Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Clubrunner van de maand maart: Julya

Beste leden, deze maand wil ik graag mijzelf benoemen tot clubrunner van de maand. Dat is een behoorlijk titel die ik mijzelf geef, ha. Maar ik wil hem graag gebruiken om jullie allen te bedanken.

Waarom? Omdat voor mij jullie allen clubrunner(s) van de maand zijn. Ik had nooit verwacht dat ik zoveel zou leren bij een vereniging als bij Phoenix. Zo coachte Herman mij van lange afstand loper naar een atlete op de baan en kreeg ik daar ook nog eens heel veel lol in, zo leerde ik van Mischa dat rust nemen net zo belangrijk is als trainen en leerde ik van Karin dat zelfs de meest zelfverzekerde ervaren vrouwen zenuwen hebben voor de wedstrijd. Van het bestuur leerde ik ondanks dat atletiek een individuele sport is, je samen staat voor één club. Thijmen leerde mij dat iedereen op zijn manier een topsporter is en dat je daarvoor geen 1ste prijs hoeft te halen. Marieke leerde mij dat atletiek ook gaat om gezelligheid, vrienden maken en samen lol hebben in de sport. Van Annemarie leer ik nog steeds om nooit op te geven en te blijven trainen voor je doel, wat dat dan ook mag zijn – and trust me dat is bij mij echt geen Nederlandse kampioenschappen lopen -.

Ik wou wat doen voor de club en daarom leerde Marco mij dat een functie in het bestuur makkelijk gecombineerd kan worden met vijf keer per week trainen – per April zoeken we een nieuwe secretaris, dus hup meld je aan!

Er zijn tal van namen die ik niet heb genoemd, maar waarvan ik wel ontzettend veel leer. Daarom wil ik deze maand iedereen, maar dan ook iedereen; Jong, oud, sprinter, wedstrijdloper, kogelstoter, recreant, trainer, vrijwilliger en alle andere leden van AV Phoenix benoemen tot Clubrunner van de Maand.

En zo’n titel kunnen we allen wel gebruiken in een tijd waar alle hardloopwedstrijden en evenementen worden afgelast.

Groetjes,
Julya

Actueel

AV Phoenix

Indoor Clubkampioenschappen 6 januari 2024

11-12-2023
Jeugd indoorwedstrijd 2 januari 2010

De inschrijving voor de indoor clubkampioenschappen op 6 januari in Galgenwaard is open. Indoor Clubkampioenschappen in Sportcentrum Galgenwaard voor alle leden van Fit, Phoenix en U-Track. Iedereen doet een driekamp

lees verder...
Clubnieuws

Loop mee met de Jannet Vermeulen Lichtjesloop

06-12-2023

De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Lichtjesloop, en dit keer niet zomaar een lichtjesloop, maar de enige echte ‘Jannet Vermeulen Lichtjesloop’! Verlicht

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag november

06-12-2023

Dat was november voor USAG Phoenix! In november zijn wij wezen poolen, was er een bouw-je-lampion borrel, vond dé cobo plaats, was er een uitwisseling met Helios en hebben wij

lees verder...

Agenda

december 2023
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in