Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Kaderuitje

Dat atleten wel te porren zijn voor een race tegen de klok was wel bekend. Dit kwam maar al te goed van pas tijdens het jaarlijkse kaderuitje.

Onder de druk van een aftellende klok moesten allerlei verschillende opdrachten gedaan worden. Hierbij kon de uitdaging fysiek, mentaal maar ook een combinatie van beiden zijn. Dit alles gebeurde in de Fabrique waar het spel Prison Escape werd gespeeld. Een uur lang vlogen de kaderleden in groepjes van maximaal 5 over de 3 verdiepingen om zoveel mogelijk punten te verzamelen.

Na dat uur was het gelukkig tijd om aan tafel te gaan voor een welverdiende maaltijd. Ruim de tijd om alle ervaringen door te spreken.
Met enkel nog lege schalen en borden op tafel, was het tijd voor het laatste onderdeel van de dag. De uitreiking van de kaderbeker, ook wel de Koos en Jannet Vermeulen beker genoemd. Deze beker wordt jaarlijks uitgereikt aan een vrijwilliger of commissie die zich op bijzondere wijze voor de club inzet.

Of toeval bestaat of niet laat ik even in het midden, maar deze 34e kaderbeker werd uitgereikt aan de Maliebaanloop-commissie die afgelopen jaar voor de 34e keer plaatsvond. Al jarenlang wordt er door die commissie gezorgd voor een loopwedstrijd waar voor jong en oud plezier en prestatie samenkomt. Ook wordt de organisatie door het grote aantal Phoenix-vrijwilligers gezien als een verenigend element binnen onze club.

Via deze weg willen wij vanuit het bestuur nog eens alle vrijwilligers bedanken en de Maliebaanloop-commissie in het bijzonder feliciteren met de beker.

Op de foto: Anouk Vos en Martijn van der Linden, namens de Maliebaanloop-commissie.

Actueel

Studentennieuws

NSK Meerkamp

04-06-2023

Tijdens het pinksterweekend (27 en 28 mei) was het zover, de NSK (loop)Meerkamp in Wageningen. Met een kleine delegatie werd er naar de mooie blauwe atletiekbaan van Tartletos afgereisd. Bij

lees verder...
Clubnieuws

En dat is 3… Phoenix-dames verbreken wederom de parcoursrecords bij de Zomeravondcup

01-06-2023

De derde avond van de Zomeravondcup 2023 was er eindelijk weer een met heel veel zon, veel deelnemers en wederom gesneuvelde parcoursrecords. Ook interessant:Phoenix-dames verpletteren wederom parcoursrecords bij de…Zomeravondcup 2023:

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag mei

01-06-2023

Welkom bij het maandverslag van alle activiteiten die op en naast de baan hebben plaatsgevonden binnen de studentengroep in de maand mei. Deze maand stond in het teken van de

lees verder...

Agenda

juni 2023
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in