Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Jeugd nieuws juni 2021

De zon schijnt volop, het gras ruikt heerlijk, het zand van de verspringbak is lekker los, de speren zoeven door het helderblauwe luchtruim, plukjes ouders staan verdeeld over vele m2, de sponzen van de estafette-race vliegen ineens in de richting van de trainers en de ice-packs hebben we niet voor niets aangeschaft….zie hier een impressie van een zomerse trainingsmiddag!

Nu we zo lekker bezig zijn en het bijna lijkt alsof corona nooit bestaan heeft, wil ik even wat praktische zaken doorgeven:

 1. Stand van zaken coronaregels

 • Op de website houden we de actuele stand van zaken bij. www.avphoenix.nl
 • Vanaf nu mogen we weer ouders toelaten op de atletiekbaan, wel graag 1,5 meter houden.
 • Het is nog steeds belangrijk je aan de basisregels te houden o.a.: Kom niet bij klachten, was je handen, 18+ houdt 1,5 meter.
 • Het aanmelden in Allunited per training is vanaf vandaag niet meer nodig voor de reguliere trainingen.
 1. CD Competitie 3 juli Maarschalkerweerd

Dit seizoen toch nog  een echte competitie wedstrijd voor D en C Junioren! Aanmelden voor C en D Junioren kan nog via je trainer!

We hebben nog wel vrijwilligers/juryleden/juryhulp nodig bij deze wedstrijd. Op Maarschalkerweerd 3 juli tussen 11.00- 17.00 uur. Dus vind je het leuk om te helpen, wil je er bij zijn? Meld je aan via [email protected]

 1. Bliksemmeerkamp 2021

De bliksemmeerkamp wordt op twee avonden gehouden: Maandag 12 juli op Overvecht & Donderdag 15 juli op Maarschalkerweerd. Voor iedere groep worden de reguliere trainingstijden aangehouden. Ouders die meehelpen doen dat in principe alleen bij de training van zijn/haar eigen kind.

Het is een traditie om in de week vóór de zomervakantie een bliksemmeerkamp te organiseren voor alle pupillen en junioren. Dit is een leuke gezamenlijke wedstrijd, waarbij alle atletiekonderdelen aan bod komen en kinderen hun prestaties kunnen laten zien. Eigenlijk wordt deze avond altijd afgesloten met een BBQ voor kinderen en ouders. Omdat het op dit moment nog steeds belangrijk is dat er 1,5 m afstand gehouden wordt en dat met een BBQ niet vanzelfsprekend is, hebben we besloten om dit jaar dit onderdeel te skippen. Ouders mogen natuurlijk wel komen kijken en zijn zelf verantwoordelijk voor afstand houden.

We kunnen voor de bliksemmeerkamp nog hulp gebruiken:

 • ouders die diploma’s schrijven (behaalde prestaties overschrijven van de deelnemerslijsten
 • ouders die deelnemerslijsten ophalen bij de trainers
 • ouders die meehelpen bij het meten van prestaties (verspringen, fluitraket en speerwerpen)

Interesse? Laat het me weten of stuur een mailtje naar [email protected]

 1. Zomervakantie

Trainingen in de zomervakantie zijn afhankelijk van het aantal beschikbare trainers. In de eerste week en in de laatste week van de vakantie hebben wij voldoende trainers. De trainingen gaan dus door op: maandag 19 juli, donderdag 22 juli, maandag 23 augustus en donderdag 26 augustus.

 1. Pupillenkamp 8-10 oktober

Het duurt nog een poosje maar er is al wel een datum geprikt voor het pupillenkamp: vrijdagavond 8 oktober t/m zondagmiddag 10 oktober. Nadere informatie volgt na de zomervakantie. Info via [email protected]

 1. Ieniemini’s en CD-pupillen

We krijgen de laatste weken waanzinnig veel aanmeldingen van nieuwe kinderen. Vooral de ieniemini’s en de CD-pupillen (kinderen tussen 5 en 8 jaar) weten ons te vinden. Dat is natuurlijk erg leuk nieuws voor Phoenix! Het betekent dat we nu een tijdelijke CD-stop hebben en dat we na de zomervakantie versterking kunnen gebruiken bij deze groep.

Wie vindt het leuk en/of kent iemand die na de zomervakantie (vanaf september) training wil geven aan de pupillen (met name BCD-groepen)? Op maandag 17.00 op Overvecht en donderdag 17.00 op Maarschalkerweerd.

Laat het me weten of stuur een mailtje naar [email protected]

Met een sportieve groet,

Namens alle trainers,

Marjon Boers

Actueel

Clubnieuws

ZomerAvondCup: deze Phoenix-bikkels waren van de partij

24-04-2024

De eerste avond van de ZomerAvondCup zit er weer op. De aftrap vond plaats door de kidsrun waar de jeugd met veel enthousiasme 1km aflegde. Gevolgd door de 5km-lopers, die

lees verder...
Clubnieuws

Phoenix Jaarkalender: handig voor op de koelkast

23-04-2024

Wisten jullie dat we op de site ook een handige kalendermodule hebben? Scroll maar eens naar beneden als je op de home van onze site zit, of kijk aan de

lees verder...
Jeugdnieuws

Ook goede start voor pupillen bij eerste competitiewedstrijd op eigen baan

20-04-2024

Een week na de junioren mochten de pupillen op zaterdag 13 april aantreden voor hun eerste competitiewedstrijd, wederom met mooi weer op eigen baan en met maar lieftst 40 Phoenix-pupillen

lees verder...

Agenda

april 2024
MDWDVZZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30      
« mrt   mei »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in