Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Theatervoorstelling ‘Wel Winnen, he’

Theatervoorstelling ‘Wel winnen, he’ in Vorstelijk Complex in Zuilen. Wat zeg je vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als de training voor geen meter loopt? Hoe ga je om met blerende ouders langs de kant? Wat doe je als je zelf als ouder langs de kant staat?

Op vrijdag 28 oktober 2011 vindt in theater het Vorstelijk Complex de theatervoorstelling ‘Wel winnen, he’ plaats. Deze avondvullende voorstelling gaat over het effectief begeleiden van jeugdsporters en is bedoeld voor trainers en coaches in de sport. En voor bestuurs- en commissieleden, die bij hun sportclub een cultuur willen neerzetten waarin prestaties verbeteren, het aantal afhakers terugloopt, het aantal vrijwilligers juist toeneemt en ook sportiviteit en respect toenemen.

Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek!

  • Met onder andere Bas Grevelink (Comedy Train / musical Joseph) en Ewald van Kouwen (initiatiefnemer van de beweging Positief Coachen).
  • Inloop met koffie/thee vanaf 19:30 uur, de voorstelling duurt van 20:00 tot 22:15 uur (inclusief pauze).

Dankzij de medewerking van de Gemeente Utrecht, de leefbaarheidsbudgetten van Overvecht, Zuilen en Ondiep, Portes, Cumulus en de Atletiekunie zijn de kaartjes gratis (normale prijs: € 16). De avond wordt georganiseerd door de AV Phoenix.

Je kunt de kaartjes bestellen via [email protected] en krijgt dan een bevestigingsmail met reserveringsnummer die je uitgeprint meebrengt naar de voorstelling op 28 oktober.

Mogen we jou verwelkomen?

AV Phoenix is een vreedzame vereniging

Beeld: Holger Langmaier via Pixabay

Actueel

Clubnieuws

4x goud voor Jannet bij NK Masters Indoor 2023

05-02-2023

Op zaterdag 4 en zondag 5 februari 2023 vonden de NK Indoor Masters en Meerkamp plaats in Apeldoorn (Omnisport). Vanuit AV Phoenix deden vier atleten mee: Steve Schouten, Annemieke Dunnink,

lees verder...
Studentennieuws

NSK Trappenloop

05-02-2023

Op vrijdag 4 februari was het alweer tijd voor het NSK Trappenloop, dit jaar weer zoals vanouds georganiseerd in de Erasmustoren in Nijmegen. Het imposante gebouw doemt al angstaanjagend op

lees verder...
Studentennieuws

Studenten maandverslag januari

03-02-2023

Welkom bij dit maandverslag van januari. In dit maandverslag lees je wat de studentengroep van AV Phoenix allemaal heeft gedaan in de maand januari. Ook interessant:Het Phoenix-moment van Herman LenferinkHet

lees verder...

Agenda

februari 2023
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28      
« jan   mrt »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in