Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

De laatste horden

Afgelopen maandag werd onze Lars nog eenmaal rond de baan gedragen. Nog een keer samen met de oude en huidige competitieploeg – een laatste ereronde.

Langs deze weg willen we iedereen bedanken die ons in de afgelopen dagen heeft gesteund bij het verlies van Lars. We hebben veel steun aan de overweldigende hoeveelheid kaarten. Zo veel mensen die hun persoonlijke herinneringen aan mooie, leuke momenten met Lars delen. Het doet ons erg goed om dat allemaal te lezen. Ze maken ons nog duidelijker hoeveel Lars betekende voor veel mensen.

We waren zeer onder de indruk van de hoeveelheid mensen die aanwezig was bij Lars’ laatste ereronde over de atletiekbaan. Zeer veel dank ook aan Phoenix voor dit geniale idee en de perfecte uitvoering ervan.

Graag delen wij de prachtige – en aangrijpende – foto’s die Michel Reij heeft gemaakt van dit moment. Heel veel dank aan Michel voor deze bijzondere herinnering.

Mieke, Tamara, Ramon

Bekijk de foto’s

Actueel

Clubnieuws

Partner-overeenkomst AV Phoenix en Olympos getekend

27-06-2022

Om de samenwerking tussen Phoenix en Olympos verder te stimuleren is er een partnerovereenkomst getekend! De regeling is al een paar maanden van kracht, maar nu is ie ein-de-lijk ondertekend

lees verder...
Clubnieuws

🥳 NK Atletiek 2022: zilver Ineke van Koldam op 1500m

26-06-2022

De ASICS NK Atletiek op 24, 25 en 26 juni zal één van de laatste momenten zijn om de Nederlands top nog in actie te zien voor onder andere de

lees verder...
Jeugdnieuws

Bliksemmeerkamp 2022

26-06-2022

Het is een traditie om in de week vóór de zomervakantie een bliksemmeerkamp te organiseren voor alle pupillen en junioren. Dit is een leuke gezamenlijke wedstrijd, waarbij een aantal atletiekonderdelen

lees verder...

Agenda

juni 2022
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30    
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in