Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Phoenix Jaarkalender: handig voor op de koelkast

Wisten jullie dat we op de site ook een handige kalendermodule hebben? Scroll maar eens naar beneden als je op de home van onze site zit, of kijk aan de rechterkant, onder ‘ACTUEEL’. Dan zie je daar de maand waarin we ons bevinden. Zie je daar een ‘geel’ vakje, dan kun je je muis daar overheen laten gaan, en dan zie je welke activeit er dan is. Of je klikt op de betreffende datum, dan krijg je een overzicht van de activiteiten (ja, soms zijn het er meer) van die dag…

Je kunt ook een maand verder of eventueel terug in de tijd… Dan springt de site – op dit moment – terug naar de home, en dan zul je zien dat als je naar beneden scrollt, je dan bij de volgende (of vorige) maand aangekomen bent. Deze kalenderfunctionaliteit willen we uiteraard nog wat uitbreiden, zodat hij nog meer gebruikt gaat worden. Heb je feedback, of wensen? Laat dit dan aan Karola weten via [email protected] of per telefoon: 06-13169375.

(Kijk je via je mobiel: scroll dan bij het lezen van dit artikel helemaal naar beneden, dan zie je het kalendertje ;))

Voor nu hebben we ook een megalang jaaroverzicht gemaakt, om uit te printen voor op de koelkast, of boven je bed, zodat je niks van het track & field geweld hoeft te missen. En vind je dat we nog wat vergeten zijn? Laat het Karola weten

Jaarkalender AV Phoenix 2024 (pdf) Jaarkalender AV Phoenix 2024 (jpg)

Activiteiten per maand

Klik op de afbeelding om te vergroten. Je kunt dan via de pijltjes door de maanden lopen. Succes!

Actueel

Clubnieuws

Gezocht: trainers voor onze jeugd

22-05-2024
Tweede cross voor de jeugd

Graag doen we een beroep op alle ouders, junioren, studenten, masters, senioren, recreanten; eigenlijk iedereen die zich wil inzetten voor de jeugd van Phoenix.

lees verder...
Clubnieuws

Phoenix-deelnemers NK Masters 24 t/m 26 mei 2024

22-05-2024

Aankomend weekend vindt het NK masters plaats op de vernieuwde atletiekbaan van GAC in Hilversum. Er zijn 609 deelnemers in de diverse leeftijdcategorieën, waaronder 9 Phoeniciërs!

lees verder...
Clubnieuws

Weinig records door warmte en drukte op parcours bij Utrecht Marathon. Deze Phoenix-bikkels waren erbij

19-05-2024

Persoonlijk records werden niet of nauwelijks gelopen, deze zondag tijdens de Utrecht Marathon. Dat had natuurlijk alles te maken met de warmte. En ondanks dat die hitte voor lopers niet

lees verder...

Agenda

mei 2024
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« apr   jun »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten en wedstrijdatleten vaak binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in