Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Nieuwe fysiotherapeut

Helaas gaat Marjet Hengeveld ons verlaten. Vanaf 15 december neemt Liecke Blom haar spreekuur over. Lees snel verder.

Marjet:

Lieve Phoenixers,

Na 3 jaar met veel plezier tijdens jullie trainingen op de baan rond gelopen te hebben, ga ik jullie verlaten.

Per 12 december heb ik een nieuwe baan gevonden, waarbij ik mij als fysiotherapeut meer ga richten op de psychosomatiek dan op de sport. Dit vanwege de Master Psychosomatiek in de Fysiotherapie die ik nu volg.

Vanaf 15 december zal Liecke Blom het spreekuur overnemen. Dus voor vragen over klachten of blessures kun je gewoon op de donderdag avond blijven komen! Hieronder zal zij zichzelf kort voorstellen.

Ik heb het spreekuur altijd met veel plezier gedaan, en wil jullie bij deze nog bedanken voor de gezellige sfeer en hartelijkheid.

Ik wens jullie allemaal veel loopplezier en wellicht nog een keer tot ziens.

Groeten,

Marjet Hengeveld

Maak kennis met onze nieuwe fysio

Liecke Blom:

Hoi allemaal,

Even voorstellen;

Ik ben Liecke Blom, 27 jaar en vanaf 12 december 2011 voor de komende periode jullie nieuwe aanspreekpunt als het gaat om blessures en andere fysiotherapeutische vragen. Kortom opvolger van jullie fysiotherapeut Marjet Hengeveld.

Heb jullie één keer in actie gezien op de baan, letterlijk in weer en wind. Mijn sportbasis is schaatsen, de afgelopen jaren niet zo fanatiek meer. Zoals veel actieve sporters geef ik ook trainingen. Sinds 2 jaar ben ik een groep jonge talenten als fysiotherapeut gaan begeleiden. Naast het schaatsen zit ik zomers graag op de fiets en vind ik het in de winter naast het schaatsen leuk om te skiën.

Zo blijft het bezig zijn met sport erg leuk, hobby en werk gecombineerd.

Atleten begeleiden is voor mij in ieder geval een leuke uitdaging.

Dus tot snel op de baan, hopelijk met niet al te veel blessures!

Groetjes, Liecke

TRIAS Sportspreekuur

Het sportspreekuur van TRIAS is elke donderdag van 20:00 – 21:00 op de atletiekbaan Maarschalkerweerd. In het nieuwe pand hebben we samen met de masseurs een ruimte achterin de fitnesszaal.

Het spreekuur is gratis voor leden voor een kort onderzoek en advies over klachten bij het sporten en blessures. Er is vrije inloop voor het spreekuur, mocht je zeker willen weten of Liecke er is, mail haar op [email protected].

Voor vragen over TRIAS of inplannen van afspraken bel: 030-2660662 of kijk op triasfysiotherapie.nl

Beeld: Pixabay

Actueel

Recreantennieuws

Zó gezellig was de recreanten BBQ (foto’s)

30-06-2022

Zo gezellig was onze traditionele Recreanten-BBQ 🍗🌽. Bekijk de foto’s. Ook interessant:Leon Graumans40ste Zomeravondcup: uitslagen 10 meiRecreanten trainingen per week 20215K Testloop voor Recreanten

lees verder...
Clubnieuws

Partner-overeenkomst AV Phoenix en Olympos getekend

27-06-2022

Om de samenwerking tussen Phoenix en Olympos verder te stimuleren is er een partnerovereenkomst getekend! De regeling is al een paar maanden van kracht, maar nu is ie ein-de-lijk ondertekend

lees verder...
Clubnieuws

🥳 NK Atletiek 2022: zilver Ineke van Koldam op 1500m

26-06-2022

De ASICS NK Atletiek op 24, 25 en 26 juni zal één van de laatste momenten zijn om de Nederlands top nog in actie te zien voor onder andere de

lees verder...

Agenda

juli 2022
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« jun   aug »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in