Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Kijk, zó leuk is trainen bij AV Phoenix

Er wordt echt lekker getraind op maandag en op donderdag. Er zijn veel enthousiaste kinderenen en ouders. De kinderen hebben nieuwe technieken en vaardigheden geleerd en hebben vooral ook veel plezier in alle onderdelen.

De trainers hebben iedere keer weer een uitdagende en verrassende training voorbereid. Met de hitte van de afgelopen keren was het wel improviseren, maar water-estafettes staan garant voor een hoop lol.

We krijgen de laatste weken ook waanzinnig veel aanmeldingen van nieuwe kinderen. Vooral de ieniemini’s en de CD-pupillen (kinderen tussen 5 en 8 jaar) weten ons te vinden. Dat is natuurlijk erg leuk nieuws voor Phoenix! Het betekent wel dat we na de zomervakantie versterking kunnen gebruiken bij deze groep.

Wie vindt het leuk en/of kent iemand die na de zomervakantie, dus vanaf september, training wil en kan geven aan de pupillen (BCD-groepen)? Geef je nu op bij Marjon via [email protected].

Actueel

Clubnieuws

Nieuwe site voor Cantina Atletiekbaan Overvecht

14-02-2024

De recreanten zitten er elke maandagavond. Na de training schuiven zij aan om gezellig bij Yet een gezonde maaltijd te nuttigen. En nu is cantinaovervecht.com eindelijk in de lucht. Dan

lees verder...
Jeugdnieuws

Jolien Limpens wint cross Meisjes U11 en meer Phoenix-succes

07-02-2024

Zaterdag 20 januari was de derde crosswedstrijd van de winterse crosscompetitie. Deze keer waren er maar liefst 37 atleten ingeschreven, waarvan er uiteindelijk 28 daadwerkelijk hebben deelgenomen.

lees verder...
Clubnieuws

Goudhaantje Jannet Vermeulen slaat toe bij NK Masters Indoor

04-02-2024

Een gouden weekend voor AV Phoenix! Op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2024 vonden de NK Indoor Masters en Meerkamp U20 & Senioren plaats. Twee dagen atletiekspektakel in Omnisport

lees verder...

Agenda

februari 2024
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29    
« jan   mrt »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in