Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

De laatste horden

Afgelopen maandag werd onze Lars nog eenmaal rond de baan gedragen. Nog een keer samen met de oude en huidige competitieploeg – een laatste ereronde.

Langs deze weg willen we iedereen bedanken die ons in de afgelopen dagen heeft gesteund bij het verlies van Lars. We hebben veel steun aan de overweldigende hoeveelheid kaarten. Zo veel mensen die hun persoonlijke herinneringen aan mooie, leuke momenten met Lars delen. Het doet ons erg goed om dat allemaal te lezen. Ze maken ons nog duidelijker hoeveel Lars betekende voor veel mensen.

We waren zeer onder de indruk van de hoeveelheid mensen die aanwezig was bij Lars’ laatste ereronde over de atletiekbaan. Zeer veel dank ook aan Phoenix voor dit geniale idee en de perfecte uitvoering ervan.

Graag delen wij de prachtige – en aangrijpende – foto’s die Michel Reij heeft gemaakt van dit moment. Heel veel dank aan Michel voor deze bijzondere herinnering.

Mieke, Tamara, Ramon

Bekijk de foto’s

Actueel

Clubnieuws

Wist je dat de Atletiekunie een nieuwe wedstrijdkalender heeft?

04-12-2022

Ook dit jaar organiseren AV Phoenix en U-Track weer de Indoor Utrecht wedstrijden. De eerste is al op 18 december aanstaande. Misschien heb je deze indoorwedstrijden nog niet kunnen vinden…

lees verder...
Clubnieuws

Derde plek voor Ineke van Koldam op NK korte cross

01-12-2022

Na periode van herstel is het voor onze Ineke meteen al bij de eerste de beste wedstrijd raak. Hoppa, plek 3 en meteen weer tussen de nationale top! Well done

lees verder...
Clubnieuws

Lichtjesloop 2022

01-12-2022

🎄 De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Phoenix Lichtjesloop! Verlicht jezelf en Utrecht en ren gezellig mee! Ook interessant:💡 Lichtjesloop 2021: it

lees verder...

Agenda

december 2022
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in