Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Fotografie: relatie tussen de hoofdpersonen

In deze sectie vind je exclusieve tips en trucs voor het fotograferen van atletiek en aanverwante zaken. Geschreven door Phoenix-huisfotograaf Michel Reij. Deze keer: de relatie tussen hoofdpersonen (les 17 van 26).

Michel Reij:

Een ander belangrijk element dat een kiekje kan verheffen tot een meesterwerkje, is een duidelijke relatie tussen de diverse hoofdpersonen op de foto.

Zo’n relatie kan iets simpels zijn als naar elkaar kijken, allemaal dezelfde richting uit kijken of een handeling als het overhandigen van een estafettestokje.

© Michel Reij
Eva lest de dorst
© Michel Reij | Eva lest de dorst

 

En dit vind ik een twijfelgeval. Ik had graag gehad dat alle meiden naar hetzelfde punt hadden gekeken. Maar de paraplu en de fysieke nabijheid scheppen toch ook wel een duidelijke band.

© Michel Reij | Onder moeder’s paraplu…

 

Dit is wel een duidelijk geval:

Stephan heeft een toneelkijkertje omgetoverd in een telelens
© Michel Reij | Stephan heeft een toneelkijkertje omgetoverd in een telelens

 

🤫 Wil je weten hoe de foto’s in dit artikel gemaakt zijn? Dus welke camera, brandpuntafstand, diafragma etc., klik dan op de afbeeldingen in dit artikel. Voor het beeld bij de opening, klik hier.

Meer weten? Lees dan ook Michel’s andere tips. En heb je aanvullende vragen, mail Michel.

Bekijk alle fototips

Actueel

Clubnieuws

Uitnodiging huldiging NK-medaillewinnaars

20-03-2023

Er zijn weer een boel NK’s geweest (indoor, weg & cross). En daar zijn uiteraard weer veel Utrechtse successen (Hellas, U-Track en Phoenix) behaald. Hoog tijd om deze atleten in

lees verder...
Clubnieuws

Clubkampioenschappen Cross 2023

16-03-2023

Op zondag 2 april worden de Clubkampioenschappen Cross 2023 gehouden in het Panbos. Ook interessant:Runnersworld Track Meeting 16 mei: uitslagen en foto’sAV Phoenix organiseert Nederlandse Kampioenschap U20 & U18…Competitiewedstrijden voor

lees verder...
Studentennieuws

NSK Indoor

16-03-2023

Op zaterdag 11 maart zijn de studenten afgereisd naar Apeldoorn voor het NSK Indoor. Na een week waarin het wisselend regende en sneeuwde, begon de dag met zonneschijn🌞. Door de

lees verder...

Agenda

maart 2023
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« feb   apr »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in