Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Verslag NSK Ekiden

Zaterdag 1 april ging een deel van de studentengroep op weg naar Delft voor het NSK Ekiden, om daar in teamvorm een estafette te mogen lopen. In twee teams van zes atleten hebben de studenten samen twee marathons overwonnen!

De Wedstrijd

Met twee teams aan de start (een Phoenix team en een mix team met andere studenten atletiekverenigingen) klonk het startschot en de wedstrijd was begonnen! De eerste lopers hadden de 5 km etappe door de bossen en over smalle bruggetjes in Delft, waarna ze in een wisselvak op de atletiekbaan in Delft het lintje door mochten geven aan de volgende lopers! Zo volgde de etappes van 10km – 5km – 10km – 5km en tot slot een etappe van 7.2 km! Iedereen die terugkwam van zijn etappe was lekker modderig en moe. Een paar van onze lopers hebben zelfs PR’s gelopen op het parcours van NKS Ekiden!

Na de wedstrijd volgde een lekkere maaltijd waarbij al een paar drankjes genuttigd werden om het succes te vieren dat beide teams gefinisht zijn! Na het eten was er een ludiek onderdeel, waarbij de studenten een soort stoelendans deden, maar dan met hoepels. Twee van onze studenten stonden hierbij in de finale, waarbij ze na een aantal ronden er toch beide uitlagen.

En toen was het tijd voor het feest, waarbij de leukste hitjes werden gedraaid! Om middernacht klonken er overal felicitaties voor de jarige job!! Het was een erg geslaagde dag met fantastische prestaties en een hele gezellige sfeer!

Dank voor de organisatie en op naar het bata-weekend!

Heb je ook onze andere socials gecheckt?

Studenten Trainingstijden Studentennieuws

Actueel

Studentennieuws

NSK Meerkamp

04-06-2023

Tijdens het pinksterweekend (27 en 28 mei) was het zover, de NSK (loop)Meerkamp in Wageningen. Met een kleine delegatie werd er naar de mooie blauwe atletiekbaan van Tartletos afgereisd. Bij

lees verder...
Clubnieuws

En dat is 3… Phoenix-dames verbreken wederom de parcoursrecords bij de Zomeravondcup

01-06-2023

De derde avond van de Zomeravondcup 2023 was er eindelijk weer een met heel veel zon, veel deelnemers en wederom gesneuvelde parcoursrecords. Ook interessant:Phoenix-dames verpletteren wederom parcoursrecords bij de…Zomeravondcup 2023:

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag mei

01-06-2023

Welkom bij het maandverslag van alle activiteiten die op en naast de baan hebben plaatsgevonden binnen de studentengroep in de maand mei. Deze maand stond in het teken van de

lees verder...

Agenda

juni 2023
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in