Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Nieuwsbrief Jeugd nov-dec 2011

Beste ouders/verzorgers, via deze weg willen wij jullie op de hoogte stellen van een aantal leuke activiteiten de komende maand en een paar belangrijke data. Om vergissingen te voorkomen is het belangrijk dat je de data noteert.

 • Zoals je misschien wel hebt gezien valt Sinterklaas dit jaar op een maandag. Op deze dag hebben Sinterklaas en zijn pieten het natuurlijk te druk om bij Phoenix langs te komen en staan zij wellicht voor jullie deur. Wij begrijpen dat je dit feest op deze maandag wil vieren met het gezin of met de familie. Daarom is er op deze dag GEEN training voor de pupillen. De junioren horen van hun eigen trainer of er wel/geen training is.
 • Toch laten we Sinterklaas niet ongemerkt voorbijgaan. Op maandag 28 november en donderdag 1 december vinden tijdens de pupillentrainingen de traditionele Sinterklaas-trainingen plaats.
 • Op 11 december organiseert Phoenix een speciale jeugdclinic. Dit is op een zondag en iedereen is welkom. Misschien kun je dit evenement nog herinneren van vorig jaar. De organisatie hiervan is nog druk bezig met bekende atleten te werven. Ze doen hun uiterste best hiervoor. De jeugdclinic is van 13:30 uur tot 15:30 uur in Galgenwaard. Vorig jaar was het een topdag. Hopelijk komen jullie dit jaar weer met vele, zodat we hier een leuke en geslaagde dag voor iedereen van kunnen maken. Meer informatie volgt nog.
 • Na de jeugdclinic komt er alweer een nieuwe feest. Het kerstfeest is dan het eerst komende feest. Omdat op alle scholen ’s avonds een kerstdiner wordt gehouden op de laatste donderdag voor de vakantie, gaat ook de training van 22 december voor de pupillen niet door. De juniorentrainingen gaan wel door.
 • In de kerstvakantie is er voor de pupillen geen training. Voor junioren wordt dit besproken met de trainer. Hierover krijgen jullie nog bericht.
 • We gaan ook het nieuwe jaar in en daarbij willen wij alvast een datum bekend maken. Op zaterdag 14 januari 2012 organiseert Phoenix een indoorwedstrijd in Sportcentrum de Galgewaard. Ook hier zullen jullie meer informatie over krijgen. Het is leuk om hier met veel Phoenix-atleten aan deel te nemen. Zet de datum alvast in jullie nieuwe agenda.

Samenvattend

 • Geen pupillentraining op maandag 5 december en donderdag 22 december
 • Sinterklaas-trainingen voor pupillen op 28 november en 1 december
 • Jeugdclinic op zondag 11 december
 • Phoenix-jeugdwedstrijd op 14 januari
 • Kerstvakantie geen training voor pupillen

Beeld: Pixabay

Actueel

Recreantennieuws

Zó gezellig was de recreanten BBQ (foto’s)

30-06-2022

Zo gezellig was onze traditionele Recreanten-BBQ 🍗🌽. Bekijk de foto’s. Ook interessant:Leon Graumans40ste Zomeravondcup: uitslagen 10 meiRecreanten trainingen per week 20215K Testloop voor Recreanten

lees verder...
Clubnieuws

Partner-overeenkomst AV Phoenix en Olympos getekend

27-06-2022

Om de samenwerking tussen Phoenix en Olympos verder te stimuleren is er een partnerovereenkomst getekend! De regeling is al een paar maanden van kracht, maar nu is ie ein-de-lijk ondertekend

lees verder...
Clubnieuws

🥳 NK Atletiek 2022: zilver Ineke van Koldam op 1500m

26-06-2022

De ASICS NK Atletiek op 24, 25 en 26 juni zal één van de laatste momenten zijn om de Nederlands top nog in actie te zien voor onder andere de

lees verder...

Agenda

juli 2022
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« jun   aug »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in