Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

De laatste horden

Afgelopen maandag werd onze Lars nog eenmaal rond de baan gedragen. Nog een keer samen met de oude en huidige competitieploeg – een laatste ereronde.

Langs deze weg willen we iedereen bedanken die ons in de afgelopen dagen heeft gesteund bij het verlies van Lars. We hebben veel steun aan de overweldigende hoeveelheid kaarten. Zo veel mensen die hun persoonlijke herinneringen aan mooie, leuke momenten met Lars delen. Het doet ons erg goed om dat allemaal te lezen. Ze maken ons nog duidelijker hoeveel Lars betekende voor veel mensen.

We waren zeer onder de indruk van de hoeveelheid mensen die aanwezig was bij Lars’ laatste ereronde over de atletiekbaan. Zeer veel dank ook aan Phoenix voor dit geniale idee en de perfecte uitvoering ervan.

Graag delen wij de prachtige – en aangrijpende – foto’s die Michel Reij heeft gemaakt van dit moment. Heel veel dank aan Michel voor deze bijzondere herinnering.

Mieke, Tamara, Ramon

Bekijk de foto’s

Actueel

Clubnieuws

Uitnodiging huldiging NK-medaillewinnaars

20-03-2023

Er zijn weer een boel NK’s geweest (indoor, weg & cross). En daar zijn uiteraard weer veel Utrechtse successen (Hellas, U-Track en Phoenix) behaald. Hoog tijd om deze atleten in

lees verder...
Clubnieuws

Clubkampioenschappen Cross 2023

16-03-2023

Op zondag 2 april worden de Clubkampioenschappen Cross 2023 gehouden in het Panbos. Ook interessant:Runnersworld Track Meeting 16 mei: uitslagen en foto’sAV Phoenix organiseert Nederlandse Kampioenschap U20 & U18…Competitiewedstrijden voor

lees verder...
Studentennieuws

NSK Indoor

16-03-2023

Op zaterdag 11 maart zijn de studenten afgereisd naar Apeldoorn voor het NSK Indoor. Na een week waarin het wisselend regende en sneeuwde, begon de dag met zonneschijn🌞. Door de

lees verder...

Agenda

maart 2023
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« feb   apr »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in