Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Zeer geslaagde Intromarkt Studenten 2008

Afgelopen dinsdag 12 augustus heeft Phoenix voor de 9e keer op rij gestaan op de Introductie Sportmarkt van Sportcentrum Olympos op de universiteit Utrecht.

Vanwege de nieuwe samenwerking kreeg Phoenix voor de eerste keer de kans om tussen de andere studentensportverenigingen te staan. Nooit eerder meldden zich zoveel serieus geinteresseerde studenten zich bij de stand van Phoenix. Ook wisten diverse talenten de stand van Phoenix rechtstreeks te vinden…

Zeker meer dan 80 studenten hebben hun naam en mailadres bij de studentencommissie achter gelaten. Het was opvallend dat veel ook naar technische en werpnummers werd gevraagd.

 Intromarkt Studenten 2008

De studentencommissie onder leiding van Pauline Sebregts en Steven Verwaard hadden veel werk gestoken in een leuke aankleding van de stand. Twee mooie gele borden gaven met foto’s op een leuke manier weer wat onze vereniging te bieden heeft.

Het Kogeltillen liet nieuw talent zien dat zij geschikt zijn voor de krachtonderdelen. Wellicht zien we diversen van hen terug op de verschillende trainingen vanaf september. Ook werd er geworven voor de NSK Teams.

Introtrainingen

De nieuwe studentenlichting zal per donderdag 4 september twee maanden lang GRATIS Introductietraining krijgen op atletiekbaan Maarschalkerweerd. In deze trainingen kunnen de nieuwe studenten een kijkje bij onze vereniging nemen en kunnen na die tijd beslissen of ze lid worden of niet.

 Intromarkt Studenten 2008

In de komende weken zullen nog een aantal promo acties plaatsvinden, zoals het bekende posters plakken en de Spandoeken in de Uithof.

Actueel

Recreantennieuws

Zó gezellig was de recreanten BBQ (foto’s)

30-06-2022

Zo gezellig was onze traditionele Recreanten-BBQ 🍗🌽. Bekijk de foto’s. Ook interessant:Leon Graumans40ste Zomeravondcup: uitslagen 10 meiRecreanten trainingen per week 20215K Testloop voor Recreanten

lees verder...
Clubnieuws

Partner-overeenkomst AV Phoenix en Olympos getekend

27-06-2022

Om de samenwerking tussen Phoenix en Olympos verder te stimuleren is er een partnerovereenkomst getekend! De regeling is al een paar maanden van kracht, maar nu is ie ein-de-lijk ondertekend

lees verder...
Clubnieuws

🥳 NK Atletiek 2022: zilver Ineke van Koldam op 1500m

26-06-2022

De ASICS NK Atletiek op 24, 25 en 26 juni zal één van de laatste momenten zijn om de Nederlands top nog in actie te zien voor onder andere de

lees verder...

Agenda

juli 2022
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« jun   aug »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in