trainen: de basisprincipes. Trainer Bart legt uit!

22-09-2023

Altijd al willen weten hoe je meer uit je training kunt halen? En waarom korter en vaker beter is dan een keer lang? Trainer Bart vertelt je aanstaande woensdag 27

lees verder...
Studentennieuws

Gezocht: Studententrainer voor Technische Atletiek Onderdelen

16-09-2023

De Studentengroep van AV Phoenix zoekt een nieuwe technische trainer!

lees verder...
Recreantennieuws

6 september gasttraining van Leon Graumans

01-09-2023

Komende woensdag komt Leon Graumans een gasttraining op de baan verzorgen. Leon is al velen jaren lid van Phoenix en traint in de mila-wedstrijdgroep. Ook gaf hij training voor de

lees verder...

Agenda

september 2023
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
« aug   okt »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in