Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Track Meetings 2021

Al jaren organiseren Phoenix en U-Track samen de Runnersworld Track Meetings, een van de grootste baanwedstrijden van Nederland. Deze vrijdagavonden kun je ook dit jaar weer meedoen aan allerlei atletiekonderdelen. Uiteraard ben je ook van harte welkom als vrijwilliger.

Nadat we de eerste Track Meeting moesten annuleren en de tweede in een bijzondere topsportuitvoering (en -uitzondering) door kon gaan, zijn de coronamaatregelen gelukkig verder versoepeld. Daarom kunnen we vooruitkijken naar de komende wedstrijden:

  • 18 juni (tienereditie)

Wedstrijden zijn op dit moment alleen nog toegestaan voor atleten t/m 17 jaar oud. De Track Meeting op vrijdag 18 juni zal daarom voor C-, B- en de jongste A-junioren zijn. Ben je op 18 juni 18 jaar of ouder, dan mogen we je van de overheid helaas nog niet toelaten. Let op: zoals gebruikelijk bij de Track Meetings mogen ook D-junioren niet meedoen.

Meer informatie over deze wedstrijd volgt, maar we kunnen je alvast vertellen dat de start om 19:00 uur is en dat het programma bestaat uit 100m, 200m, 800m, 1500m, verspringen, hinkstapspringen, hoogspringen, kogelstoten en discuswerpen. De inschrijving start op 3 juni 19:00 uur via atletiek.nu.

In principe zijn alle series bij de looponderdelen gemengd en worden ze ingedeeld op de verwachte eindtijd. Heb je een ongemengde serie nodig voor een limietpoging, stuur ons dan alvast een bericht.

Track Meetings 2021

Het ziet er steeds beter uit! Hopelijk kunnen we op de volgende avonden weer een zo normaal mogelijke Track Meeting organiseren. Houd de persconferenties, de coronamaatregelen en deze website in de gaten!

  • 16 juli
  • 6 augustus 
  • 3 september 

Track Meeting Junior

Op 3 juli zou de Track Meeting Junior gepland staan, een wedstrijd voor C- en D-junioren. De Atletiekunie heeft echter de C/D-competitie naar deze dag verplaatst, waarop de Track Meeting organisatie heeft aangeboden deze in Utrecht te organiseren. Wel veel C- en D-junioren op Maarschalkerweerd die dag, maar nog geen Track Meeting Junior.

Met dank aan deze mensen ⬇️ (v.l.n.r.: Emiel, Sebastiaan, Tom, Sibren, Sander, Iris & Karola)

De Runnersworld Track Meeting Organisatie © Bjorn Parée

Actueel

Clubnieuws

X-Match IV: we want more (DE UITSLAGEN)

01-06-2021
X-Match IV: we want more

Op zondag 6 juni gaan we weer verder met de X-Match wedstrijden, dit keer voor het eerst voor iedereen, dankzij stap 3 van het openingsplan. En wat was het genieten.

lees verder...
Clubnieuws

Track Meetings 2021

31-05-2021
Data Track Meetings 2021 bekend

Al jaren organiseren Phoenix en U-Track samen de Runnersworld Track Meetings, een van de grootste baanwedstrijden van Nederland. Deze vrijdagavonden kun je ook dit jaar weer meedoen aan allerlei atletiekonderdelen.

lees verder...
Clubnieuws

Dit betekent de 3e stap van het openingsplan voor jou als atleet

30-05-2021
Dit betekent de 3e stap van het openingsplan voor jou als atleet

Het kabinet vindt het verantwoord op de 3e stap van het openingsplan een paar dagen eerder te zetten. Per zaterdag 5 juni gaan de meeste publiek toegankelijke locaties in ons

lees verder...

Agenda

juni 2021
MDWDVZZ
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30     
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in