Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Clubrunner van de maand maart: Julya

Beste leden, deze maand wil ik graag mijzelf benoemen tot clubrunner van de maand. Dat is een behoorlijk titel die ik mijzelf geef, ha. Maar ik wil hem graag gebruiken om jullie allen te bedanken.

Waarom? Omdat voor mij jullie allen clubrunner(s) van de maand zijn. Ik had nooit verwacht dat ik zoveel zou leren bij een vereniging als bij Phoenix. Zo coachte Herman mij van lange afstand loper naar een atlete op de baan en kreeg ik daar ook nog eens heel veel lol in, zo leerde ik van Mischa dat rust nemen net zo belangrijk is als trainen en leerde ik van Karin dat zelfs de meest zelfverzekerde ervaren vrouwen zenuwen hebben voor de wedstrijd. Van het bestuur leerde ik ondanks dat atletiek een individuele sport is, je samen staat voor één club. Thijmen leerde mij dat iedereen op zijn manier een topsporter is en dat je daarvoor geen 1ste prijs hoeft te halen. Marieke leerde mij dat atletiek ook gaat om gezelligheid, vrienden maken en samen lol hebben in de sport. Van Annemarie leer ik nog steeds om nooit op te geven en te blijven trainen voor je doel, wat dat dan ook mag zijn – and trust me dat is bij mij echt geen Nederlandse kampioenschappen lopen -.

Ik wou wat doen voor de club en daarom leerde Marco mij dat een functie in het bestuur makkelijk gecombineerd kan worden met vijf keer per week trainen – per April zoeken we een nieuwe secretaris, dus hup meld je aan!

Er zijn tal van namen die ik niet heb genoemd, maar waarvan ik wel ontzettend veel leer. Daarom wil ik deze maand iedereen, maar dan ook iedereen; Jong, oud, sprinter, wedstrijdloper, kogelstoter, recreant, trainer, vrijwilliger en alle andere leden van AV Phoenix benoemen tot Clubrunner van de Maand.

En zo’n titel kunnen we allen wel gebruiken in een tijd waar alle hardloopwedstrijden en evenementen worden afgelast.

Groetjes,
Julya

Actueel

Recreantennieuws

Zó gezellig was de recreanten BBQ (foto’s)

30-06-2022

Zo gezellig was onze traditionele Recreanten-BBQ 🍗🌽. Bekijk de foto’s. Ook interessant:Leon Graumans40ste Zomeravondcup: uitslagen 10 meiRecreanten trainingen per week 20215K Testloop voor Recreanten

lees verder...
Clubnieuws

Partner-overeenkomst AV Phoenix en Olympos getekend

27-06-2022

Om de samenwerking tussen Phoenix en Olympos verder te stimuleren is er een partnerovereenkomst getekend! De regeling is al een paar maanden van kracht, maar nu is ie ein-de-lijk ondertekend

lees verder...
Clubnieuws

🥳 NK Atletiek 2022: zilver Ineke van Koldam op 1500m

26-06-2022

De ASICS NK Atletiek op 24, 25 en 26 juni zal één van de laatste momenten zijn om de Nederlands top nog in actie te zien voor onder andere de

lees verder...

Agenda

juli 2022
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« jun   aug »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in