Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Nieuwsbrief Jeugd nov-dec 2011

Beste ouders/verzorgers, via deze weg willen wij jullie op de hoogte stellen van een aantal leuke activiteiten de komende maand en een paar belangrijke data. Om vergissingen te voorkomen is het belangrijk dat je de data noteert.

 • Zoals je misschien wel hebt gezien valt Sinterklaas dit jaar op een maandag. Op deze dag hebben Sinterklaas en zijn pieten het natuurlijk te druk om bij Phoenix langs te komen en staan zij wellicht voor jullie deur. Wij begrijpen dat je dit feest op deze maandag wil vieren met het gezin of met de familie. Daarom is er op deze dag GEEN training voor de pupillen. De junioren horen van hun eigen trainer of er wel/geen training is.
 • Toch laten we Sinterklaas niet ongemerkt voorbijgaan. Op maandag 28 november en donderdag 1 december vinden tijdens de pupillentrainingen de traditionele Sinterklaas-trainingen plaats.
 • Op 11 december organiseert Phoenix een speciale jeugdclinic. Dit is op een zondag en iedereen is welkom. Misschien kun je dit evenement nog herinneren van vorig jaar. De organisatie hiervan is nog druk bezig met bekende atleten te werven. Ze doen hun uiterste best hiervoor. De jeugdclinic is van 13:30 uur tot 15:30 uur in Galgenwaard. Vorig jaar was het een topdag. Hopelijk komen jullie dit jaar weer met vele, zodat we hier een leuke en geslaagde dag voor iedereen van kunnen maken. Meer informatie volgt nog.
 • Na de jeugdclinic komt er alweer een nieuwe feest. Het kerstfeest is dan het eerst komende feest. Omdat op alle scholen ’s avonds een kerstdiner wordt gehouden op de laatste donderdag voor de vakantie, gaat ook de training van 22 december voor de pupillen niet door. De juniorentrainingen gaan wel door.
 • In de kerstvakantie is er voor de pupillen geen training. Voor junioren wordt dit besproken met de trainer. Hierover krijgen jullie nog bericht.
 • We gaan ook het nieuwe jaar in en daarbij willen wij alvast een datum bekend maken. Op zaterdag 14 januari 2012 organiseert Phoenix een indoorwedstrijd in Sportcentrum de Galgewaard. Ook hier zullen jullie meer informatie over krijgen. Het is leuk om hier met veel Phoenix-atleten aan deel te nemen. Zet de datum alvast in jullie nieuwe agenda.

Samenvattend

 • Geen pupillentraining op maandag 5 december en donderdag 22 december
 • Sinterklaas-trainingen voor pupillen op 28 november en 1 december
 • Jeugdclinic op zondag 11 december
 • Phoenix-jeugdwedstrijd op 14 januari
 • Kerstvakantie geen training voor pupillen

Beeld: Pixabay

Actueel

Wedstrijdatletieknieuws

Superzondag in de seniorencompetitie: vrouwen strijden voor lijfsbehoud in, mannen voor promotie naar Tweede Divisie

21-06-2024

Aankomende zondag 23 juni is de 3e wedstrijd in de seniorencompetitie. Zowel voor de Phoenix-mannen als voor de vrouwen belooft het een spannende wedstrijd te worden.

lees verder...
Clubnieuws

Phoenix is een niveau 4 trainer rijker: gefeliciteerd Bart van de Sande

20-06-2024

Leuk nieuws dit weekend! Bart van de Sande is geslaagd voor zijn looptrainer 4 opleiding. En daar zijn wij als bestuur natuurlijk erg blij mee, en trots op natuurlijk. Mayke

lees verder...
Clubnieuws

NK Junioren 2024: PR voor Teun Westein op 3000 meter NKU18

14-06-2024

Op de laatste dag van het NK Junioren komen geen Phoenix-junioren meer in actie, maar Teun Westein heeft de afgelopen dagen een mooi debuut gemaakt.

lees verder...

Agenda

juni 2024
MDWDVZZ
      1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten en wedstrijdatleten vaak binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in