Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Werkzaamheden Mytylweg

Let op: er zijn werkzaamheden tijdens de herfstvakantie bij kruising Mytylweg en Laan van Maarschalkerweerd en bij sportvelden Koningsweg. Een overzicht.

Er zijn nog enkele restpunten voordat alles echt af is aan de onderbaan. Zo worden bijvoorbeeld nog kolken voor de hemelwaterafvoer gemaakt bij de parkeerplaatsen bij de sportvelden aan de Koningsweg. Daarnaast moet de inrit van de Mytylweg, bij de aansluiting Laan van Maarschalkerweerd worden verbeterd. De inritblokken worden hier vervangen.

Voor beide werkzaamheden vinden geen omleidingenplaats. De inrit naar de Mytylweg wordt s’ morgens deels afgezet, maar blijft voor het verkeer begaanbaar. Om zo weinig mogelijk overlastte bezorgen worden deze werkzaamheden in de herfstvakantie vanaf 20 oktober uitgevoerd. De werkzaamheden zullen ongeveer een week in beslag nemen.​

Actueel

Studentennieuws

NSK Meerkamp

04-06-2023

Tijdens het pinksterweekend (27 en 28 mei) was het zover, de NSK (loop)Meerkamp in Wageningen. Met een kleine delegatie werd er naar de mooie blauwe atletiekbaan van Tartletos afgereisd. Bij

lees verder...
Clubnieuws

En dat is 3… Phoenix-dames verbreken wederom de parcoursrecords bij de Zomeravondcup

01-06-2023

De derde avond van de Zomeravondcup 2023 was er eindelijk weer een met heel veel zon, veel deelnemers en wederom gesneuvelde parcoursrecords. Ook interessant:Phoenix-dames verpletteren wederom parcoursrecords bij de…Zomeravondcup 2023:

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag mei

01-06-2023

Welkom bij het maandverslag van alle activiteiten die op en naast de baan hebben plaatsgevonden binnen de studentengroep in de maand mei. Deze maand stond in het teken van de

lees verder...

Agenda

juni 2023
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in