Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Kaderuitje

Dat atleten wel te porren zijn voor een race tegen de klok was wel bekend. Dit kwam maar al te goed van pas tijdens het jaarlijkse kaderuitje.

Onder de druk van een aftellende klok moesten allerlei verschillende opdrachten gedaan worden. Hierbij kon de uitdaging fysiek, mentaal maar ook een combinatie van beiden zijn. Dit alles gebeurde in de Fabrique waar het spel Prison Escape werd gespeeld. Een uur lang vlogen de kaderleden in groepjes van maximaal 5 over de 3 verdiepingen om zoveel mogelijk punten te verzamelen.

Na dat uur was het gelukkig tijd om aan tafel te gaan voor een welverdiende maaltijd. Ruim de tijd om alle ervaringen door te spreken.
Met enkel nog lege schalen en borden op tafel, was het tijd voor het laatste onderdeel van de dag. De uitreiking van de kaderbeker, ook wel de Koos en Jannet Vermeulen beker genoemd. Deze beker wordt jaarlijks uitgereikt aan een vrijwilliger of commissie die zich op bijzondere wijze voor de club inzet.

Of toeval bestaat of niet laat ik even in het midden, maar deze 34e kaderbeker werd uitgereikt aan de Maliebaanloop-commissie die afgelopen jaar voor de 34e keer plaatsvond. Al jarenlang wordt er door die commissie gezorgd voor een loopwedstrijd waar voor jong en oud plezier en prestatie samenkomt. Ook wordt de organisatie door het grote aantal Phoenix-vrijwilligers gezien als een verenigend element binnen onze club.

Via deze weg willen wij vanuit het bestuur nog eens alle vrijwilligers bedanken en de Maliebaanloop-commissie in het bijzonder feliciteren met de beker.

Op de foto: Anouk Vos en Martijn van der Linden, namens de Maliebaanloop-commissie.

Actueel

Clubnieuws

Loop mee met de Jannet Vermeulen Lichtjesloop

06-12-2023

De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Lichtjesloop, en dit keer niet zomaar een lichtjesloop, maar de enige echte ‘Jannet Vermeulen Lichtjesloop’! Verlicht

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag november

06-12-2023

Dat was november voor USAG Phoenix! In november zijn wij wezen poolen, was er een bouw-je-lampion borrel, vond dé cobo plaats, was er een uitwisseling met Helios en hebben wij

lees verder...
Clubnieuws

Actie van dichtbij meemaken? Word NK vrijwilliger

24-11-2023

Het NK Junioren U18 & U20 komt van 14 – 16 juni 2024 weer naar Utrecht en wordt natuurlijk weer door de drie Utrechtse verenigingen georganiseerd. Hier willen we uiteraard

lees verder...

Agenda

december 2023
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in