Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Loop mee langs de hotspots van het boek ‘Is dat jouw oma’

Een aantal van jullie heeft Jannet gevraagd of het mogelijk is om elkaar eens te ontmoeten tijdens een wandeling langs een aantal van de in Jannets ‘Is dat jouw oma’-boek steeds terugkerende plekjes in de omgeving van Vleuten. Natuurlijk kan dat!

Jannet vond het een zeer goed idee. En dus gaat die mogelijkheid er nu eindelijk komen 🥳

  • 📅: zaterdag 18 februari 2023
  • 📍: parkeerplaats Wielrevelt, Thematerweg, Haarzuilens (voor leden Natuurmonumenten gratis, neem je pas mee, en anders parkeergeld)
  • ⏰: 10:30 uur beginnen we met de wandeling
  • 🚶‍♀️: zo’n 10 km wandelen (en daar wordt de tijd voor genomen hoor 😉)

Parkeren

De parkeerplaats ligt naast de Geertjeshoeve (Thematerweg 5), een geitjesboerderij, die om 10 uur open gaat. Voor als je vooraf iets wilt drinken of naar toilet wilt. Schuin tegenover de parkeerplaats is Hoeve Wielrevelt (Thematerweg 10). Ook deze gaat om 10 uur open en ook hier kun je wat drinken of naar toilet.
Ook na afloop zijn deze twee restaurants open om iets te eten of te drinken. Je kunt natuurlijk ook zelf iets meenemen of thuis lunchen als je dichtbij woont.

Route

We zullen onder andere langs de Hamtoren en kasteel Haarzuilens lopen, natuurlijk het mollenpad zien, en Klein Limburg, de stapstenen, ‘t Natte Laand en meer van de in het boek genoemde bijzonderheden.

Vind je het leuk om mee te wandelen? Stuur dan een mail naar [email protected] om je aan te melden!

Tip voor na afloop: als je er een compleet dagje uit van wilt maken, kun je bijvoorbeeld na afloop nog in de kasteeltuin wandelen of het kasteel Haarzuilens bezoeken (meer info). Ook de boerderijwinkel van de Geertjeshoeve is een bezoekje waard.

Lees ook:

Actueel

Clubnieuws

Nieuwe site voor Cantina Atletiekbaan Overvecht

14-02-2024

De recreanten zitten er elke maandagavond. Na de training schuiven zij aan om gezellig bij Yet een gezonde maaltijd te nuttigen. En nu is cantinaovervecht.com eindelijk in de lucht. Dan

lees verder...
Jeugdnieuws

Jolien Limpens wint cross Meisjes U11 en meer Phoenix-succes

07-02-2024

Zaterdag 20 januari was de derde crosswedstrijd van de winterse crosscompetitie. Deze keer waren er maar liefst 37 atleten ingeschreven, waarvan er uiteindelijk 28 daadwerkelijk hebben deelgenomen.

lees verder...
Clubnieuws

Goudhaantje Jannet Vermeulen slaat toe bij NK Masters Indoor

04-02-2024

Een gouden weekend voor AV Phoenix! Op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2024 vonden de NK Indoor Masters en Meerkamp U20 & Senioren plaats. Twee dagen atletiekspektakel in Omnisport

lees verder...

Agenda

februari 2024
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29    
« jan   mrt »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in