Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Ontvoerde Eric terug in Utrecht

Het was een donkere week voor het Phoenix studentenleven: Flat Eric, onze geliefde mascotte, werd op lafhartige wijze ontvoerd door Vitalis tijdens de Zweedse estafette van de seniorencompetitie, afgelopen zondag in Harderwijk. 

Chick-magnet Eric mankeert naar eigen zeggen niks:

“Alle vrouwtjes waren dol op me en ik mocht mee naar de trainingen. Ze hadden alleen niet genoeg worstjes voor me ingekocht.”

De ontvoerders eisten als tegenprestatie een eigen mascotte voor Vitalis. Dat is gelukt. Sinds afgelopen vrijdag is Vitalis de trotse bezitter van Wim: het afzichtelijke beest dat alles tegelijk is en daardoor ook niets is…

Eric heeft zijn diensten alweer bewezen dit weekend op de barbeque van Bas, de Keien Meeting in Uden en de Rob Druppers Games in Nieuwegein.

Actueel

Studentennieuws

NSK Meerkamp

04-06-2023

Tijdens het pinksterweekend (27 en 28 mei) was het zover, de NSK (loop)Meerkamp in Wageningen. Met een kleine delegatie werd er naar de mooie blauwe atletiekbaan van Tartletos afgereisd. Bij

lees verder...
Clubnieuws

En dat is 3… Phoenix-dames verbreken wederom de parcoursrecords bij de Zomeravondcup

01-06-2023

De derde avond van de Zomeravondcup 2023 was er eindelijk weer een met heel veel zon, veel deelnemers en wederom gesneuvelde parcoursrecords. Ook interessant:Phoenix-dames verpletteren wederom parcoursrecords bij de…Zomeravondcup 2023:

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag mei

01-06-2023

Welkom bij het maandverslag van alle activiteiten die op en naast de baan hebben plaatsgevonden binnen de studentengroep in de maand mei. Deze maand stond in het teken van de

lees verder...

Agenda

juni 2023
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in