Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Commissie Overlijden

Je wilt er niet mee bezig zijn. Maar toch gebeurt het. Ook bij ons. Af en toe overlijdt een lid van onze vereniging of iemand die lang lid is geweest. Je gunt het de mensen die hem of haar goed kenden, mogelijk jaren samen getraind hebben of samen vrijwilliger geweest zijn, om tijdig op de hoogte te zijn zodat ze op passende wijze afscheid kunnen nemen.

Toen dat een aantal jaren geleden een keer goed mis ging, hebben wij de hoofden bij elkaar gestoken in de stellige overtuiging dat we er alles aan wilden doen om zoiets in de toekomst te voorkomen.

Zo is de Commissie Overlijden ontstaan. Er is een app-groep van sleutelfiguren gemaakt zodat we een overlijden vliegensvlug de vereniging in kunnen brengen. We hebben een checklist ontwikkeld zodat we snel en consistent de nodige acties in gang kunnen zetten. We hebben een database van duizenden (oud)-Phoeniciërs die zonodig geïnformeerd kunnen worden.

En nu komen we bij jullie, onze belangrijkste schakel, onze informanten.

Oproep

Mocht je horen dat een (oud-)Phoenixlid is overleden, meld ons dat dan zo snel mogelijk, zodat we kunnen zorgen dat de juiste mensen geïnformeerd worden en een passende actie vanuit de vereniging in gang gezet kan worden.

Je kunt dat doen door te mailen naar [email protected] of door een berichtje te sturen naar Karola Mulder (06 13169375), Jannet Vermeulen-Stulen (06 28591846) of Arjan Pathmamanoharan (06 27061421).

In ons aller belang: DOEN!

Op de pagina ‘In Memoriam‘ willen we deze (oud-)leden herdenken.

Commissie Overlijden AV Phoenix
Edwin van den Berg
Arjan Pathmamanoharan
Jannet Vermeulen-Stulen

Beeld: Katie Phillips via Pixabay

Actueel

Wedstrijdatletieknieuws

Superzondag in de seniorencompetitie: vrouwen strijden voor lijfsbehoud in, mannen voor promotie naar Tweede Divisie

21-06-2024

Aankomende zondag 23 juni is de 3e wedstrijd in de seniorencompetitie. Zowel voor de Phoenix-mannen als voor de vrouwen belooft het een spannende wedstrijd te worden.

lees verder...
Clubnieuws

Phoenix is een niveau 4 trainer rijker: gefeliciteerd Bart van de Sande

20-06-2024

Leuk nieuws dit weekend! Bart van de Sande is geslaagd voor zijn looptrainer 4 opleiding. En daar zijn wij als bestuur natuurlijk erg blij mee, en trots op natuurlijk. Mayke

lees verder...
Clubnieuws

NK Junioren 2024: PR voor Teun Westein op 3000 meter NKU18

14-06-2024

Op de laatste dag van het NK Junioren komen geen Phoenix-junioren meer in actie, maar Teun Westein heeft de afgelopen dagen een mooi debuut gemaakt.

lees verder...

Agenda

juni 2024
MDWDVZZ
      1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten en wedstrijdatleten vaak binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in