Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Mandjesdragers gevraagd voor EYOF

Let op: oproep is in principe voor C/D junioren, want jongere jeugd heeft nog (basis)school deze week. Het staat jullie uiteraard vrij om zelf vrij te vragen van school. Tot nu toe heeft geen enkele school hier moeilijk over gedaan, het is immers de laatste week voor de vakantie.

Van maandag 15 juli tot vrijdag 19 juli vindt het Europees Jeugd Olympisch Festival (EYOF) plaats hier in Utrecht. Er zullen dan ongeveer 3200 sporters van rond de 16 jaar hierheen komen om te strijden om de medailles in 9 verschillende sporten. De atleten die zullen verschijnen worden gezien als de grootste Europese talenten in hun sport en een aanzienlijk deel zal ook over een paar jaar meedoen aan de echte Olympische Spelen. Atletiek is een van de sporten van het toernooi en dit zal plaatsvinden op atletiekbaan Maarschalkerweerd.

Phoenix helpt met de organisatie. Om het toernooi te kunnen laten slagen zijn vele vrijwilligers nodig. Daarom nodig ik jullie bij deze uit om op de baan ook mee te helpen en het atletiektoernooi van wel heel dichtbij mee te maken als mandjesdrager. Daarnaast zullen jullie natuurlijk ook eten en drinken krijgen en een EYOF t-shirt. Jullie hulp wordt gevraagd voor donderdag 18 juli. Op die dag start de wedstrijd aan het einde van de ochtend en duurt tot ongeveer 19:00 uur.

Sibren:

“Mij lijkt het heel tof en gezellig als we op deze dag, waarop er in 11 onderdelen finales plaatsvinden, met zoveel mogelijk Phoenixkinderen op de baan zijn om te helpen. Dan zal het pas echt een topdag worden.”

Als jullie donderdag aanwezig willen zijn, kunnen jullie een mail sturen naar Robin. Hij coördineert de vrijwilligers. Zijn mailadres is [email protected].

Zet in de mail aan [email protected] de volgende dingen:

  • Je voor- en achternaam
  • Dat je van Phoenix bent
  • Dat je op donderdag komt helpen als mandjesdrager
  • Je t-shirt maat

Sibren:

“Dan wil ik nog even kwijt dat het toernooi plaatsvindt tijdens de eerste week van de zomervakantie voor middelbare scholen, alleen de basisscholen hebben nog geen zomervakantie dan. Volgens mij zitten de meesten van jullie op de middelbare school, maar van de D 1e jaars ben ik niet helemaal zeker. Probeer hier dus rekening mee te houden als je je opgeeft.”

Natuurlijk zijn jullie als ouders ook uitgenodigd om te komen helpen! Dan kun je je kind ook nog in actie zien. We zoeken vooral nog juryleden met een jurydiploma voor de woensdag en de donderdag. Heb je geen jurydiploma of komt een andere dag je beter uit, dan zijn we ook heel blij met je! Zie voor meer info hier. Daar vind je ook het aanmeldformulier.

Hopelijk zullen jullie er allemaal bij zijn! Als je vragen hebt kun je die aan Sibren stellen via 06-11179972 of aan Robin per mail.

Beeld: Gerhard G. via Pixabay

Actueel

Clubnieuws

Gezocht: trainers voor onze jeugd

22-05-2024
Tweede cross voor de jeugd

Graag doen we een beroep op alle ouders, junioren, studenten, masters, senioren, recreanten; eigenlijk iedereen die zich wil inzetten voor de jeugd van Phoenix.

lees verder...
Clubnieuws

Phoenix-deelnemers NK Masters 24 t/m 26 mei 2024

22-05-2024

Aankomend weekend vindt het NK masters plaats op de vernieuwde atletiekbaan van GAC in Hilversum. Er zijn 609 deelnemers in de diverse leeftijdcategorieën, waaronder 9 Phoeniciërs!

lees verder...
Clubnieuws

Weinig records door warmte en drukte op parcours bij Utrecht Marathon. Deze Phoenix-bikkels waren erbij

19-05-2024

Persoonlijk records werden niet of nauwelijks gelopen, deze zondag tijdens de Utrecht Marathon. Dat had natuurlijk alles te maken met de warmte. En ondanks dat die hitte voor lopers niet

lees verder...

Agenda

mei 2024
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« apr   jun »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten en wedstrijdatleten vaak binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in