Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Run to The Start: Zevenheuvelenloop

Zin in een uitdaging? Phoenix start met Run to The Start Zevenheuvelenloop. Run to The Start is een speciale voorbereidingscursus op de Zevenheuvelenloop. Op Overvecht gaat op maandag 26 augustus om 19:30 uur deze 12-weekse cursus van start.

De cursus Run to The Start

Run to The Start is een bewezen effectief hardloop voorbereidingsprogramma van de Atletiekunie en de Zevenheuvelenloop in samenwerking met lokale verenigingen en loopgroepen. Ook Phoenix doet mee! Run to The Start helpt je om jouw persoonlijke doelstelling bij de Zevenheuvelenloop te halen. Dat kan het uitlopen van de wedstrijd zijn, maar ook het verbreken van je persoonlijke record. In 12 weken train je onder begeleiding van ervaren en deskundige trainers, zodat jij alle zeven heuvels met gemak aan kunt! Vanwege het 30-jarig jubileum van de Zevenheuvelenloop kun je eenmalig ook via Run to The Start voorbereiden naar de 5 en 10 km. De eerste training begint op maandag 26 augustus om19:30 uur. Verzamellocatie is atletiekbaan Overvecht

Een training bestaat uit een stuk theorie en minimaal een uur praktijk. Je traint wekelijks 90 minuten in groepsverband. De trainers behandelen per sessie een onderwerp, zoals blessurepreventie, wedstrijdvoorbereiding, krachttraining en looptechniek. De theorie kun je nog in dezelfde les toepassen in de praktijk. Na afloop krijg je een trainingsschema mee zodat je thuis verder kunt trainen (2x per week). Daarnaast ontvang je in het deelnemerspakket een aantal leuke extra’s.

Het complete deelnemerspakket bestaat uit:

  • wekelijkse groepstraining (12 weken lang)
  • een trainingsschema
  • speciale ontvangstruimte bij de Zevenheuvelenloop met sportverzorging (sportdrank + massage)
  • drie edities van Runner’s World Magazine
  • de brochure ‘Gezond en veilig lopen’
  • een mooie bidon
  • half jaar lid Atletiekunie (alleen voor niet-Atletiekunieleden)
  • wekelijkse digitale nieuwsbrief met tips

Ook voor leden van Phoenix

Als lid van Phoenix kun je door Run to The Start evenementgericht trainen. Bovendien krijg je met het speciale deelnemerspakket een aantal extra’s bovenop je normale verenigingslidmaatschap. Zo ontvang je drie nummers Runner’s World Magazine en kun je op de dag zelf rustig omkleden en gebruik maken van sportverzorging (spotdrank en sportmassage) in een speciale ontvangstruimte.

Kosten en aanmelden

Deelname aan de Run to The Start Zevenheuvelenloop trainingen kost € 60,-. Daarvoor krijg je 12 weken training en alle andere zaken uit het deelnemerspakket. Voor Dutch Runners (€ 50,-) en leden van Phoenix (€ 20,-) zijn er aantrekkelijke kortingstarieven.

De inschrijving voor Run to The Start Zevenheuvelenloop is begonnen. Via het inschrijfformulier van de Zevenheuvelenloop kun je jezelf opgeven voor de trainingen. Wees er snel bij, want zowel voor de trainingen als de Zevenheuvelenloop geldt: vol = vol. Twijfel dus niet langer en schrijf je vandaag nog in voor de Zevenheuvelenloop en doe mee met de perfecte voorbereiding via Run to The Start. Voor deelname aan deze cursus is het wel een vereiste dat je minstens driekwartier onafgebroken kan hardlopen.

De Scholten Awater Zevenheuvelenloop: de najaarsklassieker!

In het weekend van 16 en 17 november 2013 staat de najaarsklassieker weer op het programma: de Scholten Awater Zevenheuvelenloop. In de 30ste editie starten er ruim 35.000 deelnemers. Op zaterdagavond is er plaats voor 15.000 deelnemers. De Zevenheuvelenloop behoort daarmee tot de populairste loopevenementen van Nederland. Het evenement staat in de volksmond ook wel bekend als ‘De kuitenbijter van Nederland’. Ondanks de glooiingen is het 15 km parcours de snelste ter wereld. Zowel bij de mannen als bij de vrouwen is het wereldrecord bij de Zevenheuvelenloop gelopen. Elk jaar is de absolute wereldtop present. Dit jaar is gelijk ook een speciaal jaar, want op zaterdagavond 16 november is er een 5 en 10 kilometer voor iedereen die de 15 nog niet aan kan, durft of wil. Sta samen aan de start met deze toppers en ga je persoonlijke uitdaging aan! Meer informatie over de Zevenheuvelenloop vind je op nnzevenheuvelenloop.nl.

De trainers van Phioenix zijn er klaar voor om je te begeleiden op weg naar de Zevenheuvelenloop. Doe mee met Run to The Start Zevenheuvelenloop, dan ben jij er straks ook klaar voor!

Neem voor meer informatie contact op met Karola Mulder via [email protected] of bel 0613169375

Actueel

Fusie

Wie doet mee in welke werkgroep UP fusie traject

18-04-2024

Om tot het voorstel tot fusie te komen zijn 8 werkgroepen ingericht. De stuurgroep heeft een eigen opdracht van overkoepelende taken en vanuit de stuurgroep is een vertegenwoordiger toegevoegd aan

lees verder...
Clubnieuws

Phoenix rules the Run & Roast 2024

09-04-2024

Het was weer Fast, Faster, Phoenix afgelopen zaterdag bij de Run & Roast in Utrecht. Iker Bruggink liep keisterk naar een derde plek op de 5km en op de 10km

lees verder...
Jeugdnieuws

Junioren U16 & U14 openen competitieseizoen met mooie wedstrijd op eigen baan

07-04-2024

Met maar liefst 7 competitieploegen was AV Phoenix goed vertegenwoordigd op de eerste competitiewedstrijd voor junioren U16 & U14 op de warmste 6 april ooit gemeten.

lees verder...

Agenda

april 2024
MDWDVZZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30      
« mrt   mei »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in