VacaturesLid worden?Traningstijden

Runnersworld Track Meeting 16 mei voor nationale top- en subtopatleten

Die X-Matches smaken naar meer! Atleten staan te popelen, en ook de Track Meeting wil wel weer eens los. Het is al april, we hebben alle jaargetijden voorbij zien komen: de baan is er klaar voor, de atleten en wij ook. Zou er dan toch nog een baanseizoen inzitten? 

De besmettingscijfers geven nog geen aanleiding tot groot optimisme, maar het aantal positieve coronatests daalt t.o.v. vorige weken. Zou dit stand houden? Ondertussen wordt er uiteraard hard gewerkt om weer vanalles mogelijk te maken, door de Atletiekunie, in samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en door team Track Meetings. Op de site van de Track Meetings liet Tom ons het volgende vast weten:

  • 10 wedstrijden krijgen een uitzonderingspositie, om zo met name voor de nationale top- en subtopatleten wedstrijden mogelijk te maken.
  • Daar hoort ook de Runnersworld Track Meeting in Utrecht bij op zondag 16 mei.

De details voor deze wedstrijd moeten nog worden uitgewerkt en de organisatie wacht nog op toestemming van de gemeente Utrecht. Uiteraard zullen ook bij dit event weer de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen worden. Zo zal het deelnemersaantal beperkt zijn, is publiek (nog steeds) niet toegestaan, en komt niemand de baan op zonder negatieve sneltestuitslag. Helaas nog geen grote instuifwedstrijd voor iedere baanatleet, maar we kunnen in ieder geval weer atleten in actie zien op onze baan.

Track Meetings Seizoen 2021

  • Track Meeting op vrijdag 30 april: geannuleerd.
  • Track Meeting op zondag 16 mei (oorspronkelijk 28 mei): topsportevenement.
  • Track Meeting op vrijdag 18 juni (nadere info volgt t.z.t.).
  • Track Meeting Junior op zaterdag 3 juli: onder voorbehoud van coronamaatregelen en andere wedstrijden op de kalender.
  • Track Meeting op vrijdag 16 juli (nadere info volgt t.z.t.).
  • Track Meeting op vrijdag 6 augustus (nadere info volgt t.z.t.).
  • Track Meeting op vrijdag 3 september (nadere info volgt t.z.t.).

Meer informatie over de Runnersworld Track Meeting van 16 mei, zoals het programma en de toelatings- en inschrijfprocedure, volgt zodra de organisatie alles afgestemd heeft. Zet deze datum wel vast in de agenda: vrijwilligers zijn hard nodig om alles in goede banen te leiden!

Lees ook: 7x waarom de Track Meetings zo leuk zijn (om alvast in de stemming te komen)

Meer informatie: trackmeetings.nl

Beeld: Bjorn Parée

Actueel

In Memoriam

In memoriam Theo Maasdijk

13-04-2021
In memoriam Theo Maasdijk

Na een kort ziekbed is zaterdag 10 april jl. Theo Maasdijk overleden aan de gevolgen van corona. Theo werd 76 jaar. Ook interessant:Hoe schrijf je een artikel voor de website?In

lees verder...
Clubnieuws

X-Match 3: Sprint is in the air op zondag 25 april – schrijf je nu in!

12-04-2021
X-Match 3: Sprint is in the air op zondag 25 april - schrijf je nu in!

Aan de tweede U-Match en X-Match wedstrijd van 11 april deden maar liefst 120 atleten mee. En dat met alleen technische onderdelen. Gezien de vele positieve reacties, gaan we voor

lees verder...
Clubnieuws

Springen is weer in the air! X-Match: dé spring- en werpwedstrijd (UITSLAGEN)

11-04-2021
springen is in the air wedstrijd poster

Op 11 april organiseerde AV Phoenix de tweede X-Match, een spring- en werpwedstrijd voor leden t/m 26 jaar op Maarschalkerweerd. Tussen 14:00 – 17:00 uur sneuvelden er weer flink wat

lees verder...

Agenda

april 2021
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
« mrt   mei »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in