Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

De laatste horden

Afgelopen maandag werd onze Lars nog eenmaal rond de baan gedragen. Nog een keer samen met de oude en huidige competitieploeg – een laatste ereronde.

Langs deze weg willen we iedereen bedanken die ons in de afgelopen dagen heeft gesteund bij het verlies van Lars. We hebben veel steun aan de overweldigende hoeveelheid kaarten. Zo veel mensen die hun persoonlijke herinneringen aan mooie, leuke momenten met Lars delen. Het doet ons erg goed om dat allemaal te lezen. Ze maken ons nog duidelijker hoeveel Lars betekende voor veel mensen.

We waren zeer onder de indruk van de hoeveelheid mensen die aanwezig was bij Lars’ laatste ereronde over de atletiekbaan. Zeer veel dank ook aan Phoenix voor dit geniale idee en de perfecte uitvoering ervan.

Graag delen wij de prachtige – en aangrijpende – foto’s die Michel Reij heeft gemaakt van dit moment. Heel veel dank aan Michel voor deze bijzondere herinnering.

Mieke, Tamara, Ramon

Bekijk de foto’s

Actueel

Clubnieuws

Loop mee met de Jannet Vermeulen Lichtjesloop

06-12-2023

De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Lichtjesloop, en dit keer niet zomaar een lichtjesloop, maar de enige echte ‘Jannet Vermeulen Lichtjesloop’! Verlicht

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag november

06-12-2023

Dat was november voor USAG Phoenix! In november zijn wij wezen poolen, was er een bouw-je-lampion borrel, vond dé cobo plaats, was er een uitwisseling met Helios en hebben wij

lees verder...
Clubnieuws

Actie van dichtbij meemaken? Word NK vrijwilliger

24-11-2023

Het NK Junioren U18 & U20 komt van 14 – 16 juni 2024 weer naar Utrecht en wordt natuurlijk weer door de drie Utrechtse verenigingen georganiseerd. Hier willen we uiteraard

lees verder...

Agenda

december 2023
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in