Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Clubrunner van de maand maart: Julya

Beste leden, deze maand wil ik graag mijzelf benoemen tot clubrunner van de maand. Dat is een behoorlijk titel die ik mijzelf geef, ha. Maar ik wil hem graag gebruiken om jullie allen te bedanken.

Waarom? Omdat voor mij jullie allen clubrunner(s) van de maand zijn. Ik had nooit verwacht dat ik zoveel zou leren bij een vereniging als bij Phoenix. Zo coachte Herman mij van lange afstand loper naar een atlete op de baan en kreeg ik daar ook nog eens heel veel lol in, zo leerde ik van Mischa dat rust nemen net zo belangrijk is als trainen en leerde ik van Karin dat zelfs de meest zelfverzekerde ervaren vrouwen zenuwen hebben voor de wedstrijd. Van het bestuur leerde ik ondanks dat atletiek een individuele sport is, je samen staat voor één club. Thijmen leerde mij dat iedereen op zijn manier een topsporter is en dat je daarvoor geen 1ste prijs hoeft te halen. Marieke leerde mij dat atletiek ook gaat om gezelligheid, vrienden maken en samen lol hebben in de sport. Van Annemarie leer ik nog steeds om nooit op te geven en te blijven trainen voor je doel, wat dat dan ook mag zijn – and trust me dat is bij mij echt geen Nederlandse kampioenschappen lopen -.

Ik wou wat doen voor de club en daarom leerde Marco mij dat een functie in het bestuur makkelijk gecombineerd kan worden met vijf keer per week trainen – per April zoeken we een nieuwe secretaris, dus hup meld je aan!

Er zijn tal van namen die ik niet heb genoemd, maar waarvan ik wel ontzettend veel leer. Daarom wil ik deze maand iedereen, maar dan ook iedereen; Jong, oud, sprinter, wedstrijdloper, kogelstoter, recreant, trainer, vrijwilliger en alle andere leden van AV Phoenix benoemen tot Clubrunner van de Maand.

En zo’n titel kunnen we allen wel gebruiken in een tijd waar alle hardloopwedstrijden en evenementen worden afgelast.

Groetjes,
Julya

Actueel

Clubnieuws

Meer weten over de Verheulmethode? Oud Nederlands Kampioen Marathon Huub Pragt vertelt…

19-11-2022

Woensdagavond 7 december 2022 zal hardloopcoach en voormalig Nederlands Marathonkampioen Huub Pragt een presentatie houden over de Verheulmethode. De presentatie duurt een half uur en vindt plaats in de kantine

lees verder...
Bestuurnieuws

Voorzitter hebben onze trainers een VOG?

18-11-2022

Er is een campagne van centrum veilige sport over de aanvraag VOG. Iedereen moet in een veilige omgeving kunnen sporten. Voor agressie, intimidatie of (seksueel)grensoverschrijdend gedrag is absoluut geen plaats.

lees verder...
Jeugdnieuws

SinterklaasCross: ren je mee?

17-11-2022

De Sint geeft zondag 4 december om 10:30 uur het startschot voor de Sinterklaascross. Daarvoor is er een warming up voor iedereen die lekker warm wil worden voor het lopen.

lees verder...

Agenda

november 2022
MDWDVZZ
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30     
« okt   dec »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in