Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Zeer geslaagde Intromarkt Studenten 2008

Afgelopen dinsdag 12 augustus heeft Phoenix voor de 9e keer op rij gestaan op de Introductie Sportmarkt van Sportcentrum Olympos op de universiteit Utrecht.

Vanwege de nieuwe samenwerking kreeg Phoenix voor de eerste keer de kans om tussen de andere studentensportverenigingen te staan. Nooit eerder meldden zich zoveel serieus geinteresseerde studenten zich bij de stand van Phoenix. Ook wisten diverse talenten de stand van Phoenix rechtstreeks te vinden…

Zeker meer dan 80 studenten hebben hun naam en mailadres bij de studentencommissie achter gelaten. Het was opvallend dat veel ook naar technische en werpnummers werd gevraagd.

 Intromarkt Studenten 2008

De studentencommissie onder leiding van Pauline Sebregts en Steven Verwaard hadden veel werk gestoken in een leuke aankleding van de stand. Twee mooie gele borden gaven met foto’s op een leuke manier weer wat onze vereniging te bieden heeft.

Het Kogeltillen liet nieuw talent zien dat zij geschikt zijn voor de krachtonderdelen. Wellicht zien we diversen van hen terug op de verschillende trainingen vanaf september. Ook werd er geworven voor de NSK Teams.

Introtrainingen

De nieuwe studentenlichting zal per donderdag 4 september twee maanden lang GRATIS Introductietraining krijgen op atletiekbaan Maarschalkerweerd. In deze trainingen kunnen de nieuwe studenten een kijkje bij onze vereniging nemen en kunnen na die tijd beslissen of ze lid worden of niet.

 Intromarkt Studenten 2008

In de komende weken zullen nog een aantal promo acties plaatsvinden, zoals het bekende posters plakken en de Spandoeken in de Uithof.

Actueel

Studentennieuws

Verslag Batavierenrace

12-05-2023

Vrijdagmiddag 28 april was het eindelijk zover, de Batavierenrace! Zowel het Phoenix team als het universiteitsteam van Utrecht verzamelden op het station om vervolgens naar Enschede of Nijmegen te vertrekken.

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag april

06-05-2023

Welkom bij het maandverslag van alle activiteiten die op en naast de baan hebben plaatsgevonden binnen de studentengroep in de maand april. April stond in het teken van de Batavierenrace,

lees verder...
Clubnieuws

Zomeravondcup 2023: Phoenix-dames verpletteren parcoursrecords op de 5km en 10km

26-04-2023

De eerste avond is weer een feit! Het was weer een mooie sportieve avond, met zowel een record aantal deelnemers als op de 5 en de 10km bij de dames

lees verder...

Agenda

mei 2023
MDWDVZZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     
« apr   jun »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in