Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Loop mee langs de hotspots van het boek ‘Is dat jouw oma’

Een aantal van jullie heeft Jannet gevraagd of het mogelijk is om elkaar eens te ontmoeten tijdens een wandeling langs een aantal van de in Jannets ‘Is dat jouw oma’-boek steeds terugkerende plekjes in de omgeving van Vleuten. Natuurlijk kan dat!

Jannet vond het een zeer goed idee. En dus gaat die mogelijkheid er nu eindelijk komen 🥳

  • 📅: zaterdag 18 februari 2023
  • 📍: parkeerplaats Wielrevelt, Thematerweg, Haarzuilens (voor leden Natuurmonumenten gratis, neem je pas mee, en anders parkeergeld)
  • ⏰: 10:30 uur beginnen we met de wandeling
  • 🚶‍♀️: zo’n 10 km wandelen (en daar wordt de tijd voor genomen hoor 😉)

Parkeren

De parkeerplaats ligt naast de Geertjeshoeve (Thematerweg 5), een geitjesboerderij, die om 10 uur open gaat. Voor als je vooraf iets wilt drinken of naar toilet wilt. Schuin tegenover de parkeerplaats is Hoeve Wielrevelt (Thematerweg 10). Ook deze gaat om 10 uur open en ook hier kun je wat drinken of naar toilet.
Ook na afloop zijn deze twee restaurants open om iets te eten of te drinken. Je kunt natuurlijk ook zelf iets meenemen of thuis lunchen als je dichtbij woont.

Route

We zullen onder andere langs de Hamtoren en kasteel Haarzuilens lopen, natuurlijk het mollenpad zien, en Klein Limburg, de stapstenen, ‘t Natte Laand en meer van de in het boek genoemde bijzonderheden.

Vind je het leuk om mee te wandelen? Stuur dan een mail naar [email protected] om je aan te melden!

Tip voor na afloop: als je er een compleet dagje uit van wilt maken, kun je bijvoorbeeld na afloop nog in de kasteeltuin wandelen of het kasteel Haarzuilens bezoeken (meer info). Ook de boerderijwinkel van de Geertjeshoeve is een bezoekje waard.

Lees ook:

Actueel

Bestuurnieuws

Kom naar de huldiging van onze Utrechtse Toppers

30-09-2023

Graag nodigen wij jullie namens de besturen van de Utrechtse atletiek- en triathlonverenigingen uit voor een huldiging van de Utrechtse atleten, die dit outdoor seizoen een medaille hebben gewonnen op

lees verder...
Recreantennieuws

Goed trainen: de basisprincipes. Trainer Bart legt uit!

22-09-2023

Altijd al willen weten hoe je meer uit je training kunt halen? En waarom korter en vaker beter is dan een keer lang? Trainer Bart vertelt je aanstaande woensdag 27

lees verder...
Studentennieuws

Gezocht: Studententrainer voor Technische Atletiek Onderdelen

16-09-2023

De Studentengroep van AV Phoenix zoekt een nieuwe technische trainer!

lees verder...

Agenda

oktober 2023
MDWDVZZ
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      
« sep   nov »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in