Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Ontvoerde Eric terug in Utrecht

Het was een donkere week voor het Phoenix studentenleven: Flat Eric, onze geliefde mascotte, werd op lafhartige wijze ontvoerd door Vitalis tijdens de Zweedse estafette van de seniorencompetitie, afgelopen zondag in Harderwijk. 

Chick-magnet Eric mankeert naar eigen zeggen niks:

“Alle vrouwtjes waren dol op me en ik mocht mee naar de trainingen. Ze hadden alleen niet genoeg worstjes voor me ingekocht.”

De ontvoerders eisten als tegenprestatie een eigen mascotte voor Vitalis. Dat is gelukt. Sinds afgelopen vrijdag is Vitalis de trotse bezitter van Wim: het afzichtelijke beest dat alles tegelijk is en daardoor ook niets is…

Eric heeft zijn diensten alweer bewezen dit weekend op de barbeque van Bas, de Keien Meeting in Uden en de Rob Druppers Games in Nieuwegein.

Actueel

Clubnieuws

Meer weten over de Verheulmethode? Oud Nederlands Kampioen Marathon Huub Pragt geeft training

08-12-2022

Woensdagavond 14 december 2022 zal hardloopcoach en voormalig Nederlands Marathonkampioen Huub Pragt als gasttrainer een modeltraining volgens de Verheulmethode geven. Met als kern: de gouden formule. Benieuwd wat dat inhoudt?

lees verder...
Clubnieuws

Lichtjesloop 2022

07-12-2022

🎄 De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Phoenix Lichtjesloop! Verlicht jezelf en Utrecht en ren gezellig mee! Ook interessant:Recreanten trainingen per week

lees verder...
Clubnieuws

Wist je dat de Atletiekunie een nieuwe wedstrijdkalender heeft?

04-12-2022

Ook dit jaar organiseren AV Phoenix en U-Track weer de Indoor Utrecht wedstrijden. De eerste is al op 18 december aanstaande. Misschien heb je deze indoorwedstrijden nog niet kunnen vinden…

lees verder...

Agenda

december 2022
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in