Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Commissie Overlijden

Je wilt er niet mee bezig zijn. Maar toch gebeurt het. Ook bij ons. Af en toe overlijdt een lid van onze vereniging of iemand die lang lid is geweest. Je gunt het de mensen die hem of haar goed kenden, mogelijk jaren samen getraind hebben of samen vrijwilliger geweest zijn, om tijdig op de hoogte te zijn zodat ze op passende wijze afscheid kunnen nemen.

Toen dat een aantal jaren geleden een keer goed mis ging, hebben wij de hoofden bij elkaar gestoken in de stellige overtuiging dat we er alles aan wilden doen om zoiets in de toekomst te voorkomen.

Zo is de Commissie Overlijden ontstaan. Er is een app-groep van sleutelfiguren gemaakt zodat we een overlijden vliegensvlug de vereniging in kunnen brengen. We hebben een checklist ontwikkeld zodat we snel en consistent de nodige acties in gang kunnen zetten. We hebben een database van duizenden (oud)-Phoeniciërs die zonodig geïnformeerd kunnen worden.

En nu komen we bij jullie, onze belangrijkste schakel, onze informanten.

Oproep

Mocht je horen dat een (oud-)Phoenixlid is overleden, meld ons dat dan zo snel mogelijk, zodat we kunnen zorgen dat de juiste mensen geïnformeerd worden en een passende actie vanuit de vereniging in gang gezet kan worden.

Je kunt dat doen door te mailen naar [email protected] of door een berichtje te sturen naar Karola Mulder (06 13169375), Jannet Vermeulen-Stulen (06 28591846) of Arjan Pathmamanoharan (06 27061421).

In ons aller belang: DOEN!

Op de pagina ‘In Memoriam‘ willen we deze (oud-)leden herdenken.

Commissie Overlijden AV Phoenix
Edwin van den Berg
Arjan Pathmamanoharan
Jannet Vermeulen-Stulen

Beeld: Katie Phillips via Pixabay

Actueel

Clubnieuws

Nieuwe site voor Cantina Atletiekbaan Overvecht

14-02-2024

De recreanten zitten er elke maandagavond. Na de training schuiven zij aan om gezellig bij Yet een gezonde maaltijd te nuttigen. En nu is cantinaovervecht.com eindelijk in de lucht. Dan

lees verder...
Jeugdnieuws

Jolien Limpens wint cross Meisjes U11 en meer Phoenix-succes

07-02-2024

Zaterdag 20 januari was de derde crosswedstrijd van de winterse crosscompetitie. Deze keer waren er maar liefst 37 atleten ingeschreven, waarvan er uiteindelijk 28 daadwerkelijk hebben deelgenomen.

lees verder...
Clubnieuws

Goudhaantje Jannet Vermeulen slaat toe bij NK Masters Indoor

04-02-2024

Een gouden weekend voor AV Phoenix! Op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2024 vonden de NK Indoor Masters en Meerkamp U20 & Senioren plaats. Twee dagen atletiekspektakel in Omnisport

lees verder...

Agenda

februari 2024
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29    
« jan   mrt »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in