Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Fotografie: relatie tussen de hoofdpersonen

In deze sectie vind je exclusieve tips en trucs voor het fotograferen van atletiek en aanverwante zaken. Geschreven door Phoenix-huisfotograaf Michel Reij. Deze keer: de relatie tussen hoofdpersonen (les 17 van 26).

Michel Reij:

Een ander belangrijk element dat een kiekje kan verheffen tot een meesterwerkje, is een duidelijke relatie tussen de diverse hoofdpersonen op de foto.

Zo’n relatie kan iets simpels zijn als naar elkaar kijken, allemaal dezelfde richting uit kijken of een handeling als het overhandigen van een estafettestokje.

© Michel Reij
Eva lest de dorst
© Michel Reij | Eva lest de dorst

 

En dit vind ik een twijfelgeval. Ik had graag gehad dat alle meiden naar hetzelfde punt hadden gekeken. Maar de paraplu en de fysieke nabijheid scheppen toch ook wel een duidelijke band.

© Michel Reij | Onder moeder’s paraplu…

 

Dit is wel een duidelijk geval:

Stephan heeft een toneelkijkertje omgetoverd in een telelens
© Michel Reij | Stephan heeft een toneelkijkertje omgetoverd in een telelens

 

🤫 Wil je weten hoe de foto’s in dit artikel gemaakt zijn? Dus welke camera, brandpuntafstand, diafragma etc., klik dan op de afbeeldingen in dit artikel. Voor het beeld bij de opening, klik hier.

Meer weten? Lees dan ook Michel’s andere tips. En heb je aanvullende vragen, mail Michel.

Bekijk alle fototips

Actueel

Clubnieuws

Wist je dat de Atletiekunie een nieuwe wedstrijdkalender heeft?

04-12-2022

Ook dit jaar organiseren AV Phoenix en U-Track weer de Indoor Utrecht wedstrijden. De eerste is al op 18 december aanstaande. Misschien heb je deze indoorwedstrijden nog niet kunnen vinden…

lees verder...
Clubnieuws

Derde plek voor Ineke van Koldam op NK korte cross

01-12-2022

Na periode van herstel is het voor onze Ineke meteen al bij de eerste de beste wedstrijd raak. Hoppa, plek 3 en meteen weer tussen de nationale top! Well done

lees verder...
Clubnieuws

Lichtjesloop 2022

01-12-2022

🎄 De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Phoenix Lichtjesloop! Verlicht jezelf en Utrecht en ren gezellig mee! Ook interessant:💡 Lichtjesloop 2021: it

lees verder...

Agenda

december 2022
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in