Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Uitslagen indoor clubkampioenschappen

Op 2 januari was de WOC al weer vroeg uit de veren om de indoor clubkampioenschappen te organiseren. Tegelijkertijd met U-Track en Fit streden de Phoenix leden om het clubkampioenschap indoor.

Door de vele aanmeldingen hadden de juryleden het enorm druk en waren ze blij als ze even tijd hadden om wat te kunnen drinken. Gelukkig waren er vele helpende handen overdag, waardoor er met enige wisseling in volgorde van het chronoloog nog netjes binnen de tijd de wedstrijd afgerond kon worden. En wat werd er ver gesprongen, gestoten en hard gelopen. Het was een mooie drukke strijd om te zien.

En natuurlijk waren er veel goede winnaars! Bekijk de uitslagen hier.

Actueel

Recreantennieuws

Goed trainen: de basisprincipes. Trainer Bart legt uit!

22-09-2023

Altijd al willen weten hoe je meer uit je training kunt halen? En waarom korter en vaker beter is dan een keer lang? Trainer Bart vertelt je aanstaande woensdag 27

lees verder...
Studentennieuws

Gezocht: Studententrainer voor Technische Atletiek Onderdelen

16-09-2023

De Studentengroep van AV Phoenix zoekt een nieuwe technische trainer!

lees verder...
Recreantennieuws

6 september gasttraining van Leon Graumans

01-09-2023

Komende woensdag komt Leon Graumans een gasttraining op de baan verzorgen. Leon is al velen jaren lid van Phoenix en traint in de mila-wedstrijdgroep. Ook gaf hij training voor de

lees verder...

Agenda

september 2023
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
« aug   okt »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in