Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Utrecht 900: onze Maliebaanloop viert mee!

Fiesta! Parrrty! Feest! 🥳😍 Utrecht bestaat dit jaar 900 jaar. Reden voor een feestje, en de Maliebaanloop viert dat uiteraard mee! De mooiste loop van Utrecht wordt alweer voor de 37 keer gehouden. Wil jij onderdeel van deze bijzondere Phoenix-historie zijn?

Schrijf je dan vandaag in via:

Meer info & inschrijven

Speciaal voor het feestje 900 jaar Utrecht is de kidsrun 900m lang 😉. En je ziet de one-and-only NIJN-HUNDRED langs het parcours (die kan lekker high fiven met de Phoenix Nijn). En aan de finish krijgen de kids een unieke Utrecht 900 Maliebaanloop medaille:

Vier jij het feestje mee?

Je kunt natuurlijk gewoon meelopen. Maar ook supporters zijn meer dan welkom! En vrijwilligers (die zijn nog hard nodig, dus als je je Phoenix-steentje wilt bijdragen, geef je dan hier op).

Ja, ik word vrijwilliger

Nog leuker: samen kunnen we het parcours versieren in de stijl van #Utrecht900. Woon jij in Utrecht? Dan kun je deze vlag (⤵️) gratis afhalen bij de Utrecht Winkel (VVV op Domplein 9, dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur). Dit in verband met het 900-jarige bestaan van de Domstad 🥰.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Utrecht 900 Jaar (@vieringutrecht900)

Heb je geen vlaggenstok? Laat je fantasie erop los en hang de vlag aan je balkon, voor het raam of doe hem om.

Doe mee, ren mee, support mee of vrijwillig mee, en versier meteen ook je straat en/of de Maliebaan!

Voor meer informatie & inschrijven ga naar maliebaanloop.nl 👈

Actueel

Clubnieuws

Jeugdfonds Sport & Cultuur ondersteunt jou

27-01-2023

Door de torenhoge inflatie en de hoge energieprijzen kunnen steeds meer ouders/verzorgers helaas de sport- of cultuurdeelname van hun kinderen niet meer betalen. Mogelijk betreft dit ook onze kinderen. Het

lees verder...
Clubnieuws

Oproep deelnemers onderzoek ontlastingsverlies bij hardlopers

26-01-2023

Ontlastingsaandrang en verlies is een bekend onderwerp onder hardlopers. Op dit moment is er nog nooit onderzoek gedaan naar deze groep dames en weten we niet waarom er niet vaker

lees verder...
Clubnieuws

Clubkampioenschappen door de ogen van trainer Joris… (verslag)

26-01-2023

“De beste stuurlui staan aan wal, dat is algemeen bekend. Ik als trainer, die niet meer zelf traint, ben misschien wel de beste stuurman van Phoenix. Ik beul mijn ABC

lees verder...

Agenda

januari 2023
MDWDVZZ
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      
« dec   feb »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in